U18-as Európa-bajnokság 2017, Sopron

Magyar válogatott

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 »
Gáll Tamás szerint még mindig sokkhatás alatt van a női kosárlabda-válogatott, amely a keddi nyolcaddöntőben egy ponttal kikapott az olaszoktól a csehországi Európa-bajnokságon.
Szalay Ferenc, a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének elnöke elégedett a női válogatott Európa-bajnokságon nyújtott teljesítményével.
A FIBA munkatársai minden játéknapot követően hirdetnek All-Star ötöst a legjobb egyéni mutatók alapján a 2017-es női kosárlabda Európa-bajnokságon.
A válogatottunk régóta nem nyert ekkora téttel bíró mérkőzést nagy tornán. Olyan területeken bizonyultak jobbnak a mieink a cseheknél, mint a versenyzői adottságok és a csapategység.
A magyar válogatott óriási csatában 74-70-re legyőzte Csehországot az Eb-n. Ezzel a mieink egy győzelemmel és egy vereséggel állnak, így a hétfői eredményektől függetlenül továbbjutottak a csoportból.
A magyar válogatott Csehország ellen folytatja szerepelését az Eb-n. Mindkét csapat vereséget szenvedett az első mérkőzésén, így a reális továbbjutási esélyekhez szükség lenne a győzelemre.
A magyar válogatott 62-48-as vereséggel kezdte szereplését a 2017-es Eb-n. A mieink még a magas játékosok faultproblémai ellenére is a tisztesen helyt tudtak állni a kontinenstorna egyik favoritja ellen.
Pénteken megkezdődik Csehországban a 2017-es női kosárlabda Európa-bajnokság. A torna közeledtével a magyar válogatott iránti médiafigyelem is erősödik. Az alábbiakban két összeállítást ajánlunk.
Stefan Svitek együttese a pénteki mérkőzéshez hasonlóan végig dominálva 84-58-ra legyőzte a szlovák válogatottat az MKOSZ székesfehérvári edzőközpontjában.
Az MKOSZ rövid közleményben jelentette be, hogy Stefan Svitek megnevezte a 2017-es női kosárlabda Európa-bajnokságon résztvevő magyar válogatott utazó keretét.
A magyar válogatott kiemelkedő dobóformát mutatva, végig vezetve 98-64-re legyőzte Szlovákiát felkészülési mérkőzésen.
Pénteken és szombaton az MKOSZ székesfehérvári edzőközpontjában Szlovákiával vív felkészülési mérkőzéseket a magyar válogatott. 
A magyar válogatott másodszor is legyőzte Horvátországot. Végig koncentrálva, kiemelkedő támadójátékkal 113-53-as sikert aratott Stefan Svitek együttese.
A magyar válogatott 68-57-re legyőzte Horvátországot felkészülési mérkőzésen. A magyar csapat remek formában kezdett, a negyedik negyed elején már 30 ponttal vezetett.
Pénteken és szombaton Horvátországgal vív felkészülési mérkőzéseket a magyar válogatott az MKOSZ székesfehérvári edzőközpontjában.
Múlt héten már beszámoltunk arról, hogy fotózáson vett részt a magyar válogatott. Az eseményről az MKOSZ sajtóközleménye ad részletes összefoglalót.
A magyar válogatott 61-54-re alulmaradt Belgiummal szemben. A magyar csapat a negyedik negyed elején hátrányból talpra állva 54-53-nál átvette a vezetést, de ezt követően már csak a belgák találtak be.
Belgium válogatottja ellen zárja a Torneo di Latina küzdelmeit a magyar csapat. Kellemetlen ellenfél, akik egyéni képességekben, nemzetközi tapasztalatban a torna mezőnyéből a legközelebb állnak a mieinkhez.
A magyar válogatott 79-53-as vereséget szenvedett Oroszországtól a Torneo di Latina második napján. A magassági fölényben lévő orosz csapat már a második negyedben ellépett 20 ponttal.
Szombaton a második játéknapjához érkezik a Torneo di Latina. A magyar válogatott Oroszország ellen folytatja a szereplését a rangos erőfelmérőn. Beharangozó.
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 »
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: