U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2018

Olaszország

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 »
Olaszországban a 13. forduló mérkőzéseit rendezték. A Reyer Venezia nyerte a hétvége rangadóját, míg a Famila Schio erődemonstrációt tartott.
Vasárnap este az olasz élvonal 13. fordulójában Allie Quigley eddigi legjobb teljesítményét nyújtotta a Famila Schio színeiben.
Vasárnap került sor az olasz élvonal 12. fordulójának mérkőzéseire. Allie Quigley szerepléséről már hírt adtunk, most nézzük a teljes összefoglalót.
A 12. forduló mérkőzéseit rendezték az olasz élvonalban. A Famila Schio 84-41-re kiütötte a Treofan Battipagliát. Allie Quigley 10 ponttal vette ki a részét a sikerből.  
Az olasz élvonal 11. fordulójában a Venezia megőrizte veretlenségét, a Schio és a Ragusa rutinból hozta a kötelezőt, míg a DIKE Napoli a meglepetéscsapatot verte.
Olaszországban lezárult az élvonal alapszakaszának első köre. A 11. fordulót követően véglegessé vált az Olasz Kupa Nyolcas Döntőjének mezőnye.
Az Olasz Olimpiai Bizottság (CONI) évzáró gáláján rangos kitüntetésben részesült a manilai 3x3-as Világbajnokságon aranyérmes olasz válogatott.
A szezont a CMB Cargo UNI Győrnél kezdő fiatal bosnyák center Melisa Brcaninovic az olasz másodosztályú Edelweiss Fassi Albino játékosa lett.
Vasárnap az olasz élvonal 10. fordulójára került sor. A Reyer Venezia őrzi veretlenségét, a Schio és a Ragusa rangadót nyert. Összefoglaló.
Az utóbbi időben igencsak gödörben lévő Famila Schio az évad meglepetéscsapatának számító Broni otthonában 12 pontos sikert aratott.
A hétvégén a 9. fordulóval folytatódtak az olasz élvonal küzdelmei. Következzen a teljes összefoglaló.
A hullámvölgyben lévő Famila Schio 106-62-es győzelmet aratott a sereghajtó Empoli felett. Allie Quigley volt a legeredményesebb.
Ahogy arról nagy terjedelemben hírt adtunk, vasárnap este bemutatkozott a Famila Schio együttesében Allie Quigley.
Vasárnap este az olasz élvonal 8. fordulóját rendezték. Továbbra is veretlenül menetel a Reyer Venezia, a Famila Schión viszont Allie Quigley érkezése sem segített.
Az olasz élvonal vasárnapi játéknapján a Famila Schio együttesében lejátszotta első tétmérkőzését Allie Quigley.
Az olasz bajnoki címvédő Famila Schio a hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződtette Allie Quigley-t.
Vasárnap Olaszországban a 7. forduló küzdelmei zajlottak. A listavezető Reyer Venezia és a címvédő Famila Schio is magabiztosan hozta a kötelezőt. 
A 2019-es női kosárlabda Európa-bajnokság selejtező-sorozatának utolsó fordulóját követően visszavonult az olasz válogatottságtól Raffaella Masciadri.
Szombaton kerül sor az olasz élvonal 6. fordulójára. A játéknap rangadóján a Famila Schio a DIKE Napoli otthonában aratott győzelmet.
Az ötödik forduló mérkőzéseire került sor az olasz élvonalban. A rangadón a Reyer Venezia a Famila Schio otthonában tudott nyerni. Összefoglaló.
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 »
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: