U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2017

Magyar válogatott

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 »
Drámai mérkőzésen a magyar válogatott 78-76-ra legyőzte Litvániát a 2019-es Európa-bajnokság selejtezőjének C-csoportjában.
A magyar válogatott 78-76-ra legyőzte Litvániát. A hatalmas fordulatokat hozó találkozó két felületen is visszanézhető.
Válogatottunk gyakorlatilag bebiztosította a részvételét a 2019-es kontinenstornán. A lefújás után a mérkőzést közvetítő M4 Sporton értkelt Székely Norbert és Raksányi Krisztina.
A magyar válogatott fordulatos mérkőzésen, óriási izgalmak közepette 78-76-ra legyőzte Litvániát. Ezzel a sikerrel a magyar csapat óriási lépést tett a 2019-es női kosárlabda Európa-bajnokságon való részvétel felé.  
Szerdán 18 órától Miskolcon Litvániával mérkőzik a 2019-es női kosárlabda Európa-bajnokság selejtezőjében a magyar válogatott. A sorozat a 4. fordulónál jár és óriási a tétje az összecsapásnak. Az alábbiakban az élőképes közvetítés látható.
Megállapodást kötött a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége és a MOL-csoport.
Szerdán 18 órától Miskolcon Litvánia ellen folytatja szereplését a magyar válogatott a 2019-es női kosárlabda Európa-bajnokság selejtezőjében.
A találkozó utolsó 12-13 perce kifejezetten extra játékot hozott a mieinktől, amikor 53-33 után többször is felzárkózott 5 pontra a magyar csapat. A FIBA YouTube csatornáján az alábbiakban visszanézhető az összecsapás.
A magyar válogatott 71-64-es vereséget szenvedett Oroszországtól a 2019-es Európa-bajnokság selejtezőjében. 20 pontos hátrányból álltak talpra a magyar lányok.
A magyar válogatott 71-64-es vereséget szenvedett Oroszországtól a 2019-es Európa-bajnokság selejtezőjében. Nézzük, hogy a főszereplők miként láttak az orosz elleni összecsapást.
A 2019-es női kosárlabda Európa-bajnokság selejtező-sorozatának C-csoportjában a magyar válogatott 71-64-es vereséget szenvedett Oroszországtól. A magyar csapat a harmadik negyed 20 pontos hátránya után a záró szakaszban visszajött a meccsbe, nagy küzdelemben egészen 5 egységre sikerült felkapaszkodni. Összességében olyan találkozót láthattunk, melyre lehet építeni a litvánok elleni kulcsfontosságú találkozó előtt
Szombaton 17 órától Oroszországot fogadja a magyar válogatott Miskolcon a 2019-es Európa-bajnokság selejtezőjében. Az alábbiakban az élőképes közvetítés látható.
Szombaton 17 órától Miskolcon Oroszország ellen lép pályára a magyar válogatott a 2019-es női kosárlabda Európa-bajnokság selejtezőjében.
Csütörtökön az M4 Sportnak adott hosszabb interjút Székely Norbert szövetségi kapitány. Az alábbiakban a fontosabb részletekből szemezgetünk.
Szombaton Oroszországgal, majd jövő héten szerdán Litvániával vív Európa-bajnoki selejtező-mérkőzéseket a magyar válogatott Miskolcon. 
Kedden sajtónyilvános edzést tartott a magyar válogatott Miskolcon, ahol szombaton Oroszország, jövő héten szerdán pedig Litvánia lesz az ellenfél Eb-selejtezőn.  
A magyar válogatott sajtónyilvános edzést tartott Miskolon. Az alábbiakban a helyszínen készült hírügynökségi videókat gyűjtöttük csokorba.
Hétfőn az M4 Sport kosárlabda magazinjában készült egy beszélgetés Raksányi Krisztinával, a magyar válogatott csapatkapitányával.
Vasárnap este edzésbe állt Miskolcon a februári Eb-selejtezőkre készülő magyar válogatott. A keret még nem volt teljes, hiszen a vasárnap bajnoki mérkőzést vívó szekszárdi és győri játékosok még csak hétfőn délután csatlakoznak a társaikhoz.
Már kaphatóak a jegyek a Miskolcon megrendezésre kerülő két februári Eb-selejtezőre.
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 »
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: