U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2018

Nagyvilág

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
Az Amszterdamban zajló 3x3-as Világbajnokság első elődöntőjében Kína hosszabbítás után 15-14-re legyőzte Ausztráliát és ezzel bejutott a fináléba.
Vasárnap lezárul Amszterdamban a 3x3-as Világbajnokság. Az alábbiakban a záró nap élőképes közvetítése látható.
A magyar válogatott 20 óra 15 perctől vív negyeddöntőt Amszterdamban a 3x3-as Világbajnokságon. A másik három hely már elkelt a legjobb négy között.
Szombaton rendezik Amszterdamban a 3x3-as Világbajnokságon a negyeddöntőket. A magyar válogatott 20 óra 15 perctől lép pályára Spanyolország ellen. Az alábbiakban az élőképes közvetítés látható.
Pénteken lezárult a csoportkör az Amszterdamban zajló 3x3-as Világbajnokságon. Szombaton a négy negyeddöntővel folytatódik a torna. Véglegesek a párosítások és a menetrend.  
Az "A" és a "C" jelű ötösök csütörtöki zárása után pénteken a "B" és a "D" csoport küzdelmei is lezárultak a 3x3-as Világbajnokságon Amszterdamban. Összefoglaló.
Csütörötökön újabb tíz mérkőzés jön Amszterdamban a 3x3-as Világbajnokságon. A mieink ágán, tehát az "A" és a "C" jelű ötösök csapatai lezárják a csoportmeccseiket. Az alábbiakban a találkozók élőképes közvetítése követhető.
Szerdán az Amszterdamban zajló 3x3-as Világbajnokság második játéknapján újabb 10 mérkőzést rendeztek a női tornán.
Szerdán újabb tíz gárda kezdi meg szereplését a Amszterdamban a 3x3-as Világbajnokságon. A mieinkkel ellentétes ág, tehát a "B" és a D" jelű ötösök csapatai lépnek pályára. Az alábbiakban a találkozók élőképes közvetítése követhető.
Kedden tíz mérkőzéssel elrajtolt a 2019-es 3x3-as Világbajnokság Amszterdamban. Nézzük a játéknap teljes összefoglalóját.
Az Ausztrál Kosárlabda Szövetség kedden sajtótájékoztatót tartott melyen bejelentették, hogy a női szakág vezetője Lauren Jackson lesz.
Kedden rajtol a 3x3-as Világbajnokság Amszterdamban. Az alábbiakban a válogatottunk csoportján túl tekintve a mezőny többi 15 tagjával ismerkedhetünk meg.
Szombaton lezárult a FIBA 3x3 Women’s Series torinói fordulója. Franciaország nyerte a tornát, méghozzá igen meggyőző fölénnyel.
Pénteken és szombaton a második állomásához érkezik a FIBA új női 3x3-as versenysorozata a 3x3 Women’s Series. Torinóban rendeznek nyolccsapatos tornát.
Június 18. és 23. között kerül sor a 3x3-as Világbajnokságra Amszterdamban. A holland fővárosban már épül a Világbajnokság arénája.
Lauren Jackson jótékonysági akció keretében nem mindennapi produkcióban vett részt.
Miközben minap a magyar válogatott is megkezdte a felkészülést, érdemes egy kis kitekintést tenni az U19-es Világbajnokságon csoportellenfelünk Ausztráliára.
Hétfőn az "A" és a "C" csoport összesen 10 mérkőzésével elrajtolt az U18-as 3x3-as Világbajokság. A végső győzelemre is esélyes francia válogatott erődemonstrációját láthattuk.
Az Alice Kunek, Bec Cole, Maddie Garrick és Zavecz Hanna összeállítású ausztrál válogatott FIBA 3x3 Women’s Series első állomásának győztese.
Az áprilisi összetartás után Ausztrália július végén az Egyesült Államokban, Phoenix-ben folytatja a felkészülését az Ázsia-bajnokságra és az Olimpiai selejtezőkre.
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: