U18-as Európa-bajnokság 2017, Sopron

Oroszország

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
Folytatjuk az Euroliga csapatok formálódó kereteinek bemutatását. A Nagyezsda Orenburg eddig hét új igazolással várja a következő évadot.
A Negyezsda Orenburg a hivatalos honlapján jelentette be, hogy a következő évadban Maros Kovacik lesz a csapat vezetőedzője.
Az orosz bajnoki címét sokáig emlékezetes döntő párharcban megvédő UMMC Jekatyerinburg hivatalos honlapjára felkerült Maxim Ryabkov klubmenedzser hagyományos évértékelő nyilatkozata.
Az UMMC Jekatyerinburg nyerte az orosz bajnokságot, miután a finálé sorsdöntő ötödik mérkőzésén 83-80-as győzelmet arattak a Dinamo Kurszk otthonában.
Hétfőn délután rendezik Oroszországban a bajnoki finálé sorsdöntő ötödik mérkőzését, melyen a Dinamo Kurszk és az UMMC Jekatyerinburg között el kell dőlnie, hogy melyik gárda lesz a bajnok.
A hazai pályán játszó Jekatyerinburg a csütörtöki veresége után 82-75-re legyőzte a Dinamo Kurszkot és ezzel 2-2-re módosította az állást. A sorsdöntő ötödik mérkőzést hétfőn rendezik Kurszkban.
Csütörtökön immár a harmadik mérkőzést rendezték az orosz bajnoki fináléban. A két kurszki találkozó után Jekatyerinburgban folytatódott a párharc, ahol a Kurszk 78-62-es győzelmet aratott.
Vasárnap este megkezdődött az orosz bajnoki finálé, ahol a Dinamo Kurszk és az UMMC Jekatyerinburg méri össze az erejét. Az első felvonást a Kurszk csarnokában 67-56-ra a Jekatyerinburg nyerte.
Vasárnap este kezdődik a bajnoki finálé. A Jekatyerinburg 2009 óta nem veszített bajnoki döntőt, de ezúttal az Euroligában is diadalmaskodó Kurszknak pályaelőnyből lehet esélye.
Lezárultak az elődöntő párharcok Oroszországban. A Dinamo Kurszk és az UMMC Jekatyerinburg is 2-0-ra nyerte az elődöntőt.
Vasárnap és kedden rendezték az orosz elődöntők első mérkőzéseit. Az UMMC Jekatyerinburg és a Dinamo Kurszk került előnybe.
Az európai topligák közül hagyományosan Oroszországban haladnak a leggyorsabban a versenynaptárban. A hét elején lezárultak a negyeddöntő párharcok.
A napokban megkezdődött a rájátszás Oroszországban. A negyeddöntők első mérkőzésein a sztárcsapatok könnyedén nyertek.
Az európai topligák közül elsőként a hétvégén Oroszországban lezárult a bajnoki alapszakasz. A tabella élén a Dinamo Kurszk végzett, míg mögötte második helyen a Jekatyerinburg és harmadikon az Orenburg zárt.
Ez a párosítás azért pikáns Oroszországban, mert könnyen lehet, hogy az Euroligában is ezen két csapat között dől el az aranyérem sorsa. 
Vasárnap az orosz élvonalban is teljes fordulóra került sor. A három Euroliga csapat ezúttal sem botlott.
Hétvégén újabb fordulót rendeztek az orosz élvonalban. Az Euroliga csapatok közül ezúttal az Orenburgnak volt a legnehezebb dolga.
Kedden egy mérkőzéssel kezdetét vette a női kosárlabda Euroliga 12. fordulója. A címvédő Jekatyerinburg 91-69-re legyőzte a Villeneuve d'Ascq gárdáját.
Szombaton és vasárnap újabb bajnoki fordulót rendeztek Oroszországban, ahol az Euroligás sztárcsapatok ismét magabiztos sikert arattak.
Oroszországban az Euroliga csapatok ismét domináltak. A Jekatyerinburg, a Kurszk és az Orenburg meccsén is csak a különbség volt kérdés.
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »


Partnereink: