Európa-bajnokság 2019

Nemzeti Leány Junior Bajnokság Döntő, Sopron

A Sopron TV sportmagazinjában a napokban a junior bajnokság nyolcas döntőjére tekintettek vissza. Az adás vendége volt a finálé MVP-je Weninger Virág és a Soproni Darazsak Akadémia junior csapatának vezetőedzője Horváth József.  
A házigazda Soproni Darazsak Akadémia a minap publikálta hivatalos Youtube csatornáján a junior bajnokság döntőjének videós összefoglalóját. Az alábbiakban a 91-60-as végeredményt hozó találkozó összefoglalója látható.
Vasárnap lezárult Sopronban a Nemzeti Leány Junior Bajnokság döntője. A fináléban a Soproni Darazsak Akadémia csapata rendkívül meggyőző játékkal 91-60-ra legyőzte a Vasas Akadémiát és ezzel megvédte címét.
Szombaton négy mérkőzéssel folytatódott Sopronban a Nemzeti Leány Junior Bajnokság döntője. Eldőlt, hogy a vasárnap 15 órától megrendezésre kerülő fináléban a házigazda Soproni Darazsak Akadémia és a Vasas Akadémia együttesei mérkőznek.
Pénteken a második játéknapjához érkezett a Nemzeti Leány Junior Bajnokság Sopronban zajló döntője. Lezárult a csoportkör és eldőlt, hogy a fináléba kerülésért a Sopron-PEAC és Vasas-Csata mérkőzéseket rendeznek.
Csütörtökön Sopronban megkezdődött a Nemzeti Leány Junior Bajnokság döntője. Az alábbiakban röviden összefoglaljuk az első játéknapot.
Csütörtökön kezdetét veszi Sopronban a Nemzeti Leány Junior Bajnokság Döntője.
Kialakult a junior döntő mezőnye, miután a keresztjáték második mérkőzésén a győri Széchenyi KA 88-76-ra legyőzte az MTK Budapest gárdáját.
A szerdai magabiztos sikere után a Százhalombattai KSE másodszor is legyőzte a Zsíros Akadémia Kőbányát és ezzel kettős győzelemmel jutott a Nemzeti Leány Junior Bajnokság soproni nyolcas döntőjébe.
Csütörtökön megkezdődtek a kuparendszerű párharcok a Nemzeti Leány Junior Bajnokság döntőjébe kerülésért
Hivatalossá vált, hogy március 10. és 13. között a Soproni Darazsak Akadémia rendezi a Nemzeti Leány Junior Bajnokság Döntőjét. A mérkőzések helyszíne a Novomatic Aréna lesz - derül ki a Soproni Darazsak Akadémia tájékoztatásából.


Partnereink: