U18-as Európa-bajnokság 2017, Sopron

Lengyelország

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 »
Az Energa Torun 75-63-as győzelmet aratott a Widzew ŁódĽ otthonában és ezzel harmadik sikerét ünnepelhette a lengyel élvonalban.
A hatodik forduló küzdelmeit rendezték Lengyelországban. Rasheed Ritáék bravúros fordításáról beszámoltunk. Most nézzük a teljes eredménylistát.
A sikeres Európa Kupa bemutatkozás után az Energa Torun a lengyel élvonalban az MKK Siedlce csapatát fogadta és győzte le 86-64 arányban.
A hétvégén az 5. fordulóra került sor Lengyelországban. Rasheed Rita csapatának remek eredményéről már beszámoltunk, most következzen a teljes eredménylista.
Hétvégén a 4. forduló küzdelmeire került sor Lengyelországban. Rasheed Rita mérkőzéséről már beszámoltunk, most nézzük a játéknap további eredményeit.
A hétvégén immár a negyedik forduló zárult a lengyel élvonalban. Rasheed Rita csapata az Energa Torun a címvédő Sleza Wroclaw otthonában 77-70-es vereséget szenvedett.
Szerdán és csütörtökön újabb teljes fordulót rendeztek Lengyelországban. Eredménylista.
Csehországban szerdán és csütörtökön a 4. forduló küzdelmeit rendezték. Teljes eredménylista.
A lengyel élvonal hétközi fordulójában az Energa Torun hazai pályán 58-54-es vereséget szenvedett a Wisla Krakow együttesétől.
Szombaton lépett pályára a lengyel élvonal 2. fordulójában az Energa Torun. Az Artego Bydgoszcz gárdájától 94-64-es vereséget szenvedtek.
A hétvégén megkezdődtek a lengyel élvonal küzdelmei. Nézzük az 1. forduló teljes eredménylistáját.
Az Energa Torun számára is megkezdődtek a lengyel liga küzdelmei. Rasheed Rita csapata a második negyed közepétől végig vezetve 77-58-ra verte a Sosnowiec gárdáját.
Megerősödő csapatokkal kiegyensúlyozott szezonra készülnek a lengyelek, ahol Rasheed Rita személyében egy magyar légiósnak is szurkolhatunk. Szezonelőzetes.
Litvániában szerepelt az Energa Torun együttese. Rasheed Rita eredményesen játszott lengyel csapatában.
Vasárnap lezárult a Stanisław Łęgowski Emléktorna. Rasheed Rita csapata a hétvégén minden mérkőzését megnyerte és ezzel veretlenül végzett az élen.
Megkezdődött Torun városában a Stanisław Łęgowski Emléktorna. A házigazda Energa Toruń keretében Rasheed Ritának szurkolhattunk.
Az Energa Toruń együttese a honlapján immár hivatalosan is bejelentette, hogy Rasheed Rita a lengyel klubnál folytatja pályafutását.
Az Artego Bydgoszcz a hivatalos honlapján bejelentette, hogy a hazánkban is éveket töltő Dragana Stankovic érkezik új igazolásként a klubhoz.
A CCC Polkowice bejelentette, hogy a következő évadtól George Dikeoulakos irányítja a szakmai munkát a klubnál.
Lezárult Lengyelországban a bajnoki döntő párharc, mely során 3-2-re legyőzte a ¦lęza Wrocław a Wisla Krakow együttesét.
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 »


Partnereink: