U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2017

Lengyelország

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 »
Pénteken kezdetét veszi Gdyniában a Lengyel Kupa küzdelemsorozata. Spanyolországhoz és Szlovákiához hasonlóan hatos döntőt rendeznek.
Ahogy lezárult az évad Ausztráliában, egyre többen jönnek át Európába a szezon második felére. Natalie Hurst a Gorzow játékosa lesz.
A hétvégén a 15. fordulóval folytatódtak a lengyel élvonal küzdelmei. Teljes eredménylista és a bajnokság állása.
Lengyelországban a 14. forduló mérkőzéseit bonyolították le január első hétvégéjén. Teljes eredménylista és a bajnokság állása.
A 2018-as esztendőre több klub is adott ki naptárat. Korábban már megmutattuk a pöstyéni csapatot, most a CCC Polkowice kiadványa következik.
Lengyelországban a 13. fordulóra került sor. Teljes eredménylista és a bajnokság állása.
A hétvégén a 12. fordulót rendezték a lengyel élvonalban. Rasheed Ritáék vereségéről hírt adtunk, most következzen a teljes eredménylista és a bajnokság állása.
A lengyel élvonal 12. fordulóját rendezték a hétvégén. Az Energa Torun hazai pályán 74-63-as vereséget szenvedett a közvetlen riválisnak számító Lublintól.
Lengyelországban a hétvégén teljes fordulót rendeztek volna, de az Enea AZS Poznań és az Energa Toruń összecsapását el kellett halasztani.
A lengyel élvonal 10. fordulóját rendezték vasárnap, mely során Rasheed Rita csapata az Energa Torun 89-79-re legyőzte a Gdyniát.
Az Energa Torun a CCC Polkowice otthonában 70-50-es vereséget szenvedett. Rasheed Ritáék sokáig kiválóan tartották magukat.
A válogatott szünet után egy mérkőzés kivételével teljes forduló rendeztek Lengyelországban. Nézzük a teljes eredménylistát.
Rasheed Ritáék fontos sikeréről már hírt adtunk. Most következzen a teljes eredménylista.
A hétvégén a lengyel élvonal 8. fordulójára került sor. Rasheed Rita csapata az Energa Torun 62-56-ra verte a közvetlen üldözőjét, az Ostrów Wielkopolski gárdáját.
Lengyelországban rendszeresen megválasztják a „hónap játékosát”. Október legjobbja a hazánkban is éveket töltő Dragana Stankovic lett.
A hazánkban is két évet eltöltő Tamara Radocaj október elején távozott francia csapatától. Vasárnap délelőtt hivatalossá vált, hogy a Wisla Krakow-nál folytatja pályafutását.
Péntektől hétfőig a 7. fordulóra került sor a lengyel élvonalban. Rasheed Rita csapata ezúttal szünnapos volt. Nézzük a teljes eredménylistát és a bajnoki tabellát.
Az Energa Torun 75-63-as győzelmet aratott a Widzew ŁódĽ otthonában és ezzel harmadik sikerét ünnepelhette a lengyel élvonalban.
A hatodik forduló küzdelmeit rendezték Lengyelországban. Rasheed Ritáék bravúros fordításáról beszámoltunk. Most nézzük a teljes eredménylistát.
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 »


Partnereink: