Világbajnokság 2018

Oroszország

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
Az UMMC Jekatyerinburg a minap jelentette be hivatalos honlapján a fiatal orosz klasszis center szerződtetését.
Lezárult az UMMC Jekatyerinburg hagyományos éved eleji spanyolországi edzőtábora.
Az orosz sztárcsapatok közül a közelmúltban a Dinamo Kurszk is elkezdte közzétenni a jövő évi keretével kapcsolatos információkat.  
Hivatalossá vált Angel McCoughtry érkezése. Mellette Courtney Vandersloot és Jonquel Jones szerepel az orosz sztárcsapat új szerzeményei között.
A Chicago Sky dallasi mérkőzésén le kellett cserélni Jamierra Faulkner-t. A játékos esetében a legrosszabb forgatókönyv érvényesült.
A Seattle Storm és az amerikai válogatott klasszisa a pályafutása során először fog pályára lépni Európában.
Csütörtök délután megtartotta kerethirdetéssel egybekötött sajtótájékoztatóját Oleg Khramkin, a Nagyezsda Orenburg elnöke.
Victoria Sgonnikova, a kurszki klub igazgató asszonya bejelentette, hogy Lucas Mondelo a következő évadban is marad vezetőedzőként a csapatnál.  
Az UMMC Jekatyerinburg nagy csatában 94-91-es győzelmet aratott a Dinamo Kurszk otthonában és 3-0-ra nyerte a finálét.
Oroszországban a bajnoki finálé eredményhirdetésével együtt az évad egyéni elismeréseit is kiosztják.
A harmadik felvonásához érkezik a bajnoki döntő párharc Oroszországban. A kurszkiak győzelmi kényszerben lépnek pályára a szerdán 17 órakor kezdődő összecsapáson, mely az alábbiakban élőképes közvetítés formájában is megtekinthető.
Pénteken kezdetét vette Oroszországban az egyik fél harmadik győzelméig tartó bajnoki döntő párharc. Az alábbiakban az első két találkozó videós összefoglalója tekinthető meg.
Az UMMC Jekatyerinburg hazai pályán másodszor is magabiztosan legyőzte a Dinamo Kurszkot és szerdán riválisa otthonában bajnok lehet.
Vasárnap 14 órától rendezik az orosz bajnoki döntő második mérkőzését. Az egyik fél harmadik sikeréig tartó párharc első felvonása alkalmával az UMMC Jekatyerinburg 74-64-re legyőzte a Dinamo Kurszkot és ezzel 1-0-ra vezet. A döntő második meccsét szintén Jekatyerinburgban rendezik és az alábbiakban élőképes közvetítés formájában követhető.
Szombaton lezárult a bronzcsata Oroszországban. A harmadik számú orosz Euroliga csapat a Nagyezsda Orenburg 3-0-ra verte a Krasznojarszkot.
Pénteken megkezdődött Oroszországban az egyik fél harmadik győzelméig tartó bajnoki döntő párharc az UMMC Jekatyerinburg és a Dinamo Kurszk között.
A párharc az egyik fél harmadik győzelméig tart. Az Euroliga elődöntőjéhez hasonlóan a Jekatyerinburg tűnik esélyesebbnek.
Nem történt meglepetés, pénteken az UMMC Jekatyerinburg és a Dinamo Kurszk is lezárta elődöntős párharcát.
Elrajtoltak az orosz bajnoki elődöntők. A Jekatyerinburg és a Kurszk előnyben. A játéknapról Maya Moore 40 pontját kell kiemelni.
Az orosz élvonalban elrajtolnak az egyik fél második győzelméig tartó elődöntő párharcok. A Jekatyerinburg és a Kurszk továbbjutására van a legnagyobb esély.  
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: