Európa-bajnokság 2019

Románia

« 1 2 3 4 5 6 »
Korábban beszámoltunk arról a Vasas közleménye alapján, hogy Jefimija Karakasevic távozik a klubtól. Az is eldőlt, hol folytatja.
Chrissy Givens, Andra Mandache és Orbán Nicolette csatlakozik az együtteshez.
Kedden este rendezik az ACS Sepsi SIC és a CSM Satu Mare román bajnoki döntő párharcában a sorsdöntő ötödik mérkőzést.
A Szatmárnémeti 59-56-ra legyőzte a Sepsiszentgyörgy együttesét és ezzel 2-2-re módosították a döntőt. Az ötödik találkozót kedden rendezik.
A Szatmárnémeti 2-1-re szépített az egyik fél harmadik sikeréig tartó bajnoki döntőben Romániában. A Sepsiszentgyörgy együttesét 52-47-re győzték le.
A Sepsiszentgyörgy a pénteki sikere után ezúttal 57-49-re legyőzte a Szatmárnémetit és így már 2-0-s előnyben van.
Miközben a bajnoki döntő párharc még csak pénteken vette kezdetét a román élvonalban, a bronzcsata szombaton már le is zárult. Az Arad lett a harmadik helyezett.
Az egyik fél harmadik sikeréig tartó párharc nyitányán a Sepsiszentgyörgy 66-54-re legyőzte a Szatmárnémetit és ezzel 1-0-s előnyre tett szert.
Pénteken megkezdődik a román élvonalban az ACS Sepsi Sic Sf. Gheorghe – CSM Satu Mare bajnoki döntő párharc, mely az egyik fél harmadik győzelméig tart.
Vasárnap a Szent György Napok alkalmából köszöntötték a Sepsi-SIC játékosait.
Kedden este lezárultak az elődöntő párharcok Romániában. A tavalyi évhez hasonlóan a Sepsiszentgyörgy és a Szatmárnémeti mérkőzik az egyik fél harmadik sikeréig tartó fináléban.
Kedden megkezdődnek az elődöntő párharcok a román élvonalban. Minden a két kiemelkedő gárda, a Sepsiszentgyörgy és a Szatmárnémeti továbbjutása mellett szól.
Kedden este lezárultak a román élvonal negyeddöntői. Rövid áttekintés.
Megvédte címét a Román Kupában a Sepsiszentgyörgy, miután a vasárnap esti fináléban, melyet saját csarnokukban rendeztek, 69-65-re legyőzték a Szatmárnémetit.
Nem született meglepetés sepsiszentgyörgyi Román Kupa Final Four elődöntői alkalmával.
A toronymagas esélyes a házigazda és címvédő ACS Sepsi SIC, de a kupa szépsége, hogy egy-egy meccsen bármi megtörténhet.
Szombaton lezárultak a román élvonalban a középszakasz küzdelmei. Eredménylista és tabella.
A napokban öt mérkőzéssel folytatódtak a román élvonal küzdelmei. Eredménylista és a bajnokság állása.
A napokban öt mérkőzéssel folytatódtak a román élvonal küzdelmei. Eredménylista és a bajnokság állása.
A héten lezárultak a Román Kupa negyeddöntő párharcai. Csütörtökön már a sorsolást is megtartották és döntés született a házigazda kilétéről is.
« 1 2 3 4 5 6 »


Partnereink: