U18-as Európa-bajnokság 2017, Sopron

Oroszország

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
Oroszországban a hétvégén öt mérkőzésre került sor. A Dinamo Kurszk volt a szünnapos, míg a másik két Euroliga csapat érvényesítette fölényét.
A hétvégén öt mérkőzéssel folytatódtak az orosz bajnoki küzdelmek. Az Euroliga rajtja előtt mindegyik sztárcsapat könnyedén nyert.
Szerdán hétközi fordulót rendeztek Oroszországban. Az élcsapatok közül az Európai Szuperkupa miatt a Dinamo Kurszk nem lépett pályára. A Jekatyerinburg és az Orenburg is simán nyert.
Négy mérkőzéssel elrajtoltak az orosz élvonal küzdelmei. Összefoglalónk a nyitó hétvége összecsapásairól.
Pénteken elrajtolnak az orosz élvonal küzdelmei. A három Euroliga csapat ezúttal is kiemelkedik a mezőnyből. Részletes beharangozó.
A pénteki bajnoki rajt előtt a héten rendezték az Orosz Kupa negyeddöntőit, melyen a csapatokban csak hazai státuszú játékosok léphettek pályára.
Az Orosz Kosárlabda Szövetség Elnöksége szeptember 20-án ülésezett. Eldőlt, hogy Olaf Lange vezeti a felnőtt női válogatottat.
Pénteken megkezdődik a Jekatyerinburg hagyományos szezonnyitó tornája, az UMMC Cup. Idén a Sopron Basket képviseli hazánkat a rangos megmérettetésen.
Lassan a teljes európai élmezőny munkába áll. Az Euroliga címvédő Dinamo Kurszk Sochi-ban készül a következő évadra.
Folytatjuk az Euroliga csapatok formálódó kereteinek bemutatását. A Nagyezsda Orenburg eddig hét új igazolással várja a következő évadot.
A Negyezsda Orenburg a hivatalos honlapján jelentette be, hogy a következő évadban Maros Kovacik lesz a csapat vezetőedzője.
Az orosz bajnoki címét sokáig emlékezetes döntő párharcban megvédő UMMC Jekatyerinburg hivatalos honlapjára felkerült Maxim Ryabkov klubmenedzser hagyományos évértékelő nyilatkozata.
Az UMMC Jekatyerinburg nyerte az orosz bajnokságot, miután a finálé sorsdöntő ötödik mérkőzésén 83-80-as győzelmet arattak a Dinamo Kurszk otthonában.
Hétfőn délután rendezik Oroszországban a bajnoki finálé sorsdöntő ötödik mérkőzését, melyen a Dinamo Kurszk és az UMMC Jekatyerinburg között el kell dőlnie, hogy melyik gárda lesz a bajnok.
A hazai pályán játszó Jekatyerinburg a csütörtöki veresége után 82-75-re legyőzte a Dinamo Kurszkot és ezzel 2-2-re módosította az állást. A sorsdöntő ötödik mérkőzést hétfőn rendezik Kurszkban.
Csütörtökön immár a harmadik mérkőzést rendezték az orosz bajnoki fináléban. A két kurszki találkozó után Jekatyerinburgban folytatódott a párharc, ahol a Kurszk 78-62-es győzelmet aratott.
Vasárnap este megkezdődött az orosz bajnoki finálé, ahol a Dinamo Kurszk és az UMMC Jekatyerinburg méri össze az erejét. Az első felvonást a Kurszk csarnokában 67-56-ra a Jekatyerinburg nyerte.
Vasárnap este kezdődik a bajnoki finálé. A Jekatyerinburg 2009 óta nem veszített bajnoki döntőt, de ezúttal az Euroligában is diadalmaskodó Kurszknak pályaelőnyből lehet esélye.
Lezárultak az elődöntő párharcok Oroszországban. A Dinamo Kurszk és az UMMC Jekatyerinburg is 2-0-ra nyerte az elődöntőt.
Vasárnap és kedden rendezték az orosz elődöntők első mérkőzéseit. Az UMMC Jekatyerinburg és a Dinamo Kurszk került előnybe.
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: