U18-as Európa-bajnokság 2017, Sopron

Olaszország

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »
Az elmúlt évadot Győrben töltő Zofia Hruscakova a DIKE Basket Napoli játékosa lesz - jelentette be a dél-olasz klub a hivatalos honlapján.
A Reyer Venezia egyik támogatója az olasz tulajdonban lévő MSC Cruises hajótársaság és ezen együttműködés keretében idén is szerveznek egy közös programot az MSC Poesia fedélzetén.
Pörög az átigazolásai piac. Az elmúlt két hétben több olyan játékost is bejelentettek nyugat-európai klubok, akik hazánkban is kiváló teljesítményt nyújtottak. Körkép az elmúlt hetek átigazolásairól.
A hétvégén a Famila Schio bejelentette, hogy a következő évadtól Pierre Vincent veszi át a szakmai irányítását a klubnál.
Az olasz nemzeti csapatnak nem mindennapi társasága akadt a római edzőtáborban, ugyanis a Juventus labdarúgócsapatával találkoztak.
A Gesam Gas Lucca lett a bajnok Olaszországban. A negyedik mérkőzésen a lucca-i együttes végig vezetve 65-50-re győzte le a Famila Schio-t és ezzel 3-1-re nyerte a párharcot.
A finálé harmadik meccsét hosszabbítás után nyerte a Gesam Gas Lucca, így 2-1-re vezet. Vasárnap este hazai pályán bajnok lehet.
Az olasz bajnoki finálé második mérkőzésén a Famila Schio 79-63-ra legyőzte a Gesam Gas Lucca együttesét és ezzel 1-1-re módosította az állást.
Megkezdődött az olasz élvonal fináléja. A Lucca 55-48-as győzelmet aratott a Famila Schio otthonában és ezzel 1-0-ra vezet a párharcban.
Az olasz élvonal még nyitott elődöntőjében a Famila Schio 65-54-es győzelmet aratott Ragusában és ezzel 3-1-re lezárta a párharcot. Ennek megfelelően Olaszországban Lucca – Schio döntőt rendeznek.
Szombaton este az elődöntők második mérkőzéseit rendezték Olaszországban. A Lucca lezárta a párharcot Velencében és készülhet a döntőre. A Schio pedig nyerni tudott a Ragusa otthonában, így 2-1-re vezet.
Szerdán este rendezték az elődöntők második felvonását Olaszországban. Az egyoldalú első meccsek után jóval szorosabb csatákat láthatott a publikum.
Megkezdődtek Olaszországban az egyik fél harmadik győzelméig tartó elődöntő párharcok. A magasabban rangsorolt csapatok kerültek előnybe.
Az igen látványosra sikeredett nyitány után a második mérkőzésekkel folytatódtak az olasz negyeddöntők. A Lucca, a Schio és a Ragusa már készülhet az elődöntőre. 
Kedden és szerdán rendezték az olasz negyeddöntők első meccseit. Három sima és egy szoros találkozóra került sor.
Vasárnap este az olasz élvonalban lezárult az alapszakasz. A Famila Schio végzett az élen, miután a Lucca kiengedte a kezéből az első helyet.
Szerdán este pótolták az Euroliga rájátszása miatt elhalasztott Schio – Lucca rangadót az olasz élvonalban.
A hétvégén a 21. forduló mérkőzéseit rendezték Olaszországban. Az élcsapatok kivétel nélkül győzelmet ünnepelhettek.
Olaszországban az Euroliga rájátszása miatt a Schio-Lucca rangadót március 22-én rendezik, de ezen felül teljes fordulót bonyolítottak le. Két fontos összecsapásra került sor az élmezőnyben.
A hétvégén rendezték Velencében az Olasz Kupa négyes döntőjét. A Famila Schio nyerte a trófeát és ezzel fennállása során 10. alkalommal ért fel a csúcsra ebben a sorozatban.
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Partnereink: