U18-as Európa-bajnokság 2017, Sopron

Magyar válogatott

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »
Az MKOSZ rövid közleményben adta hírül, hogy Székely Norbert, a női válogatott új szövetségi kapitánya megnevezte szakmai segítőit.
A DigiSport Reggeli Start című műsorában Székely Norbert, a magyar válogatott közelmúltban kinevezett szövetségi kapitánya volt a vendég. 
Székely Norbert tíz éve ideiglenesen, majd 2009-től 2011-ig állandó megbízással dolgozott női szövetségi kapitányként, jelenleg pedig a szövetség utánpótlás-szakmai referense
Augusztus közepén Budapesten fotózáson vett részt a női kosárlabda válogatott három tagja Dubei Debóra, Simon Zsófia és Raksányi Krisztina.
A Nemzeti Sport szerdai számában részletes összeállítás jelent meg Stefan Svitekről, a női válogatott leköszönő szövetségi kapitányáról. Ebből kiderül, hogy az Aluinvent DVTK-t klubedzőként irányító szakember a cseh válogatott szövetségi kapitánya lesz.
Az MKOSZ elégedett volt a kapitány munkájával, de megértették, hogy elsősorban családi okok miatt a váltás mellett döntött.
A FIBA a klubcsapatok számára kiírt sorozatai mellett megtartotta a 2019-es Európa-bajnokság selejtezőjének sorsolását is. A magyar válogatott Oroszország, Litvánia és Albánia mellé került.
A FIBA az európai klubcsapatok számára kiírt versenysorozatai mellett a 2019-es női kosárlabda Európa-bajnokság selejtezősorozatának csoportbeosztását is elkészíti kedden.
A hétvégén Prágában döntött a FIBA, 2019-ben Szerbia és Lettország rendezheti a női kosárlabda Európa-bajnokságot.
Gáll Tamás szerint még mindig sokkhatás alatt van a női kosárlabda-válogatott, amely a keddi nyolcaddöntőben egy ponttal kikapott az olaszoktól a csehországi Európa-bajnokságon.
Szalay Ferenc, a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének elnöke elégedett a női válogatott Európa-bajnokságon nyújtott teljesítményével.
A FIBA munkatársai minden játéknapot követően hirdetnek All-Star ötöst a legjobb egyéni mutatók alapján a 2017-es női kosárlabda Európa-bajnokságon.
A válogatottunk régóta nem nyert ekkora téttel bíró mérkőzést nagy tornán. Olyan területeken bizonyultak jobbnak a mieink a cseheknél, mint a versenyzői adottságok és a csapategység.
A magyar válogatott óriási csatában 74-70-re legyőzte Csehországot az Eb-n. Ezzel a mieink egy győzelemmel és egy vereséggel állnak, így a hétfői eredményektől függetlenül továbbjutottak a csoportból.
A magyar válogatott Csehország ellen folytatja szerepelését az Eb-n. Mindkét csapat vereséget szenvedett az első mérkőzésén, így a reális továbbjutási esélyekhez szükség lenne a győzelemre.
A magyar válogatott 62-48-as vereséggel kezdte szereplését a 2017-es Eb-n. A mieink még a magas játékosok faultproblémai ellenére is a tisztesen helyt tudtak állni a kontinenstorna egyik favoritja ellen.
Pénteken megkezdődik Csehországban a 2017-es női kosárlabda Európa-bajnokság. A torna közeledtével a magyar válogatott iránti médiafigyelem is erősödik. Az alábbiakban két összeállítást ajánlunk.
Stefan Svitek együttese a pénteki mérkőzéshez hasonlóan végig dominálva 84-58-ra legyőzte a szlovák válogatottat az MKOSZ székesfehérvári edzőközpontjában.
Az MKOSZ rövid közleményben jelentette be, hogy Stefan Svitek megnevezte a 2017-es női kosárlabda Európa-bajnokságon résztvevő magyar válogatott utazó keretét.
A magyar válogatott kiemelkedő dobóformát mutatva, végig vezetve 98-64-re legyőzte Szlovákiát felkészülési mérkőzésen.
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: