Világbajnokság 2018

Románia

« 1 2 3 4 »
Romániában a harmadik forduló küzdelmeire került sor a hétközi játéknapokon. Teljes eredménylista és a bajnokság állása.  
A második fordulóra került sor az élvonal küzdelmei alkalmával Romániában. Teljes eredménylista és a bajnokság állása.
A hétvégén az A-csoport három mérkőzésével elrajtoltak az élvonal küzdelmei Romániában. Teljes eredménylista.
A környező országok közül a román élvonalban is elrajtolnak a küzdelmek. A tavalyi két döntős a Sepsiszentgyörgy és a Szatmárnémeti a favorit.  
Augusztus 23-án megkezdődik a román bajnok Sepsi-SIC felkészülése a következő évadra. A sepsiszentgyörgyi klub a Facebook oldalán foglalta össze a játékosmozgásokat.
A Sepsiszentgyörgy pénteken megszerezte harmadik bajnoki címét Romániában. A csapat köszöntésére a Szent György Napok fesztivál nagyszínpadán kerül sor.
A Sepsiszentgyörgy a román bajnoki finálé negyedik meccsén 85-76-os győzelmet aratott a Szatmárnémeti otthonában és ezzel 3-1-re megnyerte a párharcot.
Szerdán a harmadik találkozóra került sor a román bajnoki döntőben. A Szatmárnémeti 68-60-ra legyőzte a Sepsiszentgyörgyöt és ezzel 2-1-re módosította a párharc állását.
A Sepsiszentgyörgy ezúttal is könnyedén 71-51-re verte a Szatmárnémeti együttesét, így már 2-0-ra vezet és csütörtökön bajnok lehet Romániában.  
Megkezdődött a bajnoki döntő párharc Romániában. A Sepsiszentgyörgy az első meccsen a papírformának megfelelően nagy különbséggel 76-46-ra legyőzte a Szatmárnémetit.
Az esélyes egyértelműen a sepsiszentgyörgyi gárda, mely sorozatban harmadik alkalommal hódítja el a trófeát.
Az elmúlt héten lezárultak az elődöntő párharcok Romániában. A Sepsiszentgyörgy és a Szatmárnémeti vívta ki a fináléba kerülést.
Pénteken este rendezték a Szatmárnémeti és a Temesvár párharcában a sorsdöntő harmadik felvonást. A CS Municipal Satu Mare a vártnál nehezebben, de érvényesítette fölényét.
Pénteken és kedden rendezték a román élvonalban a negyeddöntők első és második meccseit. Három párharc lezárult 2-0-val, míg egy párosításban pénteken jön a sorsdöntő harmadik felvonás.
Csütörtöktől vasárnapig rendezték Sepsiszentgyörgyön a Román Kupa nyolcas döntőjét. A házigazda Sepsi-SIC otthon tartotta a trófeát.
A nagy esélyes a házigazda sepsiszentgyörgyi csapat, de sűrű a mezőny és kis túlzással egy éremre bárki odaérhet.  
A hétvégén lezárult az alapszakasz Romániában. Teljes eredménylista és a bajnokság állása.
A hétvégén a 17. forduló küzdelmeire került sor Romániában. Teljes eredménylista és a bajnokság állása.
A 16. forduló mérkőzéseire került sor szombaton a román élvonalban. Teljes eredménylista és a bajnokság állása.
Romániában szerdán az élvonal 15. fordulójára került sor. Teljes eredménylista és a bajnokság állása.  
« 1 2 3 4 »
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: