U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2018

Spanyolország

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
A Salamanca és a Valencia, illetve a Girona és a Cadi La Seu csatázik a fináléba kerülésért. Az elődöntők az egyik fél második sikeréig tartanak.
Szerdán rendezték a még nyitot spanyol negyeddöntők harmadik meccseit. A Valencia és a Cadi La Seu csatlakozott a Salamanca és a Girona mellé a négy között.
Vasárnap rendezték a spanyol negyeddöntők második meccseit.
Az első három helyezett magabiztosan nyert hazai pályán. A Valencia viszont elvette a Gernika pályaelőnyét.
Szerdán megkezdődőnek a spanyol élvonalban az egyik fél második sikeréig tartó negyeddöntő párharcok. Már az első kör hozhat izgalmakat.
Vasárnap este lezárult az alapszakasz a spanyol élvonalban. Az utolsó forduló nem hozott nagy változást.
A FIBA munkatársai a Európa-bajnokság hivatalos Twitter oldalára készítettek egy videós összefoglalót Casas legszebb megmozdulásaiból a 2018-as VB-ről.
Vasárnap este egységes 19 órai kezdéssel rendezik a spanyol élvonal alapszakaszának utolsó fordulóját. Az első három hely sorsa már eldőlt, de a záró fordulóra így is maradtak izgalmak.
A hétvégi bajnoki fordulót követően a spanyol élvonal történetének legtöbb gólpasszt kiosztó játékosa lett a legendás irányító.
A spanyol élvonalban az alapszakasz utolsó előtti, 25. fordulójának mérkőzéseit rendezték. A forduló MVP-je Iva Ciglar (férjezett nevén Iva Brkic) lett. Gratulálunk!  
Szombaton este a spanyol élvonal alapszakaszának utolsó előtti, 25. fordulóját rendezték. A harmadik helyért zajló versenyfutásban a Cadi La Seu került lépéselőnybe.
Eddigi legponterősebb mérkőzését teljesítette a Salamanca színeiben Cyesha Goree.
Négy mérkőzést bonyolítottak le eddig a spanyol élvonal 24. fordulójából. Összefoglaló.
Vasárnap este rendezték a spanyol élvonal csúcsrangadóját, melyen a Salamanca 80-53-ra kiütötte a Gironát.
Vasárnap 18 órától a spanyol élvonal 23. fordulójában összecsap a Perfumerias Avenida Salamanca és a Spar Citylift Girona.
A csütörtöki idegenbeli Európa Kupa negyeddöntők után a hétvégén a bajnokságban volt jelenése a Gironának és a Salamancának.
Hétfőn délután Salamancában a Városházán köszöntötték a Spanyol Kupát elhódító női kosárlabda csapatot.
A Salamanca nyerte 2019-ben a Spanyol Kupát. A fináléban a Gironát 79-71-re múlták felül és fennállásuk során 8. alkalommal hódították el a trófeát.
Vasárnap 13 órától kerül sor Vitoria-Gasteiz városában a Spanyol Kupa döntőjére, mely során jön a Salamanca - Girona versenyfutás egy újabb klasszikusnak ígérkező felvonása.
Nem született meglepetés a Spanyol Kupa szombati elődöntői alkalmával. A Girona a Cadi La Seu, míg a Salamanca a Gernika gárdáját verte magabiztosan.
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: