U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2018

Magyar válogatott

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 »
Szerdán Székesfehérváron az MKOSZ edzőközpontjában megkezdte a felkészülést a 2019-es Európa-bajnokságra a magyar válogatott.
Szerdán délelőtt egy sajtónyilvános edzéssel megkezdte a felkészülést a 2019-es Európa-bajnokságra felnőtt válogatottunk. Az MTI beszámolója.
Kijelölte a június 27-től július 7-ig tartó női Európa-bajnokságra készülő bő, 18 fős keretét Székely Norbert szövetségi kapitány.
A felnőtt válogatottunk a szerb-lett közös rendezésű Európa-bajnokság előtt Spanyolországban is részt vesz egy tornán.
A DigiSport Reggeli Start című műsorában szerdán Székely Norbert, szövetségi kapitány volt a vendég.
A FIBA és a nemzeti szervezőbizottságok elkészítették a 2019-es szerb-lett közös rendezésű női kosárlabda Európa-bajnokság hivatalos menetrendjét.
Szubjektív összeállításunkban megpróbáljuk áttekinteni, hogy csoportellenfeleink milyen várakozásokkal tekinthetnek az új esztendő elé.  
A magyar válogatott Törökországgal, Olaszországgal és Szlovéniával került egy négyesbe.
A 2019-es női kosárlabda Európa-bajnokság csoportjainak sorsolását a magyar válogatott a harmadik kalapból várja.
Sikeresen szereplő nemzeti csapatainkat elismerésben részesítette az MKOSZ. Közöttük voltak a 2019-es Eb-selejtezőjét sikeresen megvívó felnőtt válogatottunk képviselői is.
A DIGI Sport reggeli műsorában Székely Norbert szövetségi kapitány tekintett vissza közelmúltban lezárult Eb-selejtezőkre.
A DIGI Sport, Reggeli Start című műsorában Barnai Judit volt a vendég, akit a sikeresen megvívott Eb-selejtezőkről kérdeztek. Az alábbiakban a teljes összeállítás látható.
Hétfőn az M4 Sport kosárlabda magazinjában Székely Norbert, szövetségi kapitány elemezte 2019-es női kosárlabda Európa-bajnokság selejtező-sorozatát.
Szerdán lezárult a 2019-es Európa-bajnokság selejtezője. A magyar válogatott sikeresen kvalifikálta magát a kontinenstornára.
A magyar válogatott a selejtezőből sikeresen kvalifikálta magát a 2019-es Eb-re. Mint minden nagy sorozat végén, ezúttal is elkészítettük statisztikai összefoglalónkat.
A 2019. június 27. és július 7. között megrendezésre kerülő szerb-lett közös rendezésű női kosárlabda Európa-bajnokságon szurkolhatunk a mieinknek.
A kis különbségű vereséggel gyakorlatilag biztosította helyét a jövő évi kontinenstornán válogatottunk. A hivatalos megerősítés az esti órákban várató.
A jekatyerinburgi eredmény gyakorlatilag kvalifikációt ér, a meccset közvetítő M4 Sportnak Székely Norbert már ennek jegyében értékelt.  
A magyar válogatott óriási küzdelemben 56-53-as vereséget szenvedett Oroszországban. Remek teljesítményt nyújtott válogatottunk és a vereség ellenére gyakorlatilag Eb-résztvevőnek tekinthető.
Az alábbiakban a mérkőzés közvetítése látható és olvasható korábbi szerkesztőségi beharangozónk.
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 »
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: