U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2017

Spanyolország

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
Péntektől vasárnapig rendezik Zaragozában a Spanyol Kupa hatos döntőjét. A nagy esélyes a trófeára a Salamanca, de többször született már vaskos meglepetés.
A hétvégén rendezik a Spanyol Kupa hatos döntőjét, melyen az IDK Gipuzkoa fennállása során először lesz ott. A nagy menetelésből Iva Brkic remek teljesítménnyel vette ki a részét.  
A spanyol válogatott szakmai stábja bemutatta a februári Eb-selejtezőkre a 14 fős keretét. Az előzetes híreknek megfelelően Laia Palau is ott van a csapatban.
Miközben a Salamanca és a Girona között rendeztek egy kiemelkedő rangadót, természetesen a többi pályán is pattogott a labda a spanyol élvonalban. Összefoglaló a 16. forduló találkozóiról.
Szombaton rendezték a spanyol élvonal jelenlegi csúcsúrangadóját, melyen a Salamanca 66-61-es győzelmet aratott a Girona otthonában.
Az El País című lap közölt egy hosszú összeállítást Laia Palau-ról, aki a nyilatkozatában egyértelművé tette, hogy a válogatottba is visszatér és pályára lépne a hazai rendezésű Világbajnokságon.
A hétvégén a spanyol élvonal 15. fordulójára került sor. Az élcsapatok simán nyertek, a Snatt´s Femení Sant Adria a hétvége vesztese.
Pénteken és szombaton teljes fordulót rendeztek Spanyolországban. Rövid összefoglaló.
Az év utolsó hétvégéjén két nagy európai bajnokságban is teljes fordulót rendeznek. Spanyolországban és Törökországban pattog a labda.
Szombaton teljes fordulót rendeztek a spanyol élvonalban. Az alapszakasz a félidejéhez érkezett, kialakult a Spanyol Kupa hatos döntőjének mezőnye
A hétvégén a 12. forduló küzdelmeit rendezték Spanyolországban. A Salamanca és a Girona, illetve a két élcsapat meghatározó üldözői is, hozták a kötelező győzelmeket.  
A hétvégén a spanyol élvonal 11. fordulóját rendezték, mely során a két élcsapat növelte előnyét üldözőjével szemben.
A hétvégén a spanyol élvonal 10. fordulójára került sor. Az élcsapatok simán nyertek, az IDK Gipuzkoa visszaesése folytatódik.
A hétvégén immár a 9. fordulóval folytatódtak a spanyol élvonal küzdelmei. Az élcsapatok közül a Gironának volt valamivel nehezebb dolga.
Spanyolországban a válogatott szünet után teljes fordulót rendeztek. A Salamanca és a Girona nem botlott, de a középmezőnyt tekintve fontos rangadókra került sor.
Az európai válogatott szünetben a második vonal küzdelmei hazánkhoz hasonlóan több országban sem álltak le.
A hétvégén a 7. forduló mérkőzéseit rendezték Spanyolországban. A Salamanca hozta kötelezőt, míg a rangadón az IDK Gipuzkoa a Gironát verte és így a tabella második helyére lépett elő.
A 6. fordulóra került sor a spanyol élvonalban. A Salamanca simán nyert, míg az Európa Kupa csapatok rangadója a Girona sikerét hozta.
A spanyol másodosztály küzdelmeiből négy forduló ment le és a hazánkban a DVTK-t éveken át irányító szakember csapata egyelőre nem talált legyőzőre.
Szombaton rendezték a spanyol élvonal 5. fordulóját. A Salamanca váratlan vereséget szenvedett.
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »


Partnereink: