U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2017

Nagyvilág

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
Ausztrália a papírformának megfelelően megnyerte a 2018-as Nemzetközösségi Játékok női kosárlabda tornáját. Az eredményhirdetést követően nagyon kedves jelenet játszódott le.  
A Gold Coast-i seregszemle fináléjában az elérhető legerősebb keretükkel szereplő ausztrálok 99-55-re győzték le Angliát.  
A 2018-as Nemzetközösségi Játékok női kosárlabda tornáján pénteken rendezték az elődöntőket.
Eldőlt, hogy a fináléba kerülésért pénteken Kanada – Anglia és Ausztrália – Új-Zéland mérkőzéseket rendeznek.
Hétfőn délután lezárult a 2018-as Nemzetközösségi Játékok női kosárlabda tornáján a csoportkör. A papírformának megfelelően Ausztrália hatalmas fölénye rajzolódik ki.
Az olimpia mögötti második legnagyobb multisport esemény programján ismét szerepel a női kosárlabda. A torna legnagyobb esélyese a bombaerős kerettel szereplő Ausztrália.
Az Asan Woori Bank Wibee sorozatban hatodik alkalommal ért fel a csúcsra.
Megkezdődött Ausztráliában is az átigazolási időszak. A bajnoki címvédő Townsville Fire együttesétől Cayla George az elmúlt évad ezüstérmeséhez szerződött.  
Szerdán lezárulta a kínai profi liga a WCBA döntő párharca. A Peking 3-0-s összesítéssel verte a Sanhszi csapatát és egymást követő harmadik évben ért fel a csúcsra.  
A FIBA végrehajtó bizottságának tagjai március 12-én Svájcban tartottak tanácskozást. Ez volt a 2018-as esztendő első ilyen magas szintű egyeztetése.
Az Olimpia utáni legnagyobb multisport rendezvényre visszatér a női kosárlabda. A tornát egyértelműen az ausztrálok várják esélyesként, akik bombaerős keretet mutattak be.
Szerdán a 2020-es Tokiói Olimpia Szervezőbizottsága bemutatta az esemény hivatalos kabalafiguráit.
A Facebook-on elérhető In The Zone sorozat legutóbbi részében Breanna Stewart szerepelt. A Kínában légióskodó klasszis mindennapjairól forgattak egy kisfilmet.
Az európai válogatottak és az Egyesült Államok nemzeti csapatának összetartása mellett az ausztrál válogatott játékosai is edzőtáborban vesznek részt ezekben a hetekben.
Kedd délután Tenerifén, San Cristóbal de La Laguna városában az impozáns Teatro Leal nagytermében megtartották a Világbajnokság csoportjainak sorsolását.  
Kedden rendezték Tenerifén a 2018-as női kosárlabda Világbajnokság csoportjainak sorsolását. Az alábbiakban az esemény sajtófotóiból szemezgetünk.
Kedden rendezik Tenerifén a 2018-as női kosárlabda Világbajnokság csoportjainak sorsolását. 
Kedden kerül sor Tenerifén a 2018-as női kosárlabda Világbajnokság csoportjainak sorsolására. A szervezőbizottság hétfőn tartott sajtótájékoztatót.
A szeptember 22. és 30. között sorra kerülő seregszemlén 16 válogatott méri össze az erejét, melyeket négy darab négyes csoportba sorsolnak.
A napokban rendezték Kínában a helyi profi liga, a WCBA All-Star gáláját. Olyan klasszisokat láthattunk, mint Breanna Stewart, Candace Parker, Sylvia Fowles és Jonquel Jones.
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: