U18-as Európa-bajnokság 2017, Sopron

Lengyelország

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »
Az Artego Bydgoszcz a hivatalos honlapján bejelentette, hogy a hazánkban is éveket töltő Dragana Stankovic érkezik új igazolásként a klubhoz.
A CCC Polkowice bejelentette, hogy a következő évadtól George Dikeoulakos irányítja a szakmai munkát a klubnál.
Lezárult Lengyelországban a bajnoki döntő párharc, mely során 3-2-re legyőzte a ¦lęza Wrocław a Wisla Krakow együttesét.
Az alapszakasz első két helyezettje a ¦lęza Wrocław és a Wisla Krakow vívja a finálét, mely az egyik fél harmadik győzelméig tart.
Hatalmas izgalmak közepette, hosszabbításban dőlt el a Lengyel Kupa sorsa. A vasárnap este rendezett fináléban a Wisla Krakow 63-62-re legyőzte a ¦lęza Wrocław gárdáját és ezzel fennállása során 11. alkalommal szerezte meg a trófeát.
Ahogy arról korábban már hírt adtunk, péntektől vasárnapig rendezik a Lengyel Kupa hatos döntőjét Krakkóban. Szombaton kialakult a vasárnap esti finálé párosítása. Kisebb meglepetésre a CCC Polkowice nem jutott el a döntőig.
Január 27. és 29. között rendezik a Wisla Krakow csarnokában a Lengyel Kupa hatos döntőjét. Az Euroliga csapatok a legnagyobb esélyesek.
Az UNIQA Sopron Euroliga csoportjában két csapat is változásokat is jelentett be a keretében. A Salamanca és a Polkowice erősített.
A CCC Polkowice a hivatalos honlapján bejelentette, hogy a Kassa volt vezetőedzője, a szlovák szövetségi kapitány Maros Kovacik lesz a csapat új vezetőedzője.
Folytatódik a kapkodás az Euroligában is szereplő lengyel CCC Polkowice együttesénél. A klub szűkszavú közleményben jelentette be, hogy már nem Stefan Svitek a vezetőedző.
Szombaton este lezárult a lengyel bajnokság 8. fordulója. A válogatott szünetre a Wisla Krakow fordul az első helyen, míg a másik Euroligás gárda, a magyar szövetségi kapitány Stefan Svitek által irányított CCC Polkowice mindössze a 8. helyen áll.
Szombaton este bemutatkozott a CCC Polkowice kispadján Stefan Svitek. A lengyel Euroliga csapatnak folytatódott a nyeretlenségi sorozata, hazai pályán az AZS UMCS Lublin alakulatától kaptak ki 60-51-re.
A CCC Polkowice a hivatalos honlapján jelentette be, hogy a magyar szövetségi kapitányként is dolgozó Stefan Svitek lesz a csapatuk új vezetőedzője.
Bár nemzetközi portálokon már korábban megjelent a hír, a Gdynia együttese csak minap adta ki a hivatalos közleményt arról, hogy Monika Grigalauskyte náluk folytatja pályafutását.
Az UNIQA Sopron csoportjába nyert besorolást az Euroligába 2013 után visszatérő CCC Polkowice. A lengyel csapat kerete a héten tovább bővült.
Egy újabb Euroliga gárda kezdte el bejelenteni az igazolásait a következő évadra. A Wisla Krakow rövid közleményben adta hírül, hogy visszatér a klubhoz Ewelina Kobryn.
Szerdán este Lengyelországban is bajnokot avattak. A Wisla Krakow 53-48 arányban legyőzte az Artego Bydgoszcz gárdáját és ezzel 3-0-ra nyerte a párharcot.
A hétvégén Lengyelországban is megkezdődött az egyik fél harmadik győzelméig tartó bajnoki döntő párharc. A Wisla Krakow két szoros mérkőzésen legyőzte az Artego Bydgoszcz gárdáját és ezzel 2-0-ra vezet.
Péntekről vasárnapig rendezték a Lengyel Kupa hatos döntőjét. A bajnoki címvédő és stabil Euroliga résztvevő Wisla Krakow még a fináléba sem jutott. Az aranyérmet a házigazda Lublin szerezte meg.
Az elmúlt héten már több lengyel és angol nyelvű portálon is megjelent hír, de az AZS UMCS Lublin csapata csak a minap adta ki a hivatalos közleményét az új igazolásairól
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Partnereink: