U18-as Európa-bajnokság 2017, Sopron

Spanyolország

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
A spanyol másodosztály küzdelmeiből négy forduló ment le és a hazánkban a DVTK-t éveken át irányító szakember csapata egyelőre nem talált legyőzőre.
Szombaton rendezték a spanyol élvonal 5. fordulóját. A Salamanca váratlan vereséget szenvedett.
A hétvégén immár a 4. forduló küzdelmeire került sor Spanyolországban. Magyar szempontból pedig egy kiemelkedő egyéni teljesítményről számolhatunk be.
Hétvégén a 3. forduló mérkőzéseit rendezték Spanyolországban. A csúcsrangadón a Salamanca 76-53-ra verte a Gironát.
Szerdán teljes fordulót rendeztek Spanyolországban. A Salamanca és a Girona is simán hozta a kötelezőt.
Madridban az összevont nyitó fordulóval megkezdődtek a spanyol bajnoki küzdelmek. A Liga DIA első hétvégéjén meglepetések nem születtek.
Új névadó támogatót kapott a spanyol bajnokság, de az erőviszonyok érdemben nem változtak: a Salamanca és a Girona fölénye rajzolódik ki.
Csütörtökön este rendezték a Spanyol Szuperkupát. A fordulatos mérkőzésen a Salamanca 61-55-re verte a Gironát.
Csütörtökön este Salamancában kerül sor a Spanyol Szuperkupára, melyen a tavalyi bajnoki döntő két résztvevője a Perfumerías Avenida Salamanca és a Spar City Lift Girona csap össze.
A bajnoki rajtot megelőző hétvégén rendezték Spanyolországban a hagyományos regionális kupákat. Baszkföld, Katalónia, illetve Kasztília és León női kosaras trófeája talált gazdára.
A hétvégi Baszk Kupa előtt megtartotta hivatalos prezentációját az új évad felvezetéseként az IDK Gipuzkoa együttese, melynek színeiben a visszatérő Iva Brkic is szerepel.
Először lépett pályára Iva Brkic (Ciglar) az IDK Gipuzkoa együttesében. A szülés utáni visszatérése eredményesen sikerült.
Szerdán délelőtt San Sebastian városában megtartotta bemutatkozó sajtótájékoztatóját az IDK Gipuzkoa együttese, melynek színeiben visszatér a pályára Iva Ciglar.
A Spanyol Kosárlabda Szövetség (FEB) a hivatalos honlapján jelentette be, hogy Jose Ignacio Hernandezt nevezték ki a női válogatottjaik technikai igazgatójának.
A napokban a Spar Gran Canaria együttese a hivatalos honlapján bejelentette, hogy Maikel Lopez visszatér szakmai vezetőként a klubhoz.
Kedden hozta nyilvánosságra a Spanyol Kosárlabda Szövetség az élvonal és a másodosztály hivatalos csapatlistáját. A Rivas Ecopolis visszalépése a második vonaltól a legfontosabb változás.
Vasárnap este rendezték Mulhouse városában a Franciaország – Spanyolország felkészülési mérkőzést, melyen sima francia siker született. A találkozón azonban két legendás irányító Celine Dumerc és Laiai Palau rekordot döntött.
A felkészülési időszak egyik legnagyobb presztízscsatáján a francia válogatott 65-56-ra legyőzte Spanyolországot.
Szombaton este a Mulhouse városában zajló nemzetközi torna második játéknapján Spanyolország 66-62-re legyőzte Olaszországot.
Lucas Mondelo, a spanyol válogatott szövetségi kapitánya csütörtökön kihirdette a 2017-es Európa-bajnokságra utazó 12 fős keretét.
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »


Partnereink: