U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2017

Olaszország

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 »
Olaszországban a középszakasz, a Round of Challenges 3. fordulóját rendezték. A Reyer Venezia hazai pályán rangadót nyert, nem hibázott a Schio, Napoli, Lucca hármas sem.
Vasárnap este a második fordulójával folytatódott az olasz középszakasz, a Round of Challenges. A Famila Schio 38 ponttal verte a Reyer Veneziát.  
Az utolsó másodpercekben egy 3+1-es megoldással 65-60-as vereségre mentette a Reyer Venezia a Mersin elleni Európa Kupa negyeddöntő visszavágót és ezzel továbbjutott az elődöntőbe.
A hétvégén kezdetét vette az olasz élvonalban a középszakasz, a Round of Challenges. A Schio és a Reyer Venezia sem hibázott.
Vasárnap este rendezték Alessandriában az Olasz Kupa fináléját, melyen a Famila Schio végig vezetve 67-50-re verte a Luccát.
Szombaton rendezték az Olasz Kupa elődöntőit az Alessandriában zajló Final Four alkalmával. A fináléban a Lucca és a Famila Schio csap össze.
Szombaton és vasárnap rendezik Alessandriában az Olasz Kupa négyes döntőjét. A favorit a Schio, de a Lucca, a Reyer Venezia és a Fila San Martino di Lupari is megnehezítheti az életüket.  
Vasárnap a 18. forduló mérkőzéseit rendezték az olasz élvonalban. A forduló rangadóját a Reyer Venezia nyerte. A Schio, a Ragusa és a DIKE Napoli magabiztosan érvényesítette fölényét.
Szombaton este rendezték az olasz élvonal 17. fordulójának mérkőzéseit. A Famila Schio a Ragusa otthonában nyert rangadót. A Venezia, a Lucca és a Napoli hozta a kötelezőt.
Az olasz bajnoki címvédő Gesam Gas&Luce Lucca edzőt váltott, Loris Barbiero helyett Lorenzo Serventi irányítja a szakmai munkát a klubnál.  
A hétvégén a 16. forduló küzdelmeit rendezték az olasz élvonalban. A rangadón a tavalyi döntő párosítása ismétlődött a Schio-Lucca párharc alkalmával.
Szombaton este került sor a Famila Schio csarnokában a Basket Artisti Unicusano és a Famila Schio All Stars csapata között egy jótékonysági gálamérkőzésre.
A hétvégén az olasz élvonalban a 15. fordulót rendezték. Rövid összefoglaló.
A hétvégén a 14. fordulóval folytatódtak az olasz élvonal küzdelmei. Az élcsapatok közül a Lucca szenvedett vereséget, míg a Famila Schio és a Reyer Venezia nyerni tudott.
Vasárnap teljes fordulót rendeztek Olaszországban. Az élcsapatok különösebb gond nélkül vették az akadályokat.
Szombaton a 12. forduló mérkőzéseire került sor Olaszországban. A Schio magabiztos győzelmét és a címvédő Lucca vereségét hozta a játéknap.
A hétvégén a 11. forduló mérkőzéseire került sor Olaszországban. A Famila Schio vereséget szenvedett, a többi élcsapat nyerni tudott.
A 10. forduló küzdelmeivel folytatódtak a bajnoki csatározások Olaszországban. Az élcsapatok sima győzelmeket ünnepelhettek, miközben egy sportszerűtlen megmozdulás került a címlapokra.
A szlovén válogatott játékost műteni kellett, az olasz élcsapathoz a helyére a hazánkban szintén megforduló Zofia Hruscakova érkezett.
A 9. fordulóval folytatódtak az olasz élvonal küzdelmei. A Lucca Velencében szenvedett vereséget, így a Schio egyre nagyobb lépéselőnnyel rendelkezik az élen.
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 »
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: