Európa-bajnokság 2019

Spanyolország

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
Simon Zsófia Mann Filter Casablanca együttesét erősíti az előttünk álló szezonban. A spanyol gárda egy újabb igazolást mutatott be a napokban, akivel már egyértelműen körvonalazódik kerete.
A napokban sikeresen átment a kötelező szezon eleji orvosi vizsgálaton Valenciában Quarelt Casas. Az elmúlt szezon nagyobb részét Sopronban töltő spanyol válogatott klasszis öt év után tért haza.
Karlie Samuelson szerződtetésével lett teljes a Salamanca kerete a 2019/2020-as évadra.
A Diari de Girona című lap cikksorozatában Queralt Casas került sorra, aki sok érdekességet mondott a soproni időkről is.
Hétfőn este érkezett meg a címvédő a csoportmeccsei helyszínére Rigába. Kedden kora délután pedig egy kis sétával regenerálódtak.
Hétfőn útra kelt Madridból a címvédő spanyol válogatott Rigába. A csapatot magas rangú vezetők köszöntötték.
Nem mindennapi izgalmak közepette nyerte utolsó felkészülési mérkőzését Spanyolország. Fuenlabradában Nagy Britanniát 67-65-re győzte le az Európa-bajnokság címvédője.
Pénteken este Fuenlabradában felkészülési mérkőzésen Spanyolország 62-29-re kiütötte Svédországot.
A Girona szerződtette a következő évadra a hazánkban is megforduló szerb válogatott centert Tijana Ajdukovic-ot.
A tenerifei seregszemle kulisszái mögé bepillantva láthatjuk a valódi érzelmeket, a sikereket, az elveszített találkozók után kudarcélményt és azt, hogy egy ilyen menetelés mennyi vérrel-verejtékkel jár.
A Spanyol Kosárlabda Szövetség hivatalos felületein megjelent közleményben Lucas Mondelo, szövetségi kapitány közzétette a címvédő 12 fős keretét a 2019-es Európa-bajnokságra.
A 2019-es Európa-bajnokságra történő ráhangolódásként a Spanyol Kosárlabda Szövetség közzétett egy zseniális videót a 2018-as tenerifei Világbajnokság kulisszái mögül.
Brüsszelben pénteken négycsapatos felkészülési torna vette kezdetét. Belgium 4 ponttal verte Spanyolországot. Kína pedig Kanadát győzte le.
A FEB a minap több részletet is nyilvánosságra hozott a 2019/2020-as évaddal kapcsolatban.
Javában tart a címvédő spanyol válogatott felkészülése a 2019-es Európa-bajnokságra. Quarelt Casas és társai szerdán folytatták a munkát.
Lucas Mondelo szövetségi kapitány 14 fősre szűkítette az Európa-bajnokságra címvédőként készülő spanyol válogatott keretét.
Június 18. és 23. között rendezik Amszterdamban a 3x3-as Világbajnokságot. Minap Spanyolország is keretet hirdetett és benne helyet kapott a Győrbe érkező Sandra Ygueravide.
Vasárnap lezárult a zaragózai nemzetközi felkészülési torna. A döntőben Oroszország 8 ponttal verte Olaszországot. A 3. helyet a házigazda spanyolok szerezték meg.
Hivatalos felületein jelentette be a spanyol élvonal tenerifei újonca, hogy szerződtette Iva Ciglar-t (Brkic) a következő évadra.
Szombaton elnökségi ülést tartott a Spanyol Kosárlabda Szövetség, elfogadták a 2019/2020-as bajnokság versenykiírását.
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: