U18-as Európa-bajnokság 2017, Sopron

Olaszország

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 »
A hétvégén a 3. forduló küzdelmeit rendezték Olaszországban. A legjobban várt rangadón a Reyer Venezia nagy különbséggel verte a Famila Schio-t.
A hétvégén a 2. forduló küzdelmeivel folytatódott az olasz élvonal. Nem született meglepetés.
Az idei évadra több olyan légiós szerződött Magyarországról Olaszországba, akik tavaly meghatározó szerepet töltöttek be csapatukban. Az alábbiakban az egyéni teljesítményüket foglaltuk össze.
A hétvégén került sor Ragusában az olasz élvonal összevont nyitó fordulójára. A címvédőt és a házigazdát is igencsak kellemetlen meglepetés érte.
A hétvégén Ragusában az összevont nyitó fordulóval kezdetét veszi a 2017/2018-as szezon Olaszországban. Továbbra is a címvédő Lucca, illetve a Schio, a Velence és a Ragusa rivalizálását várhatjuk.
Vasárnap este rendezték Luccában az Olasz Szuperkupát. A Famila Schio 70-54-re verte a Gesam Gas Lucca együttesét.
Vasárnap rendezik az Olasz Szuperkupát, melyen a bajnoki címvédő Gesam Gas Lucca és a kupagyőztes Famila Schio csap össze. 
Nápoly kikötőjében az MSC Crociere hajótársaság Meraviglia nevű hajóján került sor az olasz női kosárlabda bajnokság 2017/2018-as kiírásának prezentációjára.
Az elmúlt két évadot hazánkban töltő Binta Drammeh súlyos térdsérüléséből felépülve szerdán visszatért a pályára.
Az elmúlt évadot a KSC Szekszárdnál töltötte kölcsönben Eva Lisec. A szlovén válogatott centere jó szezont zárt és így ismét számítanak szolgálataira a Famila Schio együttesénél - olvasható az olasz klub közleményében.
Az elmúlt évadot Győrben töltő Zofia Hruscakova a DIKE Basket Napoli játékosa lesz - jelentette be a dél-olasz klub a hivatalos honlapján.
A Reyer Venezia egyik támogatója az olasz tulajdonban lévő MSC Cruises hajótársaság és ezen együttműködés keretében idén is szerveznek egy közös programot az MSC Poesia fedélzetén.
Pörög az átigazolásai piac. Az elmúlt két hétben több olyan játékost is bejelentettek nyugat-európai klubok, akik hazánkban is kiváló teljesítményt nyújtottak. Körkép az elmúlt hetek átigazolásairól.
A hétvégén a Famila Schio bejelentette, hogy a következő évadtól Pierre Vincent veszi át a szakmai irányítását a klubnál.
Az olasz nemzeti csapatnak nem mindennapi társasága akadt a római edzőtáborban, ugyanis a Juventus labdarúgócsapatával találkoztak.
A Gesam Gas Lucca lett a bajnok Olaszországban. A negyedik mérkőzésen a lucca-i együttes végig vezetve 65-50-re győzte le a Famila Schio-t és ezzel 3-1-re nyerte a párharcot.
A finálé harmadik meccsét hosszabbítás után nyerte a Gesam Gas Lucca, így 2-1-re vezet. Vasárnap este hazai pályán bajnok lehet.
Az olasz bajnoki finálé második mérkőzésén a Famila Schio 79-63-ra legyőzte a Gesam Gas Lucca együttesét és ezzel 1-1-re módosította az állást.
Megkezdődött az olasz élvonal fináléja. A Lucca 55-48-as győzelmet aratott a Famila Schio otthonában és ezzel 1-0-ra vezet a párharcban.
Az olasz élvonal még nyitott elődöntőjében a Famila Schio 65-54-es győzelmet aratott Ragusában és ezzel 3-1-re lezárta a párharcot. Ennek megfelelően Olaszországban Lucca – Schio döntőt rendeznek.
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 »
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: