U18-as Európa-bajnokság 2017, Sopron

Magyarország

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
Vasárnap Sri Lankán az utolsó fordulójához érkezik a 3x3-as szakágban az U23-as Nemzetek Ligája.
Szombaton került sor a Tajvanon zajló 29. nyári Universiade hivatalos megnyitóünnepségére.
Szombaton helyi idő szerint a délelőtti órákban befejezték az eső miatt félbeszakadt 4. forduló küzdelmeit az U23-as 3x3-as Nemzetek Ligájában Sri Lankán.
Az eső miatt félbeszakadt pénteki játéknap után szombaton mindkét mérkőzésüket megnyerték a magyar lányok és ezzel válogatott az élen végzett a 4. forduló végén.
A magyar válogatott az Universiade helyszínén a csütörtöki edzőmérkőzése után ezúttal Portugáliával mérte össze az erejét.
A hétvégén Sri Lanka ad otthont az U23-as 3x3-as Nemzetek Ligája 4. és 5. fordulójának. Az eső felülírta az eredeti terveket.
Pénteken népzenével és tánccal egybekötött ünnepség keretében - öt másik ország zászlajával együtt - felvonták a magyar lobogót.
A KSC Szekszárd játékosai, Theodoreán Alexandra, Studer Ágnes és Gereben Lívia nyilatkozatai láthatóak a magyar válogatottak részvételével zajló nagy eseményekről.  
Pénteken és vasárnap Sir Lanka fővárosa Colombo ad otthont az U23-as 3x3-as Nemzetek Ligája utolsó két fordulójának.
Az Orenburgnál, a Fenerbahce-nál vagy korábban a Valenciánál is dolgozó ismert spanyol szakember a klub honlapjának nyilatkozott az első benyomásairól.
Szerdán megérkezett Tajvanra az Universiade helyszínére a magyar válogatott. Horváth József és Sterbenz Tamás együttese csütörtökön már felkészülési mérkőzésen lépett pályára.
A felnőtt és az utánpótlás versenynaptárakat közzétette a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége a hivatalos honlapján.
Kedden este a schwechati repülőtérről útra kelt a tajvani Universiade helyszínére a magyar válogatott.
Hétfőn megkezdte a felkészülést az előttünk álló évadra a Sopron Basket együttese. A spanyol szakmai stáb és a játékosok többsége is már munkába állt.
Hétfőn megkezdte a felkészülést a 2017/2018-as évadra a KSC Szekszárd.
Hétfőn megkezdte a felkészülést a 2017/2018-as évadra a CMB Cargo UNI Győr gárdája.
Hétfőn megkezdte a felkészülést a 2017/2018-as évadra a PEAC-Pécs együttese.
A soproni U18-as Európa-bajnokság negyeddöntőjében szenvedett súlyos térdsérülést Juhász Dorka. A PEAC-Pécs hivatalos honlapja a hétvégén adott hírt a játékos állapotáról.
Fokozatosan az élvonal csapatai megkezdik a felkészülést a 2017/2018-as szezonra. Az elmúlt évad 10. helyezettjénél a PINKK Pécsi 424-nél a magyar játékosok már a múlt héten munkába álltak, hétfőtől pedig már az új vezetőedző Jens Tillman veszi át az irányítást – derül ki a bama.hu hétvégi összeállításából.
Szombaton lezárult az Universiade válogatott felkészülésének debreceni szakasza. Ezt követően a szakmai stáb megnevezte a 12 fős utazó keretet.
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »


Partnereink: