U18-as Európa-bajnokság 2017, Sopron

Magyarország

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
Bemutatta terveit a következő évadra a BEAC-Újbuda együttese. A 14 fős keretből tíz játékost meg tudott tartani a fővárosi klub. Részletek a BEAC Sajtóközleményében.
Bozóki Bettina bekerült az All-Star csapatba, emellett 52 ponttal holtversenyben az ukrán Ganna Zarytska-val a torna legeredményesebb játékosa is lett.
A magyar válogatott ezüstérmet szerzett a 2017-es 3x3-as Világbajnokságon. A magyar lányok fantasztikus teljesítményt nyújtottak az elmúlt napokban. Gratulálunk!
A magyar válogatott Oroszországgal vív döntőt a nantes-i 3x3-as Világbajnokságon. A finálé élőképes közvetítése az alábbiakban látható.
A magyar válogatott drámai mérkőzésen Theodoreán Alexandra utolsó másodperces találatával 15-13-ra legyőzte Ukrajnát a 3x3-as Világbajnokság elődöntőjében. A válogatottunk ezzel bejutott a fináléba, ahol Oroszország lesz az ellenfél.
A magyar válogatott Theodoreán Alexandra bravúros, utolsó másodperces találatával 15-13-ra legyőzte Ukrajnát a 3x3-as Világbajnokság elődöntőjében. Az alábbiakban a sorsdöntő találat látható.
A magyar válogatott 18-16-ra legyőzte Olaszországot a 3x3-as Világbajnokság negyeddöntőjében. A magyar csapat Ukrajnával mérkőzik a világbajnoki döntőbe kerülésért.
Szalay Ferenc, a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének elnöke elégedett a női válogatott Európa-bajnokságon nyújtott teljesítményével.
 Szerdán kerül sor a 3x3-as Világbajnokság utolsó napjára, mely során a negyeddöntőktől folytatódik a torna. A magyar válogatott Olaszországgal mérkőzik 16 óra 40 perctől.
Hétvégén rendezték Zalaegerszegen a DECATHLON B33 Egyetemi és Főiskolás Bajnokság Döntőjét. A TFSE csapata végzett az élen.
Kedden lezárult a csoportkör a nantesi 3x3-as Világbajnokságon. A magyar válogatott sikereiről beszámoltunk, most következzen a játéknap teljes összefoglalója.
A magyar válogatott 21-6-ra legyőzte Kazahsztánt a nantes-i 3x3-as Világbajnokságon az A-csoport utolsó mérkőzésén. Ezzel a magyar lányok kivívták a negyeddöntős szereplés jogát.
A magyar válogatott 20-6-ra legyőzte Németországot a nantes-i 3x3-as Világbajnokság negyedik napján. Válogatottunk ezzel 2 győzelemmel és 1 vereséggel várja a kazahok elleni utolsó csoportmeccset.
Sajtótájékoztatót tartott hétfőn a ZTE NKK, melyen bejelentésre került Gorjanácz Ágnes, Elisabeth Pavel és Sigi Koizar személyében három új érkező. Illetve megtudhattuk azt is, hogy Horváth Zsófia befejezte profi pályafutását és a következő évadban Gáspár Dávid segítője lesz. 
A FIBA munkatársai minden játéknapot követően hirdetnek All-Star ötöst a legjobb egyéni mutatók alapján a 2017-es női kosárlabda Európa-bajnokságon.
A magyar válogatott Kirgizisztán 22-3-as legyőzésével folytatta szereplését a 3x3-as Világbajnokságon.
A nantes-i seregszemle első magyar érdekeltségű találkozóján válogatottunk nagy csatában 12-10-re alulmaradt a bombaerős orosz csapattal szemben.
Vasárnap délután 15 óra 50 perctől a magyar válogatott Oroszország ellen bemutatkozik a 3x3-as Világbajnokságon. 
A válogatottunk régóta nem nyert ekkora téttel bíró mérkőzést nagy tornán. Olyan területeken bizonyultak jobbnak a mieink a cseheknél, mint a versenyzői adottságok és a csapategység.
A magyar válogatott óriási csatában 74-70-re legyőzte Csehországot az Eb-n. Ezzel a mieink egy győzelemmel és egy vereséggel állnak, így a hétfői eredményektől függetlenül továbbjutottak a csoportból.
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »


Partnereink: