U18-as Európa-bajnokság 2017, Sopron

Nagyvilág

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
A második fordulójához érkezett az ausztrál profi liga a WNBL küzdelemsorozata. Abby Bishop kiemelkedő egyéni teljesítményét hozta a hétvége.
A hétvégén az ausztrál profi liga, a WNBL küzdelmei is megkezdődtek. A nyitó forduló az elmúlt évadot Sopronban töltő Cayla George kiemelkedő egyéni teljesítményét hozta.
Megkezdődnek a bajnoki küzdelmek Ausztráliában. A helyi profi liga a WNBL sok tekintetben megújul és emiatt egy kifejezetten érdekes szezonra van kilátás.
2018-ban a női kosárlabda Világbajnokság mérkőzéseit a rendező Spanyolország Tenerife szigetén bonyolítja le. A FIBA a hétvégén hagyta jóvá a helyszíneket.
Hétfőn tartották Melbourne-ben az ausztrál profi liga a WNBL új szezonjának prezentációját. Több változás várható, melytől azt várják, hogy javul az érdeklődés a sorozat iránt.
Azzal, hogy lezárult a 2017-es Afrika-bajnokság és onnan a két döntős kvalifikálta magát a 2018-as női kosárlabda Világbajnokságra, véglegessé vált a jövő évi tenerifei seregszemle mezőnye.
Hétfőn lezárult a 2017-es tajvani Universiade női kosárlabda tornája. A fináléban Ausztrália 85-78-ra legyőzte Japánt.
Vasárnap Nigéria győzelmével zárult 2017-es Afrika-bajnokság. A tornán két olyan játékos is pályára lépett, aki a következő szezonban hazánkban fog szerepelni.
Vasárnap lezárult Maliban a 2017-es Afrika-bajnokság. Nigéria szerezte meg az aranyérmet, miután a döntőben 65-48-ra verték Szenegált. Ezen két gárda vívta ki a világbajnoki részvétel lehetőségét is.
Hétfőn 14 órától rendezik az Universiade női kosárlabda tornájának döntőjét, melyben Ausztrália és Japán csap össze. Az alábbiakban az élőképes közvetítés látható.
Hétfő magyar idő szerint 14 órától rendezik az Universiade női kosárlabda tornájának döntőjét, melyen Ausztrália és Japán csap össze. 
Szombaton került sor az Universiade női kosárlabda tornájának elődöntőire. Eldőlt, hogy a fináléban Ausztrália és Japán csap össze.
Szombaton kerül sor a 2017-es Universiade elődöntőire. Sajnos a magyar válogatott találkozói közül idén egy sem került be a televíziós világadásba. Az elődöntőket azonban végig izgulhatjuk. Előbb 11 óra 30 perctől Tajvan – Ausztrália, majd 14 órától Japán – Oroszország mérkőzéseket rendeznek. 
Pénteken került sor az Universiade női kosárlabda tornájának negyeddöntőire. A fináléba kerülésért Tajvan – Ausztrália és Japán – Oroszország mérkőzéseket rendeznek. 
Pénteken rendezik a 2017-es Universiade negyeddöntőit. Rövid beharangozónk a mérkőzésekhez.
Pénteken veszi kezdetét Maliban a 2017-es Afrika-bajnokság. A tét a kontinensbajnoki cím mellett két világbajnoki hely. A két döntős ugyanis részt vehet a 2018-as tenerifei női kosárlabda Világbajnokságon.
Hétfőn hajnalban lezárult a 2017-es Amerika-bajnokság, melyről újabb három hely elkelt a 2018-as Világbajnokságra. Ez azt jelenti, hogy 14 csapat kiléte ismert a 16 válogatottat felsorakoztató mezőnyből.
Hétfőn hajnalban lezárult a 2017-es női kosárlabda Amerika-bajnokság Buenos Airesben. A Kanada győzelmével véget érő finálét követően kiosztották az egyéni elismeréseket, melyek között magyar érdekeltséget is találunk.
Vasárnapról hétfőre lezárult Buenos Airesben a 2017-es Amerika-bajnokság. Kanada megvédte címét, miután 67-65-re legyőzték Argentínát.
Az Európa-bajnokság és az Ázsia-bajnokság után a nyár harmadik felnőtt női kosaras kontinenstornájának trófeája is gazdára talál. Az Amerika-bajnokságon Kanada – Argentína finálét rendeznek.
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »


Partnereink: