U18-as Európa-bajnokság 2017, Sopron

Nagyvilág

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
 Szerdán a végjtékához érkezik a nantes-i 3x3-as Világbajnokság. A legjobb nyolc csapat küzdelmét láthatjuk egyenes kieséses rendszerben. A magyar válogatott 16 óra 40 perctől Olaszországgal méri össze az erejét a negyeddöntőben. Az alábbiakban a játéknap élőképes közvetítése látható.
Hétfőn került sor a nantes-i 3x3-as Világbajnokság harmadik játéknapjára. Lezárultak a B és a C-csoport küzdelmei. Svájc, Spanyolország, Hollandia és Ukrajna jutott tovább.
Hétfőn immár a harmadik játéknapjához érkezik a 3x3-as Világbajnokság. A magyar lányok ma nem lépnek pályára. A "B" és a "C" jelű ötösök küzdelmei zárulnak le.
Vasárnap került sor a franciaországi Nantes városában zajló 3x3-as Világbajnokságon a második játéknapra. A női tornán az „A” és a „D” jelű ötösök csapatai is bemutatkoztak.
Szombaton megkezdődött Nantes-ban a 3x3-as Világbajnokság. A női szakágban két csoport csapatai léptek pályára. Emellett az ügyességi verseny selejtezőjét rendezték.
Szombaton megkezdődik a 3x3-as Világbajnokság Nantes-ban. Az első napon a női tornán a "B" és a "C" jelű ötösök csapatai mérik össze az erejüket. Az alábbiakban az élőképes közvetítés látható.  
A University of Canberra Capitals bejelentette, hogy visszatér a klubhoz Natalie Hurst. A hazánkban Győrben és a PEAC-nál is megforduló 34 éves ausztrál irányító sikeres török szezonok után tér haza.
A SEABL sorozatban a Melbourne Tigers csapatában az elmúlt hétvégén bemutatkozott a legutóbbi szezont az Aluinvent DVTK-nál töltő Louella Tomlinson.
Nagy sajtóvisszhangot kapott, hogy hamarosan döntés születhet a 3x3-as szakág olimpiai programba vételéről. A FIBA évek óta lobbizik a Nemzetközi Olimpiai Bizottságnál és az elmúlt napok híreire reagálva Facebook oldalán közzé tette a „Road to Tokyo 2020” elnevezésű promóciós videóját, mely különböző konferenciákon, szakmai rendezvényeken a 3x3-as szakágat volt hivatott népszerűsíteni.
Az olimpiai játékok gazdasági kérdéseivel foglalkozó szaklap az insidethegames.biz összeállítása szerint június 9-én, pénteken döntés születhet arról, hogy Tokióban milyen új versenyszámok lesznek.
A Dandenong Jayco Rangers együttese bejelentette, hogy szerződtették a spanyol válogatott klasszis irányítóját Laia Palau-t.
Az ausztrál válogatott szakmai stábja kihirdette a bő keretet, mely megkezdi a felkészülést a 2017-es Ázsia-bajnokságra.
Bár még több, mint egy hónap van hátra a 2017-es kiírásig, a FIBA már kihirdette a 2018-as 3x3-as Világbajnokság helyszínét. A tornának a Fülöp-szigetek fővárosa Manila ad otthont.
A napokban a Deakin Melbourne Boomers együttese hivatalosan bejelentette, hogy szerződtették a következő évadra Louella Tomlinson-t.
Megkezdték bejelenteni az új igazolásaikat az ausztrál profi liga, a WNBL csapatai. Eldőlt, hogy Abby Bishop egy sikeres franciaországi szezon után hazatér és a MAC Adelaide Lightning játékosa lesz.
Hétfőn este a FIBA közzétette a nantes-i 3x3-as Világbajnokság csoportbeosztását. A magyar válogatott az A-csoportba került, ahol a legnehezebb ellenfele Oroszország lesz.
A Brazil Kosárlabda Szövetségi felfüggesztése miatt még mindig nem tudni, hogy ki lesz az udinei U19-es Világbajnokságon a harmadik csoportellenfelünk Ausztrália és Japán mellett.
A hétvégén lezárultak az ausztrál profi liga a WNBL küzdelmei. A bajnoki címet a Sydney Uni Flames szerezte meg.
A hétvégén lezárult az ausztrál profi liga a WNBL alapszakasza. Hamarosan kezdődnek az elődöntő párharcok.
Vasárnap este került sor a Western Australian Institute of Sport, azaz Dél-Ausztrália Sportintézetének hagyományos gálájára, melyen a hírességek csarnokába választották a hazánkban, Sopronban két évet eltöltő Tully Bevilaqua-t. Ez az elismerés Ausztráliában kifejezetten nagy presztízzsel bír.
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »


Partnereink: