U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2017

Oroszország

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
Vasárnap este rendezték az Orosz Kupa döntőjét, mely során a Dinamo Kurszk 85-55-re legyőzte az MBA Moszkvát és ezzel megszerezte a trófeát.
Szombaton került sor az Orosz Kupa elődöntőire. Eldőlt, hogy a fináléban a Dinamo Kurszk és az MBA Moszkva csap össze.
A sorozatban hazai és honosított játékosok léphetnek pályára, de így esélyes a Dinamo Kurszk.
Öt mérkőzéssel folytatódtak az orosz élvonal küzdelmei. Euroligás rangadót is rendeztek.
A hétvégén újabb négy mérkőzéssel folytatódtak a orosz élvonal küzdelmei. A Jekatyerinburg és a Kurszk is hozta a kötelezőt.
A válogatott szünet után öt mérkőzéssel folytatódtak az orosz élvonal küzdelmei.
A hétvégén újabb négy mérkőzéssel folytatódtak az orosz élvonal küzdelmei. Minden élcsapat hozta a kötelező győzelmet.
Szombattól hétfőig öt mérkőzést rendeztek az orosz élvonalban. Egy Euroligás rangadóra is sor került a Kurszk és az Orenburg között.
A hétvégén három mérkőzést rendeztek az orosz élvonalban. Ezúttal az Orenburg szünnapos volt, míg a Dinamo Kurszk és a Jekatyerinburg magabiztos győzelmet aratott.
Oroszországban a hétvégén öt mérkőzésre került sor. A Dinamo Kurszk volt a szünnapos, míg a másik két Euroliga csapat érvényesítette fölényét.
A hétvégén öt mérkőzéssel folytatódtak az orosz bajnoki küzdelmek. Az Euroliga rajtja előtt mindegyik sztárcsapat könnyedén nyert.
Szerdán hétközi fordulót rendeztek Oroszországban. Az élcsapatok közül az Európai Szuperkupa miatt a Dinamo Kurszk nem lépett pályára. A Jekatyerinburg és az Orenburg is simán nyert.
Négy mérkőzéssel elrajtoltak az orosz élvonal küzdelmei. Összefoglalónk a nyitó hétvége összecsapásairól.
Pénteken elrajtolnak az orosz élvonal küzdelmei. A három Euroliga csapat ezúttal is kiemelkedik a mezőnyből. Részletes beharangozó.
A pénteki bajnoki rajt előtt a héten rendezték az Orosz Kupa negyeddöntőit, melyen a csapatokban csak hazai státuszú játékosok léphettek pályára.
Az Orosz Kosárlabda Szövetség Elnöksége szeptember 20-án ülésezett. Eldőlt, hogy Olaf Lange vezeti a felnőtt női válogatottat.
Pénteken megkezdődik a Jekatyerinburg hagyományos szezonnyitó tornája, az UMMC Cup. Idén a Sopron Basket képviseli hazánkat a rangos megmérettetésen.
Lassan a teljes európai élmezőny munkába áll. Az Euroliga címvédő Dinamo Kurszk Sochi-ban készül a következő évadra.
Folytatjuk az Euroliga csapatok formálódó kereteinek bemutatását. A Nagyezsda Orenburg eddig hét új igazolással várja a következő évadot.
A Negyezsda Orenburg a hivatalos honlapján jelentette be, hogy a következő évadban Maros Kovacik lesz a csapat vezetőedzője.
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »


Partnereink: