U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2018

Spanyolország

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
Vasárnap újabb mérkőzésekkel folytatódott a spanyol élvonal 20. fordulója. A Szekszárd ellen készülő Girona megszenvedett az Araskival.
Szombaton négy mérkőzést rendeztek a spanyol élvonalban. Pályára lépett a címvédő Salamanca, akik 96-36-ra kiütötték a Baxi Ferrol-t.  
Az Ensino Lugo a hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződtette a szezon hátralévő részére a szakmai stáb megerősítésére Carlos Cantero-t.
A címvédő Salamanca már szombaton este pályára lépett a spanyol élvonalban és ott volt a csapatuk keretében Cyesha Goree is.
Az Európa Kupa rájátszásában Szekszárdra látogató Spar Citylift Girona a spanyol bajnokság szombati játéknapján fontos idegenbeli sikert aratott.
Hétfőn egy sajtótájékoztató keretében hivatalosan is bemutatták Cyesha Goree-t Salamancában.
Spanyolországban a hétvégén a 18. forduló küzdelmei zajlottak. Minden élcsapat magabiztos győzelmet aratott. Összefoglaló.
Vasárnap délben játszotta le aktuális bajnoki mérkőzését a Salamanca. A találkozót már a helyszínen tekintette meg a klub kötelékében Cyesha Goree.  
A Salamanca a hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződtette a szezon hátralévő részére Cyesha Goree-t.
Hétfőn délután egy sajtótájékoztató keretében bemutatták Salamancában a klubhoz visszatérő régi-új vezetőedzőt Miguel Ángel Ortegát.
Vasárnap két meccset rendeztek a spanyol élvonal 17. fordulójában. Eredmények és a bajnokság állása.  
Szombaton öt mérkőzést rendeztek a spanyol élvonalban. Pályára lépett a címvédő Salamanca is, mely jövő héten Sopronba látogat.  
Péntek délutánra eldőlt, hogy a szakmai munka irányítását a tavasszal távozó Miguel Ángel Ortega veszi át a spanyol bajnoki címvédőnél.
Az Euroliga 10. fordulójában szerdán a Salamanca hazai pályán 82-61-es vereséget szenvedett a TTT Rigától. Nem maradt következmények nélkül az eredmény.
A Salamanca Jewell Loyd szerződtetésével erősítette meg a keretét. A világbajnok irányító a szezon végéig írt alá a spanyol bajnokhoz.
 Spanyolországban a 16. forduló mérkőzéseit rendezték a hétvégén. Következzen az élcsapatok eredményeivel a teljes összefoglaló.  
A spanyol élvonal 16. fordulójában az országos televíziós közvetítésre kijelölt péntek esti rangadó az Ensino Lugo és a RPK Araski csatája volt.
Kedden került sor a 2019-es Spanyol Kupa negyeddöntőinek sorsolására.
A hétvégén a 15. forduló mérkőzéseire került sor a spanyol élvonalban. Az élcsapatok kivétel nélkül hozták a meccseiket. Teljes összefoglaló.
Szombaton öt mérkőzést rendeztek a spanyol élvonalban. A magyar kötődésű találkozókról ponterős egyéni teljesítményekről adhatunk hírt.
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: