U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2018

Oroszország

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
Megkezdődtek az orosz élvonalban a negyeddöntő párharcok.
Jönnek a negyeddöntők első mérkőzései, mely során a Jekatyerinburg, Dinamo Kurszk, Orenburg triónak várhatóan nem lesz nehéz dolga.
Pénteken rendezték az orosz élvonal alapszakaszának utolsó fordulóját. Ennek csúcspontja természetesen az UMMC Jekatyerinburg - Dinamo Kurszk rangadó volt.
A pályára lépő világklasszisokat, a csapatok játékerejét tekintve pénteken magyar idő szerint 15 órától rendezik a legnagyobb európai rangadót.
Ünnepi hétvége volt Oroszországban, így hétfőn került sor a teljes bajnoki fordulóra. Élcsapatok rangadóján a Jekatyerinburg 74-63-as győzelmet aratott Orenburgban.
Vasárnap öt mérkőzésre került sor az orosz élvonalban. A Orenburg váratlan vereséget szenvedett, de küzdős meccsbe bonyolódott a Dinamo Kurszk is. Összefoglaló.
Vasárnap öt mérkőzést rendeztek az orosz élvonalban. A sztárcsapatok közül az UMMC Jekatyerinburg és a Dinamo Kurszk simán nyert, de a Nagyezsda Orenburgnak voltak nehéz percei.
Vasárnap négy mérkőzésre került sor az orosz élvonalban. A Dinamo Kurszk szombati sikeréhez hasonlóan az UMMC Jekatyerinburg és a Nagyezsda Orenburg is magabiztos győzelmet aratott.
Az orosz élvonalban szombaton egy mérkőzést rendeztek. A Dinamo Kurszk 114-41-es győzelmet aratott a Szpartak Noginszk otthonában.
Vasárnap az Euroliga csapatok közül Oroszországban az UMMC Jekatyerinburg lépett pályára.
Szombat délután Euroligás rangadóra került sor Oroszországban. Ezen a Dinamo Kurszk 62-40-re múlta felül az Orenburgot.
A hivatalos felületein jelentette be a Dinamo Kurszk, hogy szerződtette a szezon hátralévő részére Natasha Howardot.
Vasárnap öt mérkőzésre került sor az orosz élvonalban. A Kurszk nehezen, a Jekatyerinburg és az Orenburg könnyedén nyert.
Oroszországban vasárnap öt mérkőzéssel folytatódtak az élvonal küzdelmei. Az Euroliga csapatok magabiztos győzelmet arattak.
UMMC Jekatyerinburg minden évben kijelöl egy mérkőzést, amikor még az átlagosnál is nagyobb felhajtást, látványosabb körítést szerveznek.
Ünnepi hétvége volt Oroszországban, így némileg szokatlanul vasárnap és hétfőn rendezték az élvonal újabb fordulóját. Csak az időpont szokatlan, az eredmények nem.  
A francia PostUp.fr portál hétfőn este arról írt, hogy Hollingsworth szerződtetésére Tina Charles távozása miatt került sor.
A Dinamo Kurszk Quanitra Hollingsworth, a Nagyezsda Orenburg Laura Nicholls szerződtetésével vág neki az új esztendőnek.  
Az európai élcsapatok közül az UMMC Jekatyerinburg is közzétette ünnepi videóját. A rendkívül hangulatos összeállításban szemmel láthatóan még a világsztárok is elengedték magukat.
Máig óriási vitákat kiváltó emlékezetes csatában Raisa Musina három utolsó másodperces büntetőjével a Jekatyerinburg 66-65-re legyőzte a Kurszkot.
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: