U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2017

Oroszország

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
Vasárnap négy mérkőzéssel folytatódtak az orosz élvonal küzdelmei. A Jekatyerinburg rangadót nyert az Orenburg otthonában.
Az élcsapatok közül a Nagyezsda Orenburg szünnapos volt Oroszországban a hétvégi fordulóban, míg az UMMC Jekatyerinburg és a Dinamo Kurszk kiütéses győzelmet aratott.
A hétvégén újabb teljes fordulót rendeztek Oroszországban. Az UMMC Jekatyerinburg szünnapos volt, a Dinamo Kurszk és a Nagyezsda Orenburg simán nyert.
Ezzel elhárult minden akadály azon lehetőség elől, hogy az amerikai játékos immár honosítottként az UMMC Jekatyerinburghoz szerződjön.
Péntektől vasárnapig újabb teljes fordulót rendeztek Oroszországban. Nem született meglepetés, az élcsapatok könnyedén hozták a kötelező győzelmeket.
Szerdán teljes fordulót rendeztek Oroszországban. Az élcsapatok hozták a kötelezőt, Maya Moore kiemelkedő teljesítménye került a címlapokra.
A hétvégén öt mérkőzéssel folytatódtak az orosz élvonal küzdelmei. A forduló rangadóján a Dinamo Kurszk az Orenburgot verte.
A hétvégén a válogatott összetartás miatt teljes fordulót nem rendeztek Oroszországban, három mérkőzést pótoltak korábbról.
A hétvégén Moszkvában megkezdte a felkészülést a februári Eb-selejtezőkre az orosz válogatott. Olaf Lange csapatát február 10-én Miskolcon fogadja a magyar válogatott.
A hétvégén öt mérkőzéssel folytatódtak az orosz élvonal küzdelmei. Az élcsapatokat nem érte meglepetés.
Öt mérkőzéssel folytatódtak az orosz élvonal küzdelmei a hétvégén. Meglepetések nem születtek, de érdekességek így is akadtak. Összefoglaló.
Az Orosz Kosárlabda Szövetség hivatalos honlapján közzétették a felnőtt női válogatott 15 fős keretét, melynek tagjaival a szakmai stáb a februári Eb-selejtezőkön számol.
Az UMMC Jekatyerinburg a hivatalos honlapján jelentette be, hogy Miguel Mendez érkezik a távozó vezetőedző Olaf Lange helyére.
Némileg váratlan bejelentés érkezett. Távozik a Jekatyerinburg együttesétől a vezetőedző Olaf Lange.
A hétvégén három mérkőzéssel folytatódtak az orosz élvonal küzdelmei. A Jekatyerinburg szünnapos volt, míg a Kurszk és az Orenburg simán nyert.
Hétvégén három mérkőzéssel folytatódtak az orosz élvonal csatározásai. Az Euroliga csapatok nem hibáztak.
Az év végét Oroszországban a női kosárlabdával kapcsolatban szentpétervári hírek tartották izgalomban.
Az UMMC Jekatyerinburg hivatalosan is bejelentette, hogy szerződtették Maya Moore-t. A világklasszis játékos Diana Taurasi helyére érkezik.
Vasárnap rendezték Oroszországban a Dinamo Kurszk és az UMMC Jekatyerinburg bajnoki csúcsrangadóját. A kurszkiak 77-68-as győzelmet arattak.
Diana Taurasi videóüzenetben jelentette be, hogy egy időre elköszön Jekatyerinburgtól.
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: