U20-as Európa-bajnokság 2018, Sopron

Magyarország

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
A Decathlon B33 Tour második 2018-as állomását a jövő hétvégi andorrai Eb-selejtezőre készülő magyar válogatott nyerte a női tornát.
Szombaton került sor a Decathlon B33 Egyetemi Bajnokság országos döntőjére. A TFSE csapata megvédte címét.
Bár már több portálon megjelent, de a görög bajnok és kupagyőztes Olympiacos csak minap kommunikálta hivatalosan, hogy szerződtette Rasheed Ritát.  
A BEAC-Újbuda hivatalos felületein rendszeresen jelennek meg videós nagyinterjúk. Ezúttal Vajda Anna mesélt első BEAC-os évének tapasztalatairól.
A Sopron Basket a hivatalos honlapján jelentette be, hogy Angel Lopez fizioterapeuta nem tudja vállalni családi okok miatt a következő szezont a klubnál.
Szombaton rendezik a Decathlon B33 Tour második 2018-as állomását. A torna keretében kerül sor a B33 Kosárlabda MEFOB döntőjére.
Nézzük a második vonal végeredményét, mely során 26 csapat küzdött a minél előkelőbb helyezésekért.
Július 15. és 28. között a portugáliai Coimbra ad otthont a 2018-as Európai Egyetemi Játékoknak. Női kosárlabdában nagypályán és 3x3-as szakágban is szurkolhatunk magyar csapatnak.
Még a hazaindulást megelőzően az MKOSZ Facebook oldalán értékelte a tornát Károlyi Andrea szövetségi kapitány.  
Az évad utolsó mérkőzésén az Amatőr Bajnokságban a szigetszentmiklósi BKG DSE 77-59-es győzelmet aratott Kecskeméten.
Lezárult a felnőtt válogatott 2018-as tavaszi összetartása. A szövetségi kapitány az M4 Sporton foglalta össze a tapasztalatokat.
Kedden az utolsó napjához érkezett a 3x3-as Világbajnokság. Az egyenes kieséses szakasszal folytatódtak a küzdelmek.
Kedden lezárul Manilában a 3x3-as Világbajnokság. A tornán az egyenes kieséses szakasz mérkőzéseire került sor. A negyeddöntőben a magyar válogatott 9 óra 40 perctől Kínával mérkőzik. Az alábbiakban az élőképes közvetítés látható a játéknapról.
Már az egyenes kieséses szakasszal folytatódnak a 3x3-as Világbajnokság küzdelmei. A magyar válogatott Kínával mérkőzik a négy közé jutásért
Theodoreán Alexandra nyerte a 3x3-as Világbajnokság ügyességi versenyét. Az alábbiakban a nemzetközi szövetség sajtófotóin keresztül idézzük fel a szép sikert.
Hétfőn lezárult a 3x3-as Világbajnokság csoportköre. Kialakult a keddi játéknapra a negyeddöntők párosítása és menetrendje.
Az Aluinvent DVTK sajtótájékoztató keretében jelentette be, hogy Völgyi Pétert nevezték ki a klub sportszakmai igazgatójának.
A délelőtti órákban került sor a Manilában zajló 3x3-as Világbajnokság ügyességi versenyére (Skills Contest).
A sportszakmai igazgatónak kinevezett Völgyi Péter mellett Szabó Tamás, a DVTK ügyvezetője is hosszabban megosztotta gondolatait a jövőről.
Lassan lezárulnak az ANB rájátszásának küzdelmei. Következzen a részletes összefoglalónk.
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »


Partnereink: