U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2017

Magyar válogatott

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 »
A magyar válogatott szövetségi kapitánya az M1 - Aktuális csatornán volt vendég. Az MTI összefoglalója.
Visszatekintés a magabiztos győzelemre, mely során a a magyar válogatott végig vezetve ponterős teljesítménnyel 137-48-ra múlta felül Albániát.
Válogatottunk ezzel második sikerét ünnepelhette, így önbizalommal telve várhatja a két februári hazai kulcsmeccset Oroszország és Litvánia ellen.
A magyar válogatott ponterős játékot nyújtva magabiztosan 137-48-ra győzte le Albániát a 2019-es Európa-bajnokság selejtezőjének 2. fordulójában. 
A magyar válogatott Albánia ellen folytatja szereplését a 2019-es női kosárlabda Európa-bajnokság selejtezőjében. Az alábbiakban a mérkőzés élőképes közvetítéséhez ajánlunk linkeket.
Litvánia bravúros legyőzése után Albánia ellen folytatja szereplését a magyar válogatott a 2019-es női kosárlabda Európa-bajnokság selejtezőjében.
Hétfőn az M4 Sport készített egy hosszabb interjút Székely Norbert szövetségi kapitánnyal.
A magyar válogatott nagy csatában 73-70-es győzelmet aratott Litvániában a 2019-es Európa-bajnokság selejtezősorozatának első mérkőzésén.
Győzelemmel kezdte szereplését a magyar válogatott a 2019-es Európa-bajnokság selejtezőjében. Székely Norbert együttese 73-70-es győzelmet aratott Litvániában!
Megkezdi szereplését a magyar válogatott a 2019-es Európa-bajnokság selejtezősorozatában. A Litvánia elleni találkozó élőképes közvetítése látható az alábbiakban.
Szombaton megkezdődik a 2019-es Európa-bajnokság selejtezősorozata. Idegenben fontos mérkőzéssel kezd nemzeti csapatunk.
Székely Norbert szövetségi kapitány kihirdette 12 fős utazó keretét, amely szombaton Litvániában kezdi meg szereplését az Eb-selejtezőben.
Az M4 Sport reggeli műsora közölt egy hosszabb összeállítást a magyar válogatottról, mely szombaton Litvániában kezdi meg szereplését az Eb-selejtezőben.
Sajtónyilvános edzést tartott a 15 játékossal készülő nemzeti csapat. A bő keretből Theodoreán Alexandra sérülés miatt kiesett és az első meccsig további három főtől elköszönnek.  
A magyar válogatott hétfőn kezdte meg a felkészülést az MKOSZ székesfehérvári edzőközpontjában a 2019-es Európa-bajnokság két novemberi selejtezőjére.
Hétfőn megkezdte a felkészülést a 2019-es Európa-bajnokságra novemberi selejtező-mérkőzéseire a magyar válogatott.
A Győr játékosa lesz az őszi Eb-selejtezőkön a magyar válogatott honosítottja. Erről és a további terveiről is kérdezték a műsorban az amerikai légióst.
Továbbjutás szempontjából rögtön az egyik legfontosabb mérkőzéssel, a Litvánia elleni idegenbeli találkozóval kezdi meg a magyar válogatott az Európa-bajnoki selejtezősorozatot.
A szövetségi kapitány szerint bravúr kell a továbbjutáshoz, de lát esélyt a női kosárlabda-válogatott sikerére az Európa-bajnoki selejtezősorozatban.
A magyar válogatott szövetségi 16 fős bő keretet nevezett meg a Litvánia és Albánia elleni selejtezőkre.
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 »


Partnereink: