U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2018

Románia

« 1 2 3 4 5 »
Kedden este lezárultak a román élvonal negyeddöntői. Rövid áttekintés.
Megvédte címét a Román Kupában a Sepsiszentgyörgy, miután a vasárnap esti fináléban, melyet saját csarnokukban rendeztek, 69-65-re legyőzték a Szatmárnémetit.
Nem született meglepetés sepsiszentgyörgyi Román Kupa Final Four elődöntői alkalmával.
A toronymagas esélyes a házigazda és címvédő ACS Sepsi SIC, de a kupa szépsége, hogy egy-egy meccsen bármi megtörténhet.
Szombaton lezárultak a román élvonalban a középszakasz küzdelmei. Eredménylista és tabella.
A napokban öt mérkőzéssel folytatódtak a román élvonal küzdelmei. Eredménylista és a bajnokság állása.
A napokban öt mérkőzéssel folytatódtak a román élvonal küzdelmei. Eredménylista és a bajnokság állása.
A héten lezárultak a Román Kupa negyeddöntő párharcai. Csütörtökön már a sorsolást is megtartották és döntés született a házigazda kilétéről is.
Hosszabb szünet után a napokban öt mérkőzéssel folytatódtak a román élvonal küzdelmei. Eredménylista és a bajnokság állása.
Romániában két csoportban összesen négy mérkőzést rendeztek vasárnap az élvonalban. Teljes eredménylista és a bajnokság állása.
Romániában a felsőházban három mérkőzést rendeztek a héten a bajnoki élvonalban. Teljes eredménylista és a bajnokság állása.  
Romániában két csoportban összesen négy mérkőzést rendeztek szombaton az élvonalban. Teljes eredménylista és a bajnokság állása.
Romániában két csoportban összesen hat mérkőzést rendeztek az élvonalban. Teljes eredménylista és a bajnokság állása.
A Reggeli Startban nagy terjedelemben foglalkoztak a sepsiszentgyörgyi női kosárlabdával. A műsorban Rusz István szakosztályvezetőt kérdezték.
A román élvonal két csoportjában összesen öt mérkőzést rendeztek a hétvégén. Teljes eredménylista és a bajnokság állása.
A román élvonal két csoportjában összesen négy mérkőzést rendeztek szombaton. Teljes eredménylista és a bajnokság állása.
A hétvégén minden jelentős európai bajnokságban teljes fordulót rendeznek. Törökországban és Franciaországban csúcsmeccsel indul az év.
A 2018-as esztendő utolsó napjaiban a román élvonal Piros Csoportjában három mérkőzést rendeztek. Teljes eredménylista és a bajnokság állása.
Az alapszakasz szerdai zárását követően kezdetét vette Romániában a bajnoki középszakasz. Teljes eredménylista és a bajnokság állása.
Szerdán az esti órákban lezárultak az élvonalbeli bajnokság első szakaszának küzdelmei Romániában.
« 1 2 3 4 5 »
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: