U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2018

Spanyolország

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
Nem mindennapi izgalmak közepette nyerte utolsó felkészülési mérkőzését Spanyolország. Fuenlabradában Nagy Britanniát 67-65-re győzte le az Európa-bajnokság címvédője.
Pénteken este Fuenlabradában felkészülési mérkőzésen Spanyolország 62-29-re kiütötte Svédországot.
A Girona szerződtette a következő évadra a hazánkban is megforduló szerb válogatott centert Tijana Ajdukovic-ot.
A tenerifei seregszemle kulisszái mögé bepillantva láthatjuk a valódi érzelmeket, a sikereket, az elveszített találkozók után kudarcélményt és azt, hogy egy ilyen menetelés mennyi vérrel-verejtékkel jár.
A Spanyol Kosárlabda Szövetség hivatalos felületein megjelent közleményben Lucas Mondelo, szövetségi kapitány közzétette a címvédő 12 fős keretét a 2019-es Európa-bajnokságra.
A 2019-es Európa-bajnokságra történő ráhangolódásként a Spanyol Kosárlabda Szövetség közzétett egy zseniális videót a 2018-as tenerifei Világbajnokság kulisszái mögül.
Brüsszelben pénteken négycsapatos felkészülési torna vette kezdetét. Belgium 4 ponttal verte Spanyolországot. Kína pedig Kanadát győzte le.
A FEB a minap több részletet is nyilvánosságra hozott a 2019/2020-as évaddal kapcsolatban.
Javában tart a címvédő spanyol válogatott felkészülése a 2019-es Európa-bajnokságra. Quarelt Casas és társai szerdán folytatták a munkát.
Lucas Mondelo szövetségi kapitány 14 fősre szűkítette az Európa-bajnokságra címvédőként készülő spanyol válogatott keretét.
Június 18. és 23. között rendezik Amszterdamban a 3x3-as Világbajnokságot. Minap Spanyolország is keretet hirdetett és benne helyet kapott a Győrbe érkező Sandra Ygueravide.
Vasárnap lezárult a zaragózai nemzetközi felkészülési torna. A döntőben Oroszország 8 ponttal verte Olaszországot. A 3. helyet a házigazda spanyolok szerezték meg.
Hivatalos felületein jelentette be a spanyol élvonal tenerifei újonca, hogy szerződtette Iva Ciglar-t (Brkic) a következő évadra.
Szombaton elnökségi ülést tartott a Spanyol Kosárlabda Szövetség, elfogadták a 2019/2020-as bajnokság versenykiírását.
Spanyolország - Oroszország és Belgium - Olaszország találkozók lesznek szombaton.
Az Euroligára készülő spanyol bajnoki címvédő Spar Citylift Girona pénteken két fontos bejelentést is tett hivatalos felületein.
Ranglista pontok gyűjtése reményében az olimpiai kvalifikációs esélyek javítása az elsődleges cél, de Jorge Garbajosa komoly és nagyon szimpatikus terveket vázolt.
A múlt hétvégi burgosi torna után hétfőn óta Zaragozában készül az Európa-bajnokság címvédője a spanyol válogatott.
Miután hivatalossá vált Sonja Petrovic távozása a Dinamo Kurszktól, a Spar City Lift Girona kommunikálta felületein a szerb klasszis szerződtetését a 2019/2020-as évadra.
Lucas Mondelo María Araujo és Nogaye Lo munkáját köszönte meg a hétvégi tapasztalatok alapján.  
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: