U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2018

Magyar válogatott

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 »
A két csapat között nagy a tudáskülönbség, de eközben óriási a tét. Minden pontnak lehet jelentősége a kvalifikáció szempontjából.  
Székely Norbert szövetségi kapitány és stábja kijelölte az utazó keretet a két novemberi Eb-selejtező mérkőzésre.
A magyar válogatott az MKOSZ székesfehérvári Edzőközpontjában készül a 2019-es női kosárlabda Európa-bajnokság selejtezőjének utolsó két fordulójára.
Még nyitottak a csoportok, az alábbiakban áttekintjük, hogy mi várható a november 17-én, illetve 21-én sorra kerülő játéknapokon.  
Az összeállítás, melyben Székely Norbert szövetségi kapitány mellett Studer Ágnes és Raksányi Krisztina is megszólal, az alábbiakban látható.
Krivacevic Tijana és Yvonne Turner helyett Fegyverneky Zsófia és Cyesha Goree került a novemberi Eb-selejtezőkre készülő csapatba.
Az MKOSZ hivatalos honlapja adta hírül, hogy ismét változott a novemberi Eb-selejtezőkre készülő magyar válogatott kerete.
Az MTI részletes beszámolója az eseményről kedden délelőtt az MKOSZ székesfehérvári edzőközpontjában.  
Az igazi tétet a kvalifikáció szempontjából az jelenti, hogy minél nagyobb pontkülönbséggel kell nyerni.  
Az M4 Sporton a csapatkapitány Raksányi Krisztina és Határ Bernadett adott hosszabb interjút a novemberi válogatott program kapcsán.
Az NKE Csata játékosát, aki a múlt héten kapott behívót az Eb-selejtezőkre készülő felnőtt válogatottba, az MKOSZ székesfehérvári edzőközpontjában kapcsolták.
Az MKOSZ hivatalos honlapja adta hírül, hogy Szabó Fanni került a sérült Simon Zsófia helyére a felnőtt válogatottunk keretébe.
Az NKE-Csata 19 éves játékosa is bekerült az Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésekre készülő női kosárlabda-válogatottba.
Az M4 Sport kosárlabda magazinjában Székely Norbert, szövetségi kapitány kihirdette 15 fős keretét a novemberi válogatott összetartásra.
Vasárnap délután lezárult a magyar válogatott franciaországi vendégszereplés. Székely Norbert együttese remek játékkal múlta felül a házigazdák válogatottját. 
Szombaton másodszor is összecsapott Landernau városában a francia és a magyar válogatott. Ezúttal a hazaiak 88-80-as sikert arattak.
A magyar válogatott pénteken este lejátszotta első felkészülési mérkőzését Franciaországgal. Székely Norbert együttese 73-57-es győzelmet aratott.
Három felkészülési mérkőzést vív a magyar válogatott a franciaországi Landerneau városában. Értékesnek ígérkező erőfelmérő jön.
Pénteken másodszor is összecsapott a cseh és a magyar válogatott. A prágai találkozón a mieink 54-34-es győzelmet arattak.
A magyar válogatott a csütörtöki veresége után pénteken 54-34-re legyőzte felkészülési meccsen Csehországot.
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 »
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: