U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2018

Olaszország

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
A 20. fordulót rendezték. A Schio fontos meccset nyert idegenben, míg a Reyer Venezia és a Ragusa könnyedén hozta a kötelezőt.
Vasárnap este a 21. fordulót rendezték az olasz élvonalban. A Schio és a Reyer Venezia hozta a kötelezőt. Összefoglaló.
Vasárnap 18 órától rendezik San Martino di Lupari városában az Olasz Kupa 2019-es fináléját. Meglepetésre a Passalacqua Ragusa és az Allianz Geas S.S.Giovanni küzdhet meg a trófeáért.
A nemzetközi szinten is magasan jegyzett csapatokat tekintve a Famila Schio és a Reyer Venezia is elbukott a szombati elődöntők alkalmával.
Pénteken került sor az Olasz Kupa nyolcas döntője alkalmával a négy negyeddöntőre. A mozgalmas játéknapon a három élcsapat hozta a kötelezőt, a Geas Sesto San Giovanni viszont meglepte a Bronit.
Péntektől vasárnapig rendezik a San Martino di Lupari városában az Olasz Kupa nyolcas döntőt. A Reyer Venezia, a Famila Schio és a Ragusa versenyfutása várható.
Videó ajánló rovantunkban ezúttal Olaszországból hoztunk egy kedves kisfilmet.
A 18. forduló mérkőzéseit rendezték vasárnap Olaszországban. A Venezia, a Schio és a Ragusa is hozta a kötelezőt. Összefoglaló.
Vasárnap került sor az olasz élvonal 18. fordulójára. Az élcsapatoknak nem volt nehéz dolguk.
Vasárnap este rendezték az olasz élvonal 16. fordulóját. Meglepetések nélkül telt a játéknap. Rövid összefoglaló.
Elterjedt, hogy Allie Quigley elhagyhatja a klubot. A pletykának volt valóságalapja, de a hétvégén megállapodtak a felek.
A Reyer Venezia és a Famila Schio csúcsrangadója mellett is rendeztek érdekes találkozókat az olasz élvonal 17. fordulójában. Teljes eredménylista és a bajnokság állása.
Vasárnap este került sor az olasz élvonal jelenlegi legnagyobb rangadójára, melyen a Famila Schio 81-74-es győzelmet aratott a Reyer Venezia otthonában.  
Újabb változásokat eszközölt keretén a Reyer Venezia. Az olasz éllovas Cyesha Goree távozása után szerződtette LaToyaSanders -t.
A Famila Schio a hivatalos honlapján közzétette a 2019-es naptárának digitálisan olvasható változatát.
Vasárnap a 15. forduló mérkőzéseit rendezték Olaszországban. A Famila Schio és a Ragusa magabiztos győzelmet ünnepelhetett.
Pénzügyi nehézségek és infrastrukturális gondok vezettek a döntéshez.
Vasárnap került sor az olasz élvonal 14. fordulójára. Következzen a teljes összefoglaló.
Vasárnap az olasz élvonal 14. fordulójának csúcsrangadóján a Ragusa 80-74-re legyőzte a Famila Schio-t.
Olaszországban a 13. forduló mérkőzéseit rendezték. A Reyer Venezia nyerte a hétvége rangadóját, míg a Famila Schio erődemonstrációt tartott.
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: