Európa-bajnokság 2019

Olaszország

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
Hétfőn este kihirdette keretét a 2019-es Európa-bajnokságra Olaszország. Csoportellenfelünk 12 fős utazó csapatában nincs meglepetés.
Vasárnap jelentette be hivatalos honlapján az olasz élvonalban szereplő Fila San Martino, hogy szerződtette a következő évadra Egle Sulciutét.
Szombaton másodszor is összecsapott az olasz és a fehérorosz válogatott felkészülési mérkőzésen. Az Eb-csoportriválisunk Olaszország 73-56-os sikert aratott.
Pénteken este felkészülési mérkőzést vívott Európa-bajnoki csoport-riválisunk Olaszország és Fehéroroszország. Szoros végjátékban 71-67-es olasz siker született.
Ismét összecsapott az olasz és az ukrán válogatott. Eb-csoportriválisunk Olaszország visszavágott az ukránoknak és 99-77-es sikert aratott.
Pénteken este lejátszotta első felkészülési mérkőzését Európa-bajnoki csoportellenfelünk Olaszország. Trevisóban Ukrajnát fogadták és maradtak alul 69-66-ra.
Pénteken lejátssza első felkészülési mérkőzését Európa-bajnoki csoport-riválisunk Olaszország. Trevisóban Ukrajnát fogadják.
Hivatalos honlapján a napokban több szerződés-hosszabbításról számolt be az olasz kupagyőztes és bajnoki ezüstérmes Passalacqua Ragusa.  
A Famila Schio a hivatalos honlapján jelentette be, hogy meghosszabbították Eva Lisec szerződését.
Az olasz válogatott stábja kihirdette annak a 17 játékosnak a névsorát, akik május 23-án Treviso-ban megkezdik a felkészülést a 2019-es Eb-re.
Pénteken este köszöntötték saját csarnokában a szurkolók a Famila Schio-t. A klub által rendezett ünnepségről, ahol fennállásuk 10. bajnoki címét ünnepelték, a hivatalos sajtófotók alapján állítottunk össze képriportot.
Csütörtök este fennállása során 10. bajnoki címét ünnepelhette a Famila Schio Olaszországban. A ragusai siker után pénteken már a saját csarnokában köszöntötték a csapatot.
A Schio szerezte meg 2019-ben az olasz bajnoki címet, miután a fináléban 3-1-re felülmúlták a Ragusát. A döntő párharc MVP-je Allie Quigley lett.
A bajnoki döntő negyedik mérkőzésén a Schio 81-62-es győzelmet aratott a Ragusa otthonában. Ezzel a 3-1-re lezárta a párharcot.
Csütörtökön este rendezik a Famila Schio és a Passalacqua Ragusa olasz bajnoki döntőjének negyedik felvonását.
A Ragusa a Schio otthonában elszenvedett két veresége után az első hazai meccsén 67-62-es győzelmet aratott és 2-1-re szépített.
Hétfőtől szerdáig a még zajló európai bajnokságok végjátékában nem érdekelt játékosok számára rövid összetartást vezényel az olasz válogatott szakmai stábja.
Kedden este 20 óra 45 perctől rendezik a Famila Wuber Schio és a Passalacqua Ragusa olasz bajnoki döntőjének harmadik mérkőzését.
Pénteken este került sor az olasz bajnoki döntő második mérkőzésére. A Famila Schio ismét hazai pályán léphetett pályára és ezúttal 65-47-re legyőzte a Ragusát.
A Famila Schio hazai pályán Allie Quigley zseniális teljesítményével 69-64-re legyőzte a Passalacqua Ragusát .
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: