U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2018

Oroszország

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
Érdemes egy kis kitekintést tenni riválisunkra, akiknél szerdán került sor a sajtónyilvános edzésre.  
Vasárnap a kora délutáni órákban lezárult az utolsó nyitott negyeddöntő is az Orosz Kupában, így kialakult a december végén megrendezésre kerülő Final Four mezőnye.  
Szombattól hétfőig összesen öt találkozót rendeztek az orosz élvonalban.  Összefoglaló.
A hétvégén öt mérkőzéssel folytatódott az orosz élvonal. A Dinamo Kurszk Euroligás rangadót nyert Orenburgban. Összefoglaló.
Candace Parker mégsem jön át Európába a Dinamo Kurszkhoz. A klasszis centert egy másik kiemelkedő egyéniséggel pótolják az oroszok.
Szombaton és vasárnap öt mérkőzéssel folytatódtak az orosz élvonal küzdelmei. Az élcsapatok nem hibáztak. Összefoglaló.
Breanna Stewart 40 pontot és 15 lepattanót ért el a kurszki debütálása során. Az alábbiakban a legszebb megmozdulásaiból láthatunk egy bővebb összefoglalót.
A WNBA alapszakasz és döntő, illetve a Világbajnokság MVP-je rögtön az első európai fellépésén ízelítőt adott klasszisából.
November 17-én és 21-én kerül sor a 2019-es női kosárlabda Európa-bajnokság selejtezőjének utolsó két játéknapjára. A magyar válogatott a sorozatot Oroszország ellen zárja.
Napjaink legtöbb egyéni elismeréssel rendelkező játékosa csatlakozott a Dinamo Kurszk együtteséhez, mely megtartotta szezonnyitó rendezvényét is.  
Az elmúlt tíz napban öt mérkőzéssel elrajtoltak az orosz élvonal küzdelmei. Nem született meglepetés egy pályán sem.
Az európai topligák közül szerdán az orosz élvonal küzdelmei rajtolnak el. A Jekatyerinburg, a Kurszk és a az Orenburg osztozhat a dobogós helyeken.  
Újabb klasszis magas játékossal erősített a Dinamo Kurszk. Az orosz sztárcsapat hivatalosan is bejelentette Candace Parker leigazolását.
A második elődöntőben az UMMC Jekatyerinburg 79-50-re verte a svéd A3 Umea gárdáját.
Az UMMC Jekatyerinburg a minap jelentette be hivatalos honlapján a fiatal orosz klasszis center szerződtetését.
Lezárult az UMMC Jekatyerinburg hagyományos éved eleji spanyolországi edzőtábora.
Az orosz sztárcsapatok közül a közelmúltban a Dinamo Kurszk is elkezdte közzétenni a jövő évi keretével kapcsolatos információkat.  
Hivatalossá vált Angel McCoughtry érkezése. Mellette Courtney Vandersloot és Jonquel Jones szerepel az orosz sztárcsapat új szerzeményei között.
A Chicago Sky dallasi mérkőzésén le kellett cserélni Jamierra Faulkner-t. A játékos esetében a legrosszabb forgatókönyv érvényesült.
A Seattle Storm és az amerikai válogatott klasszisa a pályafutása során először fog pályára lépni Európában.
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: