U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2017

Nagyvilág

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
Egy sokáig emlékezetes mérkőzésen a Melbourne Boomers hazai pályán 58-57-re legyőzte a Townsville Fire-t és ezzel kiharcolta a sorsdöntő harmadik meccs jogát.
A jelenleg a WNBL fináléjában brillírozó Liz Cambage egy interjúban bejelentette, hogy ismét megpróbálkozik felépíteni karrierjét az Egyesült Államokban.
Az ausztrál profi liga nyilvánosságra hozta az MVP szavazásának végeredményét.
Szombaton megkezdődött az ausztrál profi liga, a WNBL fináléja. Az első mérkőzésen a Townsville Fire 69-64-re legyőzte a Melbourne Boomers-t
Kezdetét veszi az egyik fél második győzelméig tartó döntő párharc a WNBL küzdelmei során. A Townsville Fire és a Melbourne Boomers küzd a trófeáért.
Január első hetében lezárultak a WNBL elődöntői. Eldőlt, hogy nem lesz címvédés. A fináléban a Melbourne Boomers és a Townsville Fire csap össze.
December utolsó hétvégéjén lezárult az ausztrál profi liga, a WNBL alapszakasza. Szerdán már kezdődik a rájátszás, mely során a négy legjobb küzdhet a bajnoki címért.
2018-ban április 4. és 15. között az ausztráliai Gold Coast ad otthont a 21. Nemzetközösségi Játékoknak.
A FIBA kiadta az első hivatalos információkat a 2018-as 3x3-as Világbajnoksággal kapcsolatban.
Az európai válogatott szünet lehetőséget kínál arra, hogy kitekintsünk más kontinensek bajnokságaira. Az ausztrál profi liga, a WNBL alapszakasza a félidejéhez érkezett.
Először rendeztek afrikai kontinenstornát a 3x3-as szakágban. Mali szerezte meg a történelmi első aranyérmet.
Egészen pontosan 2020. július 24-én megkezdődnek a tokiói nyári olimpiai játékok küzdelmei. A kosárlabda szempontjából speciális eseményre készülhetünk.
Mongólia fővárosa Ulánbátor adott otthont október 27. és 29. között a 3x3-as Ázsia-bajnokságnak. A női tornát Ausztrália nyerte.
A második fordulójához érkezett az ausztrál profi liga a WNBL küzdelemsorozata. Abby Bishop kiemelkedő egyéni teljesítményét hozta a hétvége.
A hétvégén az ausztrál profi liga, a WNBL küzdelmei is megkezdődtek. A nyitó forduló az elmúlt évadot Sopronban töltő Cayla George kiemelkedő egyéni teljesítményét hozta.
Megkezdődnek a bajnoki küzdelmek Ausztráliában. A helyi profi liga a WNBL sok tekintetben megújul és emiatt egy kifejezetten érdekes szezonra van kilátás.
2018-ban a női kosárlabda Világbajnokság mérkőzéseit a rendező Spanyolország Tenerife szigetén bonyolítja le. A FIBA a hétvégén hagyta jóvá a helyszíneket.
Hétfőn tartották Melbourne-ben az ausztrál profi liga a WNBL új szezonjának prezentációját. Több változás várható, melytől azt várják, hogy javul az érdeklődés a sorozat iránt.
Azzal, hogy lezárult a 2017-es Afrika-bajnokság és onnan a két döntős kvalifikálta magát a 2018-as női kosárlabda Világbajnokságra, véglegessé vált a jövő évi tenerifei seregszemle mezőnye.
Hétfőn lezárult a 2017-es tajvani Universiade női kosárlabda tornája. A fináléban Ausztrália 85-78-ra legyőzte Japánt.
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »


Partnereink: