U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2018

Oroszország

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
Oroszországban vasárnap öt mérkőzéssel folytatódtak az élvonal küzdelmei. Az Euroliga csapatok magabiztos győzelmet arattak.
UMMC Jekatyerinburg minden évben kijelöl egy mérkőzést, amikor még az átlagosnál is nagyobb felhajtást, látványosabb körítést szerveznek.
Ünnepi hétvége volt Oroszországban, így némileg szokatlanul vasárnap és hétfőn rendezték az élvonal újabb fordulóját. Csak az időpont szokatlan, az eredmények nem.  
A francia PostUp.fr portál hétfőn este arról írt, hogy Hollingsworth szerződtetésére Tina Charles távozása miatt került sor.
A Dinamo Kurszk Quanitra Hollingsworth, a Nagyezsda Orenburg Laura Nicholls szerződtetésével vág neki az új esztendőnek.  
Az európai élcsapatok közül az UMMC Jekatyerinburg is közzétette ünnepi videóját. A rendkívül hangulatos összeállításban szemmel láthatóan még a világsztárok is elengedték magukat.
Máig óriási vitákat kiváltó emlékezetes csatában Raisa Musina három utolsó másodperces büntetőjével a Jekatyerinburg 66-65-re legyőzte a Kurszkot.
Vasárnap este rendezték Kurszkban az Orosz Kupa döntőjét. Drámai csatában az UMMC Jekatyerinburg 66-65-re legyőzte a Dinamo Kurszkot.
Vasárnap magyar idő szerint 16 órától rendezik Kurszk városában az Orosz Kupa döntőjét.
Szombaton került sor a Kurszkban zajló Orosz Kupa Final Four elődöntőire. A Dinamo Kurszk és az UMMC Jekatyerinburg vívta ki a döntőbeli szereplés jogát.
A nagy presztízsű tornán a csapatok légiósok nélkül szerepelnek, de a három Euroliga gárda kerete így is bombaerős.
Elmaradt a várt kiélezett csata az orosz csúcsrangadón. A Jekatyerinburg 96-64-es győzelmet aratott a Kurszk otthonában.
Összecsap az orosz élvonalban az európai női kosaras mezőny két legerősebb keretével dolgozó klubja, a Dinamo Kurszk és az UMMC Jekatyerinburg.
Négy mérkőzéssel folytatódtak az orosz élvonal küzdelmei. A Jekatyerinburg – Orenburg rangadóról részletesen hírt adtunk, most következzen a teljes összefoglaló.
Szombaton délután összecsapott az orosz élvonalban az UMMC Jekatyerinburg és a Nagyezsda Orenburg. Kifejezetten élvezetes meccset láthattunk.
A hétvégén három mérkőzést rendeztek az orosz élvonalban. Mindhárom Euroliga csapat behúzta a győzelmet. Összefoglaló.
A válogatott szünet után öt mérkőzéssel folytatódtak az orosz élvonal küzdelmei. Összefoglaló.
Az Eb-selejtezők szombati játéknapján Oroszország a vártnál nehezebben, de 79-77-re legyőzte Litvániát és ezzel biztosította helyét a kontinenstornán.
Érdemes egy kis kitekintést tenni riválisunkra, akiknél szerdán került sor a sajtónyilvános edzésre.  
Vasárnap a kora délutáni órákban lezárult az utolsó nyitott negyeddöntő is az Orosz Kupában, így kialakult a december végén megrendezésre kerülő Final Four mezőnye.  
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: