U18-as Európa-bajnokság 2017, Sopron

Közép- és Dél-Amerika

« 1 2 »
A Brazil Kosárlabda Szövetségi felfüggesztése miatt még mindig nem tudni, hogy ki lesz az udinei U19-es Világbajnokságon a harmadik csoportellenfelünk Ausztrália és Japán mellett.
A riói olimpia miatt szokatlan időpontban, május végén került sor a női kosárlabda Dél-Amerika-bajnokságra. A venezuelai tornát Brazília nyerte nagy fölénnyel.
Vasárnapról hétfőre virradóra került sor Edmontban az Amerika-bajnokság döntőjére, mely során Kanada 82-66-ra legyőzte Kubát. Ezzel eldőlt, hogy a kanadai válogatott is kvótát szerzett a 2016-os olimpiára.
Szombatról vasárnapra virradóra rendezték a 2015-ös Amerika-bajnokság elődöntőit. A fináléban Kuba és Kanada méri össze az erejét.
Csütörtökről péntekre virradóra lezárult az Edmontonban zajló Amerika-bajnokság csoportköre. Kanada és Argentína őrizte meg a veretlenségét.
Edmontonban immár a negyedik napjához érkezett az Amerika-bajnokság. Az összes esélyes csapat ismét győzelmet ünnepelhetett és ezzel matematikailag is kialakult a legjobb négy mezőnye.
Edmontonban újabb négy mérkőzést rendeztek a 2015-ös Amerika-bajnokság alkalmával. Az esélyes csapatok magabiztosan menetelnek.
Edmontonban immár a második napjához érkezett a 2015-ös Amerika-bajnokság. Kanada magabiztosan menetel, miközben bemutatkozott a címvédő Kuba is.
A FIBA elnöksége a hétvégén Tokióban ülésezett, melyen döntés született arról, hogy a szokásjognak megfelelően a házigazda Brazília alanyi jogon kvótát kap az ötkarikás játékok kosárlabda tornájára.
Vasárnapról hétfőre virradóra négy mérkőzéssel megkezdődött az Amerika-bajnokság a kanadai Edmontonban. Nagy meglepetést a nyitó nap nem hozott.
Kuba, Kanada, Brazília, Angola és Mozambik szerzett kvalifikációt
Lezajlott az Amerika-bajnokság dél-amerikai kvalifikációs tornája
A FIBA Americas Centrobasket döntőjében Kuba 78-63-ra verte Puerto Ricót
A fináléban a házigazda Mexikónak esélye sem volt
Meglepetés párosítások az elődöntőben
A rendkívül fiatal csapat ezúttal Puerto Ricótól kapott ki a Pánamerikai Játékokon
Bombameglepetéssel vette kezdetét a Pánamerikai Játékok női kosárlabda tornája
Az Egyesült Államok és Brazília a nagy esélyesek
Argentína-Kanada és Brazília-Kuba elődöntőket rendeznek
« 1 2 »
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: