U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2018

Olaszország

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
Az olasz válogatott stábja kihirdette annak a 17 játékosnak a névsorát, akik május 23-án Treviso-ban megkezdik a felkészülést a 2019-es Eb-re.
Pénteken este köszöntötték saját csarnokában a szurkolók a Famila Schio-t. A klub által rendezett ünnepségről, ahol fennállásuk 10. bajnoki címét ünnepelték, a hivatalos sajtófotók alapján állítottunk össze képriportot.
Csütörtök este fennállása során 10. bajnoki címét ünnepelhette a Famila Schio Olaszországban. A ragusai siker után pénteken már a saját csarnokában köszöntötték a csapatot.
A Schio szerezte meg 2019-ben az olasz bajnoki címet, miután a fináléban 3-1-re felülmúlták a Ragusát. A döntő párharc MVP-je Allie Quigley lett.
A bajnoki döntő negyedik mérkőzésén a Schio 81-62-es győzelmet aratott a Ragusa otthonában. Ezzel a 3-1-re lezárta a párharcot.
Csütörtökön este rendezik a Famila Schio és a Passalacqua Ragusa olasz bajnoki döntőjének negyedik felvonását.
A Ragusa a Schio otthonában elszenvedett két veresége után az első hazai meccsén 67-62-es győzelmet aratott és 2-1-re szépített.
Hétfőtől szerdáig a még zajló európai bajnokságok végjátékában nem érdekelt játékosok számára rövid összetartást vezényel az olasz válogatott szakmai stábja.
Kedden este 20 óra 45 perctől rendezik a Famila Wuber Schio és a Passalacqua Ragusa olasz bajnoki döntőjének harmadik mérkőzését.
Pénteken este került sor az olasz bajnoki döntő második mérkőzésére. A Famila Schio ismét hazai pályán léphetett pályára és ezúttal 65-47-re legyőzte a Ragusát.
A Famila Schio hazai pályán Allie Quigley zseniális teljesítményével 69-64-re legyőzte a Passalacqua Ragusát .
Európa-bajnoki csoportriválisunk az ismerkedés után május 23-tól folytatja a közvetlen felkészülést a kontinenstornára.
Kezdődik a Schio és a Ragusa bajnoki döntője. A két klub az elmúlt hat évet tekintve negyedik alkalommal csap össze a fináléban.
Ismételte magát a történelem. A tavalyi évhez hasonlóan a Passalacqua Ragusa az elődöntő párharc sorsdöntő ötödik meccsén tudott nyerni a Reyer Venezia otthonában.
Szombaton rendezik a Reyer Venezia és a Passalacqua Ragusa elődöntő párharcában az ötödik találkozót.
Szerdán este került sor az olasz negyeddöntők negyedik meccsére. A Famila Schio 3-1-re megnyerte a párharcát, a Reyer Venezia és a Ragusa között sorsdöntő ötödik meccs lesz.
Hétfőn este rendezték az olasz bajnoki elődöntők harmadik mérkőzéseit. Először léptek pályára a csapatok az alacsonyabban rangsoroltak otthonában. A Schio idegenben nyert, a Ragusa hazai sikerrel szépített.
Csütörtökön rendezték az olasz elődöntők második felvonásait. Ismét a magasabban rangsorolt gárdák otthonában randevúztak a felek.
Kedden este megkezdődtek az egyik fél harmadik sikeréig tartó elődöntő párharcok Olaszországban. A Famila Schio és a Reyer Venezia került előnybe.  
Kedden elrajtolnak az olasz élvonal elődöntői. Famila Schio – Fila San Martino di Lupari és Reyer Venezia - Passalacqua Ragusa párharcok lesznek.
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: