Európa-bajnokság 2019

Oroszország

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
Olaf Lange és stábja hétfőn este vezényelte a keddi utazás előtt az utolsó edzést az orosz válogatottnak. Ezt követően kihirdették a 12 fős szűkített keretet.  
Pénteken este kezdetét vette Rennes városában az Európa-bajnokságot megelőző egyik legrangosabb felkészülési torna.
Vasárnap lezárult a zaragózai nemzetközi felkészülési torna. A döntőben Oroszország 8 ponttal verte Olaszországot. A 3. helyet a házigazda spanyolok szerezték meg.
A múlt héten az egyik helyi lap közölt egy hosszabb összeállítást Victoria Sgonnikovával, a Dinamo Kurszk klubigazgatójával.
A hétvégén két mérkőzést vívott Svédországgal az orosz válogatott. Összegyűjtöttük, hogy miként értékelték a szereplésüket.
Szombaton ismét összemérte az erejét az orosz és a svéd válogatott. Ezúttal nyilvános, televíziós közvetítés mellett rendezett összecsapást vívtak a felek.
Bemutatta keretét a 2019/2020-as évadra az Európa Kupa győztese, az Orosz Bajnokság bronzérmese a Nagyezsda Orenburg.
Szombaton megkezdődött a felkészülési meccsek sora a 2019-es Európa-bajnokságot megelőzően. Oroszország 65-55-ös győzelmet aratott Lettország vendégeként Rigában.
Lassan megkezdődik a felkészülési mérkőzések sorozata a 2019-es Európa-bajnokságra készülő válogatottak között.
Hagyományos videó ajánló rovatunkban ezúttal Oroszország a középpontban. A válogatottat minap Maria Stepanova látogatta meg kislányával, akinek tavaly ősszel adott életet.
Szerdán hivatalossá vált, hogy Lucas Mondelo elhagyja a Dinamo Kurszk gárdáját és klubszinten Japánban fog dolgozni.
Hivatalossá vált, hogy újabb két szezonra aláírt az UMMC Jekatyerinburghoz Miguel Mendez, vezetőedző.
Csütörtökön este Kurszkban lezárult a 2019-es bajnoki évad Oroszországban. A trófeát az UMMC Jekatyerinburg hódította el. Az orosz szövetség kihirdette a szezon egyéni díjazottjait.
Szerdán este lezárult a bronzcsata Oroszországban. Az Európa Kupa győztese a Nagyezsda Orenburg 3-0-ra legyőzte az MBA Moszkvát.
Csütörtökön magyar idő szerint 18 órától rendezik Kurszkban az UMMC Jekatyerinburg és a Dinamo Kurszk orosz bajnoki döntőjének harmadik felvonását.
Kedden lezárultak az orosz második vonal küzdelmei. Az EWBL sorozatból ismert, ott a Final Four-t meg is rendező Rostov-Don hódította el a trófeát.
Hétfőn rendezték az orosz bajnoki döntő párharc második felvonását. Az UMMC Jekatyerinburg 64-51-re legyőzte a Dinamo Kurszkot és így 2-0-ra vezet.
Szombaton délután megkezdődött az egyik fél harmadik sikeréig tartó bajnoki döntő párharc Oroszországban. Az első meccsen az UMMC Jekatyerinburg 78-66-ra legyőzte a Dinamo Kurszkot.
Az egyik fél harmadik sikeréig tartó párharcban óriási favorit az Euroliga trófeáját is elhódító Jekatyerinburg.
Vasárnap az UMMC Jekatyerinburg győzelmével ért véget az Euroliga 2019-es négyes döntője. Hétfőn a hazaérkező csapatot a repülőtéren szurkolók fogadták.
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: