U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2018

Románia

« 1 2 3 4 »
Romániában két csoportban nyolc mérkőzéssel folytatódtak az élvonal küzdelmei. Teljes eredménylista és a bajnokság állása.  
Hétvégén Romániában a 8. forduló összecsapásait bonyolították le. Teljes eredménylista és a bajnokság állása.
Romániában az élvonalat tekintve három mérkőzést rendeztek a válogatott szünet óta. Teljes eredménylista és a bajnokság állása.  
A héten a román élvonal két csoportjában a másodiktól a nyolcadik fordulóig rendeztek mérkőzéseket. Teljes eredménylista és a bajnokság állása.
A hétvégén Romániában az 5. és a 7. fordulóból játszottak le mérkőzéseket. Teljes eredménylista és a bajnokság állása.
Szombattól hétfőig a román élvonal két csoportjában összesen hét mérkőzésre került sor. Teljes eredménylista és a bajnokság állása.
A negyedik forduló mérkőzéseire került sor a román élvonalban. Teljes eredménylista és a bajnokság állása.
Romániában a harmadik forduló küzdelmeire került sor a hétközi játéknapokon. Teljes eredménylista és a bajnokság állása.  
A második fordulóra került sor az élvonal küzdelmei alkalmával Romániában. Teljes eredménylista és a bajnokság állása.
A hétvégén az A-csoport három mérkőzésével elrajtoltak az élvonal küzdelmei Romániában. Teljes eredménylista.
A környező országok közül a román élvonalban is elrajtolnak a küzdelmek. A tavalyi két döntős a Sepsiszentgyörgy és a Szatmárnémeti a favorit.  
Augusztus 23-án megkezdődik a román bajnok Sepsi-SIC felkészülése a következő évadra. A sepsiszentgyörgyi klub a Facebook oldalán foglalta össze a játékosmozgásokat.
A Sepsiszentgyörgy pénteken megszerezte harmadik bajnoki címét Romániában. A csapat köszöntésére a Szent György Napok fesztivál nagyszínpadán kerül sor.
A Sepsiszentgyörgy a román bajnoki finálé negyedik meccsén 85-76-os győzelmet aratott a Szatmárnémeti otthonában és ezzel 3-1-re megnyerte a párharcot.
Szerdán a harmadik találkozóra került sor a román bajnoki döntőben. A Szatmárnémeti 68-60-ra legyőzte a Sepsiszentgyörgyöt és ezzel 2-1-re módosította a párharc állását.
A Sepsiszentgyörgy ezúttal is könnyedén 71-51-re verte a Szatmárnémeti együttesét, így már 2-0-ra vezet és csütörtökön bajnok lehet Romániában.  
Megkezdődött a bajnoki döntő párharc Romániában. A Sepsiszentgyörgy az első meccsen a papírformának megfelelően nagy különbséggel 76-46-ra legyőzte a Szatmárnémetit.
Az esélyes egyértelműen a sepsiszentgyörgyi gárda, mely sorozatban harmadik alkalommal hódítja el a trófeát.
Az elmúlt héten lezárultak az elődöntő párharcok Romániában. A Sepsiszentgyörgy és a Szatmárnémeti vívta ki a fináléba kerülést.
Pénteken este rendezték a Szatmárnémeti és a Temesvár párharcában a sorsdöntő harmadik felvonást. A CS Municipal Satu Mare a vártnál nehezebben, de érvényesítette fölényét.
« 1 2 3 4 »
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: