U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2017

Olaszország

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 »
A 10. forduló küzdelmeivel folytatódtak a bajnoki csatározások Olaszországban. Az élcsapatok sima győzelmeket ünnepelhettek, miközben egy sportszerűtlen megmozdulás került a címlapokra.
A szlovén válogatott játékost műteni kellett, az olasz élcsapathoz a helyére a hazánkban szintén megforduló Zofia Hruscakova érkezett.
A 9. fordulóval folytatódtak az olasz élvonal küzdelmei. A Lucca Velencében szenvedett vereséget, így a Schio egyre nagyobb lépéselőnnyel rendelkezik az élen.
Vasárnap este a 8. fordulóra került sor az olasz élvonalban.
Az olasz élvonal 7. fordulóját rendezték a hétvégén. A Schio és a Ragusa nyerte a fontos rangadókat.
Tragikus hirtelenséggel pénteken életét veszítette Gianluca Mattioli olasz játékvezető, akit itthon elsősorban a 3x3-as eseményekről ismerhettünk.
Immár a 6. forduló küzdelmeire került sor az olasz élvonalban. A hétvége rangadóján a címvédő Lucca a Ragusát verte. A Schio és a Velence hozta a kötelezőt.
Az 5. fordulóval folytatódtak az olasz élvonal küzdelmei a hétvégén. Az élcsapatok közül a Reyer Venezia botlott.
A 4. fordulóval folytatódtak az olasz élvonal küzdelmei. Nem született meglepetés, a kiemelkedő élcsapatok magabiztos győzelmeket arattak.
A hétvégén a 3. forduló küzdelmeit rendezték Olaszországban. A legjobban várt rangadón a Reyer Venezia nagy különbséggel verte a Famila Schio-t.
A hétvégén a 2. forduló küzdelmeivel folytatódott az olasz élvonal. Nem született meglepetés.
Az idei évadra több olyan légiós szerződött Magyarországról Olaszországba, akik tavaly meghatározó szerepet töltöttek be csapatukban. Az alábbiakban az egyéni teljesítményüket foglaltuk össze.
A hétvégén került sor Ragusában az olasz élvonal összevont nyitó fordulójára. A címvédőt és a házigazdát is igencsak kellemetlen meglepetés érte.
A hétvégén Ragusában az összevont nyitó fordulóval kezdetét veszi a 2017/2018-as szezon Olaszországban. Továbbra is a címvédő Lucca, illetve a Schio, a Velence és a Ragusa rivalizálását várhatjuk.
Vasárnap este rendezték Luccában az Olasz Szuperkupát. A Famila Schio 70-54-re verte a Gesam Gas Lucca együttesét.
Vasárnap rendezik az Olasz Szuperkupát, melyen a bajnoki címvédő Gesam Gas Lucca és a kupagyőztes Famila Schio csap össze. 
Nápoly kikötőjében az MSC Crociere hajótársaság Meraviglia nevű hajóján került sor az olasz női kosárlabda bajnokság 2017/2018-as kiírásának prezentációjára.
Az elmúlt két évadot hazánkban töltő Binta Drammeh súlyos térdsérüléséből felépülve szerdán visszatért a pályára.
Az elmúlt évadot a KSC Szekszárdnál töltötte kölcsönben Eva Lisec. A szlovén válogatott centere jó szezont zárt és így ismét számítanak szolgálataira a Famila Schio együttesénél - olvasható az olasz klub közleményében.
Az elmúlt évadot Győrben töltő Zofia Hruscakova a DIKE Basket Napoli játékosa lesz - jelentette be a dél-olasz klub a hivatalos honlapján.
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 »


Partnereink: