U18-as Európa-bajnokság 2017, Sopron

Spanyolország

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
Kedden hozta nyilvánosságra a Spanyol Kosárlabda Szövetség az élvonal és a másodosztály hivatalos csapatlistáját. A Rivas Ecopolis visszalépése a második vonaltól a legfontosabb változás.
Vasárnap este rendezték Mulhouse városában a Franciaország – Spanyolország felkészülési mérkőzést, melyen sima francia siker született. A találkozón azonban két legendás irányító Celine Dumerc és Laiai Palau rekordot döntött.
A felkészülési időszak egyik legnagyobb presztízscsatáján a francia válogatott 65-56-ra legyőzte Spanyolországot.
Szombaton este a Mulhouse városában zajló nemzetközi torna második játéknapján Spanyolország 66-62-re legyőzte Olaszországot.
Lucas Mondelo, a spanyol válogatott szövetségi kapitánya csütörtökön kihirdette a 2017-es Európa-bajnokságra utazó 12 fős keretét.
Szombaton este másodszor összecsapott az Eb-csoportellenfelünk Spanyolország és Belgium. Ezúttal 87-48-as spanyol siker született.
Az európai ligák élcsapatainak átigazolásait bemutató sorozatunk egy újabb darabjához érkezik. Ezúttal a spanyol bajnoki ezüstérmes Girona keretének alakulásába pillanthatunk be.
Pénteken este még egy nagy érdeklődésre számot tartó felkészülési mérkőzést rendeztek, mely során Ann Wauters visszatérése után Belgium látta vendégül Spanyolországot.
A Dandenong Jayco Rangers együttese bejelentette, hogy szerződtették a spanyol válogatott klasszis irányítóját Laia Palau-t.
Felvetődött a spanyol élvonal 16 csapatosra bővítésének lehetősége. Ráadásul nem is akármilyen klubokkal, a Valenciával és a Real Madriddal. A történetből egyelőre nem lesz semmi, de összeszedtük az érdekesebb híreket.
Eb-csoportellenfelünk Spanyolország vasárnap este torrelavega-i torna záró napján Japánt is legyőzte és ezzel továbbra is hibátlan a felkészülési időszakban.
Egy újabb saját rendezésű felkészülési tornán kezdte meg a szereplést Spanyolország. Ezúttal Torrelavega városában Kanadával és Japánnal mérkőznek. A pénteki játéknapon a spanyolok Kanadát 64-42-re győzték le.
Két poszton voltak még kérdőjelek Salamancában, de úgy tűnik, hogy ebből az egyik megoldásra került. A spanyol bajnok szerződtette az ukrán válogatott honosított amerikai játékosát D´Andra Moss-t.  
Vasárnap este lezárult a San Fernando városában zajló nemzetközi torna. Az EB-csoportriválisunk Spanyolország a lengyelek után Kínát is legyőzte és ezzel megnyerte ezt a mini-tornát.
A francia bajnok mellett a spanyol bajnok kerete is formálódott a héten. A Salamanca jövő évi csapata lényegében össze is állt és ezúttal nem lesznek nagy változások.
Az Eb-csoportriválisunk jó kezdés után 69-47-es győzelmet aratott a lengyel válogatott felett.
Madridban a spanyol Endesa energiaszolgáltó székházában egy sajtóesemény keretében bemutatkozott a 2017-es Európa-bajnokságra készülő spanyol válogatott.
Miután tavasszal egészséges kislánynak adott életet, Iva Ciglar a következő szezonban Spanyolországban folytatja pályafutását.
A spanyol szövetség a hivatalos honlapján közzétette a csehországi Európa-bajnokságra készülő felnőtt női válogatott bő 16 fős keretét. A csoportriválisunknál nagy meglepetések nincsenek.
A spanyol rájátszás MVP-je a hazánkban hosszú éveket töltő, Sopronból jól ismert Jelena Milovanovic lett.
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »


Partnereink: