U20-as Európa-bajnokság 2018, Sopron

Spanyolország

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
A női élvonalban nem született meglepetés, véglegesítették a 14-es csapatlistát.  
Hivatalossá vált, hogy az elmúlt évadot a PEAC-Pécsnél töltő Maja Vucurovic Spanyolországban az Araski játékosa lesz.
Pénteken este második alkalommal is összemérte az erejét a 2018-as Világbajnokság házigazdája Spanyolország és Japán válogatottja.
A spanyol válogatott két felkészülési meccsre Japán nemzeti csapatát látja vendégül. Az első találkozót csütörtök este rendezték.
A Phoenix Mercury és a spanyol válogatott klasszis centere a WNBA szezon hátralévő részét és a Világbajnokságot is kihagyja.
Javában zajlik Palma de Mallorcán a spanyol válogatott felkészülése a szeptember végi tenerife-i Világbajnokságra. 
Hétfőtől nyári összetartáson vesz részt a szeptemberi Világbajnokságra készülő spanyol válogatott.
A Világbajnokságra készülő spanyol válogatott szakmai stábja kihirdette az első nyári összetartás 16 fős bő keretét.
Szerdán Leon városában a helyi sportiskola 400 tanulója előtt rendezték a találkozót, melyen a Sopron Basket játékosa Angela Salvadores is pályára lépett.
A Leon városában edzőtáborozó együttest az U20-as gárdával együtt meglátogatta Lucas Mondelo, a nagyválogatott szövetségi kapitánya.
Pénteken Leon városában munkába állt az U23-as spanyol válogatott. A keret tagja a Sopron Basket légiósa Angela Salvadores.
Idén nyáron U23-as spanyol válogatott is összehívásra kerül. A csapat tagja a Sopron Basket légiósa Angela Salvadores.
Kezdenek elkelni a megszűnő Yakin Dogu Universitesi játékosai. A svéd irányító Elin Eldebrink a spanyol bajnok Salamancához igazolt.
Madridban a Spanyol Kosárlabda Szövetség (FEB) illetékes testülete elfogadta a női élvonal új versenykiírását, mely több újdonságot is tartalmaz.
Alig több, mint egy hét van hátra a 3x3-as Világbajnokság kezdetéig. Érkeznek a hírek az első keretszűkítésekről, csoportellenfelünk Spanyolország minap mutatta be utazó csapatát.
Hétfőn délután egy sajtótájékoztató keretében bemutatták a Salamanca új vezetőedzőjét Lino López-t.
Április végén zárultak a spanyol élvonal küzdelmei. Nézzük, hogy a bajnokavatás óta eltelt időszakban miként alakultak a játékoskeretek.
A döntő második meccsén a Salamanca 77-61-es győzelmet aratott a Girona otthonában és ezzel 2-0-val lezárta a párharcot.  
A hétvégén Valencia adott otthont a spanyol másodosztály nyolcas döntőjének. A Valencia Basket és a Durán Maquinaria Ensino vívta ki a feljutást.
Csütörtökön megkezdődött az egyik fél második győzelméig tartó párharc. a Salamanca 71-70-re verte a Gironát.
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: