U20-as Európa-bajnokság 2018, Sopron

Nagyvilág

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
Kedden délelőtt Santa Cruz de Tenerifén, a helyi Városháza dísztermében bemutatták a női kosárlabda Világbajnokság kabalafiguráját.
Szeptember 22. és 30. között Tenerife ad otthont a 2018-as női kosárlabda Világbajnokságnak. A Spanyol Kosárlabda Szövetség ebből az alkalomból egy női kosaras múzeumot nyitott.
Megismerhetjük azt a 20 játékost, akikből a szakmai stáb kiválasztja az utazó keretet. A legnagyobb kérdés, hogy a három honosítottból ki kap lehetőséget.
Részletesen áttekinthető a 2020. július 24. és augusztus 9. között megrendezésre kerülő ötkarikás játékok versenyprogramja.
A Palma de Mallorcán edzőtáborozó spanyol válogatottnak több programon is részt kell venni a szeptemberi Világbajnokság felvezetéseként.
A FIBA és a Molten bemutatta a 2018-as női kosárlabda Világbajnokság hivatalos labdáját.
A francia PostUp.fr portálnak adott exkluzív interjút a szerb edzőnő, melyben részletesen beszélt az utóbbi időszak eseményeiről.
Egy francia portál értesülései szerint a szerb válogatott szövetségi kapitánya Marina Maljkovic klubszinten Kínában folytatja edzői karrierjét.
Olaszország a döntőben 16-12-re legyőzte Oroszországot és ezzel megszerezte az aranyérmet. A bronzérmes Franciaország lett.
A kora délutáni órákban került sor Manilában a 3x3-as Világbajnokság elődöntőire. Mindkét mérkőzés hosszabbításos csatát hozott.   
A magyar válogatott nagy csatában alulmaradt Kínával szemben, nézzük, hogy a többi párosítás miként alakultak a negyeddöntők.
Az „A” és a „C” csoportok csapatai is befejezték a küzdelmeket. Kedden a torna záró napján már egyenes kieséses rendszerben folytatódnak a csatározások.
Hétfőn lezárul a csoportkör a Manilában zajló 3x3-as Világbajnokságon. Vasárnap a "B" és a "D" jelű ötösök fejezték be a csoportküzdelmeket. Ekkor válogatottunk is kivívta a negyeddöntős szereplés jogát. Hétfőn pedig a másik ágon, tehát az "A" és a "C" csoportban is végeznek a csapatok. Az alábbiakban a játéknap élőképes közvetítése látható.
A magyar válogatottat soraiban tudó csoportban már csak egy mérkőzés van hátra, melyen a mieink a házigazda Fülöp-szigetekkel játszanak.
Szombaton újabb 10 mérkőzéssel folytatódtak Manilában a 3x3-as Világbajnokság csoportküzdelmei.
A női tornán az "A" és a "C" jelű ötösök együttesei lépnek pályára. Többek között a címvédő Oroszország és az egy év kihagyás után a tornára visszatérő Egyesült Államok csapatát is láthatjuk.
A klub korábban Natalie Hurst és Becca Tobin személyében két olyan játékost is igazolt, akik szintén játszottak Magyarországon.
Pénteken kezdetét veszi a 3x3-as Világbajnokság Manilában. A magyar válogatott 10 óra 20 perctől Hollandia ellen mutatkozik be a tornán, majd 11 óra 40 perctől Spanyolország lesz a rivális. Az alábbiakban a játéknap élőképes közvetítése látható.
A FIBA nagyon ötletes egyperces videót állított össze, melyben az eseménnyel kapcsolatos minden hasznos szurkolói információt gyűjtöttek csokorba.
A FIBA közleményben jelentette be, hogy kedden elkezdődött a 2018-as tenerifei női kosárlabda Világbajnokságra az online jegyértékesítés.  
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: