U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2018

Románia

« 1 2 3 4 »
Romániában két csoportban összesen négy mérkőzést rendeztek vasárnap az élvonalban. Teljes eredménylista és a bajnokság állása.
Romániában a felsőházban három mérkőzést rendeztek a héten a bajnoki élvonalban. Teljes eredménylista és a bajnokság állása.  
Romániában két csoportban összesen négy mérkőzést rendeztek szombaton az élvonalban. Teljes eredménylista és a bajnokság állása.
Romániában két csoportban összesen hat mérkőzést rendeztek az élvonalban. Teljes eredménylista és a bajnokság állása.
A Reggeli Startban nagy terjedelemben foglalkoztak a sepsiszentgyörgyi női kosárlabdával. A műsorban Rusz István szakosztályvezetőt kérdezték.
A román élvonal két csoportjában összesen öt mérkőzést rendeztek a hétvégén. Teljes eredménylista és a bajnokság állása.
A román élvonal két csoportjában összesen négy mérkőzést rendeztek szombaton. Teljes eredménylista és a bajnokság állása.
A hétvégén minden jelentős európai bajnokságban teljes fordulót rendeznek. Törökországban és Franciaországban csúcsmeccsel indul az év.
A 2018-as esztendő utolsó napjaiban a román élvonal Piros Csoportjában három mérkőzést rendeztek. Teljes eredménylista és a bajnokság állása.
Az alapszakasz szerdai zárását követően kezdetét vette Romániában a bajnoki középszakasz. Teljes eredménylista és a bajnokság állása.
Szerdán az esti órákban lezárultak az élvonalbeli bajnokság első szakaszának küzdelmei Romániában.
Romániában két csoportban nyolc mérkőzéssel folytatódtak az élvonal küzdelmei. Teljes eredménylista és a bajnokság állása.  
Hétvégén Romániában a 8. forduló összecsapásait bonyolították le. Teljes eredménylista és a bajnokság állása.
Romániában az élvonalat tekintve három mérkőzést rendeztek a válogatott szünet óta. Teljes eredménylista és a bajnokság állása.  
A héten a román élvonal két csoportjában a másodiktól a nyolcadik fordulóig rendeztek mérkőzéseket. Teljes eredménylista és a bajnokság állása.
A hétvégén Romániában az 5. és a 7. fordulóból játszottak le mérkőzéseket. Teljes eredménylista és a bajnokság állása.
Szombattól hétfőig a román élvonal két csoportjában összesen hét mérkőzésre került sor. Teljes eredménylista és a bajnokság állása.
A negyedik forduló mérkőzéseire került sor a román élvonalban. Teljes eredménylista és a bajnokság állása.
Romániában a harmadik forduló küzdelmeire került sor a hétközi játéknapokon. Teljes eredménylista és a bajnokság állása.  
A második fordulóra került sor az élvonal küzdelmei alkalmával Romániában. Teljes eredménylista és a bajnokság állása.
« 1 2 3 4 »
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: