U18-as Európa-bajnokság 2017, Sopron

Olaszország

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »
A hétvégén a Famila Schio bejelentette, hogy a következő évadtól Pierre Vincent veszi át a szakmai irányítását a klubnál.
Az olasz nemzeti csapatnak nem mindennapi társasága akadt a római edzőtáborban, ugyanis a Juventus labdarúgócsapatával találkoztak.
A Gesam Gas Lucca lett a bajnok Olaszországban. A negyedik mérkőzésen a lucca-i együttes végig vezetve 65-50-re győzte le a Famila Schio-t és ezzel 3-1-re nyerte a párharcot.
A finálé harmadik meccsét hosszabbítás után nyerte a Gesam Gas Lucca, így 2-1-re vezet. Vasárnap este hazai pályán bajnok lehet.
Az olasz bajnoki finálé második mérkőzésén a Famila Schio 79-63-ra legyőzte a Gesam Gas Lucca együttesét és ezzel 1-1-re módosította az állást.
Megkezdődött az olasz élvonal fináléja. A Lucca 55-48-as győzelmet aratott a Famila Schio otthonában és ezzel 1-0-ra vezet a párharcban.
Az olasz élvonal még nyitott elődöntőjében a Famila Schio 65-54-es győzelmet aratott Ragusában és ezzel 3-1-re lezárta a párharcot. Ennek megfelelően Olaszországban Lucca – Schio döntőt rendeznek.
Szombaton este az elődöntők második mérkőzéseit rendezték Olaszországban. A Lucca lezárta a párharcot Velencében és készülhet a döntőre. A Schio pedig nyerni tudott a Ragusa otthonában, így 2-1-re vezet.
Szerdán este rendezték az elődöntők második felvonását Olaszországban. Az egyoldalú első meccsek után jóval szorosabb csatákat láthatott a publikum.
Megkezdődtek Olaszországban az egyik fél harmadik győzelméig tartó elődöntő párharcok. A magasabban rangsorolt csapatok kerültek előnybe.
Az igen látványosra sikeredett nyitány után a második mérkőzésekkel folytatódtak az olasz negyeddöntők. A Lucca, a Schio és a Ragusa már készülhet az elődöntőre. 
Kedden és szerdán rendezték az olasz negyeddöntők első meccseit. Három sima és egy szoros találkozóra került sor.
Vasárnap este az olasz élvonalban lezárult az alapszakasz. A Famila Schio végzett az élen, miután a Lucca kiengedte a kezéből az első helyet.
Szerdán este pótolták az Euroliga rájátszása miatt elhalasztott Schio – Lucca rangadót az olasz élvonalban.
A hétvégén a 21. forduló mérkőzéseit rendezték Olaszországban. Az élcsapatok kivétel nélkül győzelmet ünnepelhettek.
Olaszországban az Euroliga rájátszása miatt a Schio-Lucca rangadót március 22-én rendezik, de ezen felül teljes fordulót bonyolítottak le. Két fontos összecsapásra került sor az élmezőnyben.
A hétvégén rendezték Velencében az Olasz Kupa négyes döntőjét. A Famila Schio nyerte a trófeát és ezzel fennállása során 10. alkalommal ért fel a csúcsra ebben a sorozatban.
A hétvégén Velencében rendezik az Olasz Kupa négyes döntőjét. Az utóbbi évek legkiélezettebb csatájára van kilátás.
Vasárnap este rendezték a 19. fordulót Olaszországban. A Reyer Venezia váratlan vereségét kell kiemelni a játéknapról.
A Famila Schio együttese pénteken egy szűkszavú közleményben jelentette be a hivatalos honlapján, hogy Miguel Mendéz vezetőedző távozik és a helyét Mauro Procaccini veszi át.
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: