U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2018

Oroszország

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
Szerdán hivatalossá vált, hogy Lucas Mondelo elhagyja a Dinamo Kurszk gárdáját és klubszinten Japánban fog dolgozni.
Hivatalossá vált, hogy újabb két szezonra aláírt az UMMC Jekatyerinburghoz Miguel Mendez, vezetőedző.
Csütörtökön este Kurszkban lezárult a 2019-es bajnoki évad Oroszországban. A trófeát az UMMC Jekatyerinburg hódította el. Az orosz szövetség kihirdette a szezon egyéni díjazottjait.
Szerdán este lezárult a bronzcsata Oroszországban. Az Európa Kupa győztese a Nagyezsda Orenburg 3-0-ra legyőzte az MBA Moszkvát.
Csütörtökön magyar idő szerint 18 órától rendezik Kurszkban az UMMC Jekatyerinburg és a Dinamo Kurszk orosz bajnoki döntőjének harmadik felvonását.
Kedden lezárultak az orosz második vonal küzdelmei. Az EWBL sorozatból ismert, ott a Final Four-t meg is rendező Rostov-Don hódította el a trófeát.
Hétfőn rendezték az orosz bajnoki döntő párharc második felvonását. Az UMMC Jekatyerinburg 64-51-re legyőzte a Dinamo Kurszkot és így 2-0-ra vezet.
Szombaton délután megkezdődött az egyik fél harmadik sikeréig tartó bajnoki döntő párharc Oroszországban. Az első meccsen az UMMC Jekatyerinburg 78-66-ra legyőzte a Dinamo Kurszkot.
Az egyik fél harmadik sikeréig tartó párharcban óriási favorit az Euroliga trófeáját is elhódító Jekatyerinburg.
Vasárnap az UMMC Jekatyerinburg győzelmével ért véget az Euroliga 2019-es négyes döntője. Hétfőn a hazaérkező csapatot a repülőtéren szurkolók fogadták.
Mielőtt a nagyválogatott megkezdené a felkészülést a 2019-es Európa-bajnokságra, Olaf Lange 15 feltörekvő fiatalnak háromnapos összetartást vezényel.
Szombaton lezárultak a bajnoki elődöntő párharcok Oroszországban. Az UMMC Jekatyerinburg és a Dinamo Kurszk vívja a finálét.
A 2019-es Európa-bajnokságon az orosz válogatottnál számolnak a súlyos térdsérülésből lábadozó Jamierra Faulkner játékával.
Vasárnap lejátszották az orosz elődöntők második mérkőzéseit. Az UMMC Jekatyerinburg és a Dinamo Kurszk immár 2-0-ra vezet az egyik fél harmadik sikeréig tartó párharcban.
Szombaton rendezték az orosz bajnoki elődöntő párharcok alkalmával az első mérkőzéseket. Az UMMC Jekatyerinburg és a Dinamo Kurszk került előnybe.
A Jekatyerinburg nem hibázhat az MBA Moszkva ellen, míg a Dinamo Kurszk - Nagyezsda Orenburg párharcban lehetnek szorosabb meccsek.  
Egy párosításban rendeztek sorsdöntő harmadik meccset az orosz negyeddöntők alkalmával. Ezen a Nagyezsda Orenburg 65-61-re legyőzte az Enisey Krasznojarszkot.
Lejátszották az orosz negyeddöntő párharcok második mérkőzéseit. A magasabban rangsorolt gárdák otthonába költöztek a felek.
Megkezdődtek az orosz élvonalban a negyeddöntő párharcok.
Jönnek a negyeddöntők első mérkőzései, mely során a Jekatyerinburg, Dinamo Kurszk, Orenburg triónak várhatóan nem lesz nehéz dolga.
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: