U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2018

Nagyvilág

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
A klasszis játékos hétfőn egy újabb elismeréssel gazdagodott, amikor az egész évad teljesítményét méltató MVP címet is begyűjtötte.
Szombaton lezárult az ausztrál profi liga, a WNBL döntője. A Canberra Capitals 2-1-re verte a fordulatos párharcban az Adelaide gárdáját.
A Canberra Capitals hazai pályán végül érvényesítette fölényét, 93-73-ra legyőzte az Adelaide Lightning gárdáját és ezzel fennállása nyolcadik bajnoki címét ünnepelhette.
Szombaton bajnokavatás lesz Ausztráliában. A WNBA fináléjának harmadik felvonásán a Canberra Capitals fogadja az Adelaide Lightning alakulatát.
Drámai csatában kisebb meglepetésre az Adelaide Lightning 74-73-ra legyőzte a Canberra Capitals-t az ausztrál liga, a WNBL döntőjének második felvonása alkalmával.
Szerdán kerül sor az ausztrál profi liga, a WNBL döntőjének második meccsére. 
Az egyik fél második sikeréig tartó döntő párharcban az első mérkőzésen a Canberra hazai pályán 88-67-re verte az Adalaide gárdáját.
Szombaton megkezdődik az ausztrál profi liga, a WNBL döntő párharca. A Canberra Capitals és az Adelaide Lightning küzd a bajnoki címért.  
Sajtótájékoztatót tartott a Spanyol Kosárlabda Szövetség, illetve a 2018-as tenerifei női kosárlabda Világbajnokság helyi szervezőbizottsága.
A hazánkban két évet eltöltő, a DVTK-nál és a PINKK-nél szereplő Louella Tomlinson-t egykori egyetemén köszöntötték a hétvégén.
A FIBA sajtóközleményben adta hírül, hogy 2019-től a 3x3-as szakág világversenyeit a kínai Enlio gyártó által készített borításon rendezik.  
Csütörtökön került sor az ausztrál profi liga, a WNBL elődöntőinek második felvonására. Mindkét párharc 2-0-val lezárult. 
Csütörtökön immár a második mérkőzéseket rendezik az ausztrál élvonal elődöntői közül. Az egyik fél második sikeréig tartó párharcokban a Canberra és az Adalaide van előnyben.  
A hétvégén megkezdődtek az egyik fél második győzelméig tartó elődöntő párharcok Ausztráliában.
A fináléba kerülésért UC Capitals (1.) - Perth Lynx (4.), Melbourne Boomers (2.) - Adelaide Lightning (3.) csatározások lesznek.  
A hétvégén lezárult az ausztrál liga, a WNBL 2018/2019-es alapszakasza. Péntektől már a döntőbe jutás a tét.  
A hétvégén lezárult az ausztrál liga, a WNBL alapszakasza. A záró forduló két veterán klasszis Suzy Batkovic és Belinda Snell búcsúját hozta.
A jegyzett ligák közül az új évadban először Ausztráliában, a WNBL küzdelemsorozatában érkezik el a bajnoki hajrá.
Folytatva videó ajánlóink sorát, ezúttal Dél-Koreába látogatunk.
Vasárnap a Dandenong Jayco Rangers együttese köszönti Penny Taylor-t. Az ausztrálok klasszisa hosszú után tért ismét haza.
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: