Európa-bajnokság 2019

Magyar válogatott

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
„Soha ne mondd, hogy soha, de nekem valószínűleg ez volt az utolsó válogatott mérkőzésem” - nyilatkozta Horti Dóra.
A mieink 88-84-re győzték le Szlovéniát. Válogatottunk 14 pontos hátrányból állt fel és óriási küzdéssel, extra negyedik negyeddel biztosította be a győzelmet.
Szerdán a két edzés mellett a hivatalos csapatfotózás várt a magyar válogatottra Nisben a 2019-es Európa-bajnokság rajtját megelőzően.
Ahogy arról korábban beszámoltunk, a magyar válogatottra szerdán két edzés és a hivatalos csapatfotózás vár Nisben a 2019-es Európa-bajnokság helyszínén.
A torna felvezetéseként Székely Norbert szövetségi kapitányt kértük arra, hogy vázolja lapunknak a várakozásait.
Kedden az esti órákban Székely Norbert és stábja már edzést vezényelt a játékosoknak.  
Kedden este megtartotta első edzését Nisben az Európa-bajnokság csoportmérkőzéseinek helyszínén a magyar válogatott
A magyar válogatottra a keddi 55 perces edzése szerdán két másfél órás tréning vár a szerbiai Nisben az Európa-bajnokság csoportmérkőzéseinek helyszínén.
Közzétette beharangozóját a 2019-es Európa-bajnokságot megelőzően az MTI. Az alábbiakban ez az összeállítás olvasható.
Székely Norbertet rövid helyzetértékelésre kértük a hétvégi tapasztalatok alapján.
megérkezett a magyar válogatotthoz Yvonne Turner. Honosított játékosunkkal az M4 Sport készített nagyinterjút, melyből az alábbiakban szemezgetünk.
A 2019-es kontinenstornára való ráhangolódásként röviden, jegyzet formájában bemutatjuk a csoportokat.
Elődöntőt vív a 2019-es 3x3-as Világbajnokságon a magyar válogatott. A mieink hosszabbítás után Medgyessy Dóra döntő duplájával 19-18-ra győzték le Spanyolországot.
A fehéroroszok elleni két felkészülési találkozót követően megnevezte 12 fős utazó keretét a 2019-es női kosárlabda Európa-bajnokságra Székely Norbert, szövetségi kapitány. Az MKOSZ közleménye.
A péntekinél minden tekintetben jóval szorosabb, kiélezettebb összecsapás kerekedett, melynek végén a vendégek 53-31-es sikert arattak.
Pénteken és szombaton Fehéroroszország ellen vívja utolsó felkészülési mérkőzéseit a 2019-es Európa-bajnokság előtt a magyar válogatott.
Csütörtöktől szombatig Prágában szerepelt felkészülési tornán a magyar válogatott. Székely Norbert, szövetségi kapitányt kérdeztük a tapasztalatokról.
Szombaton a prágai nemzetközi torna záró napján a magyar válogatott 69-63-as vereséget szenvedett az Európa-bajnokság társházigazdájától, Lettországtól.
Szombaton lezárult a prágai nemzetközi torna. A lettek elleni összecsapás után Székely Norbert, szövetségi kapitány az MKOSZ Facebook oldalán értékelt.
Szombaton lezárul a prágai nemzetközi felkészülési torna, Az utolsó játéknapon válogatottunk az Európa-bajnokság társ-házigazdájával Lettországgal mérkőzik.
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: