Európa-bajnokság 2019

Magyarország

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
A Mann Filter Casablanca együttesénél hétfőn kezdődik a munka és még a kiutazása előtt beszélgettünk a várakozásairól Simon Zsófiával.
Augusztus 28-án a cseh Brno ellen mutatkozik be a Sopron Basket. A találkozó előtt a szurkolók betekinthetnek a kulisszák mögé. Részletek a klub közleményében.
A DVTK TV Napos oldal magazinja Kiss Angelikával készített egy interjút, melynek középpontjában az U18/19-es válogatott nyári szereplése volt. Az alábbiakban ez a beszélgetés látható.
Facebook oldalán jelentette be azt NKE-FCSM Csata, hogy Zala Friskovec érkezik a klubhoz.
Egy hete állt munkába az UNI Győr MÉLY-ÚT. A csapat felkészüléséről az alábbiakban egy videós riportot és egy galériát láthatunk.
Az Aluinvent DVTK a hivatalos honlapján számolt be arról, hogy megkezdte a felkészülést a 2019/2020-as évadra. Részletek a klub összeállításában.
A Vasas Akadémia a hivatalos honlapján bejelentette, hogy szerződtette a University of Kentucky együtteséből ismert irányítót Taylor Murray-t. Részletek a klub közleményében.
A PEAC-Pécs a hivatalos honlapján közölt egy összeállítást arról, hogy a csapat egy hete állt munkába a 2019/2020-as évadra történő felkészülés jegyében.
Ahogy arról a napokban hírt adtunk, javában tartanak a debreceni 3x3-as Európa-bajnokság előkészületei. Véglegessé vált a torna programja és csoportbeosztása.
Az Aluinvent DVTK Facebook oldala adta hírül, hogy megérkezett Miskolcra és hétfőn megkezdi a munkát a csapattal Cyesha Goree.
Javában tart a bajnoki címvédő Sopron Basket felkészülése a 2019/2020-as szezonra. A klub Facebook oldala számára Gazsovics Krisztián készített galériát.
Az Atomerőmű KSC Szekszárd a hivatalos honlapján közölt egy videós összeállítást arról, hogy a WNBA kötelezettségeit teljesítő Erica McCall kivételével a légiósok is munkába álltak a klubnál.
A VBW CEKK Cegléd a hivatalos honlapján bemutatta keretét a 2019/2020-as évadra. Részletek a klub közleményében.
Augusztus 30-án, pénteken kezdetét veszi Debrecenben a 3x3-as Európa-bajnokság.
Hivatalos felületein közzétette felkészülési mérkőzéseinek menetrendjét a Sopron Basket.
A Benke Sára, Böröndy Vivien, Jáhni Zsófia trió alkotta csapatunk csere nélkül játszva is inden riválisa dolgát megnehezítette. A Vasas hivatalos honlapja Böröndy Viviennel készített egy összeállítást.
Hétfőn megkezdte a felkészülést az UNI Győr. Részletek a klub összeállításában.
Szeptember 13. és 15. között jön az első World Urban Games. Az utcai sportok újonnan életre hívott seregszemléjének része a 3x3-as U23-as Nemzetek Ligájának szuper-döntője.
A Vasas Akadémia a hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződtette a Maryland egykori hallgatóját, a 190 cm magas Brianna Fraser-t. Részletek a klub közleményében.
Az Aluinvent DVTK a hivatalos honlapján adta hírül, hogy elkészült a csapat felkészülési program. Részletek a klub tájékoztatójában.
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »


Partnereink: