U18-as Európa-bajnokság 2017, Sopron

Szlovákia

« 1 2 3 4 5 »
A hétközi Európa Kupa debütálás után szombaton már bajnoki mérkőzésen lépett pályára az MBK Ruzomberok. Bozóki Bettináék 99-44-re verték a Nyitrát.
Szombaton este került sor Szlovákiában az egyik nagy rangadóra, melyen a Rózsahegy a Kassát látta vendégül. A Good Angels Kosice nagy csatában 61-52-es győzelmet aratott.
Hétközi fordulót rendeztek Szlovákiában, mely során az MBK Ruzomberok 70-58-as győzelmet aratott a BK ©KP 08 Banská Bystrica otthonában.
Szombaton megkezdődtek a szlovák élvonal küzdelmei. A nyitó napon a Kassa és a Rózsahegy is magabiztos győzelmet aratott. 
Megkezdődnek a bajnoki küzdelmek a szomszédos Szlovákiában. Az esélyes idén is a Good Angels Kosice, míg az MBK Ruzoemberok színeiben Bozóki Bettinának szurkolhatunk.
Pénteken és szombaton rendezik a hagyományos kassai felkészülési tornát. Az immár 10. alkalommal sorra kerülő Grand Prix Koąice mezőnyében két magyar csapat is szerepel.
Darxie Morris és az egykoron Sopronban is megforduló Devereaux Peters személyében megtalálta amerikai légiósait az előttünk álló évadra a Good Angels Kosice.
Bár minden évben a megszűnés veszélye fenyegeti a kassai csapatot, de még egy évet biztosan bevállalnak – ezt Daniel Jendrichovský klubigazgató jelentette be sajtótájékoztatón.
Pénteken és szombaton az Európa-bajnokság házigazdája és egyben csoportriválisunk Csehország Szlovákiát látta vendégül felkészülési mérkőzéseken. A szlovák csapat pénteken magabiztos győzelmet aratott.
Fennállása 14. bajnoki címét ünnepelhette Szlovákiában a Good Angels Kosice. A kassai együttes a fináléban 3-0-ra verte a Pöstyént.
Hatalmas csatában 59-53-ra legyőzte a Szlovák Kupa döntőjében a Pöstyén a Kassát. Az alábbiakban a döntő összefoglalója látható.
Kisebb meglepetésre a Pöstyén nyerte a Szlovák Kupát, miután a saját csarnokában rendezett fináléban 59-53-ra verte a Kassát.
Péntektől vasárnapig rendezik Pöstyénben a Szlovák Kupa hatos döntőjét. A papírforma a Kassa és a Pöstyén fináléját vetíti előre.
Az Európa-bajnokság selejtezőjében közvetlen riválisunknak számító szlovák válogatott szakmai stábja kihirdette 15 fős keretét a novemberi mérkőzésekre. Nagy meglepetések nincsenek.
Szlovákiában szombat délután rendezték a bajnokság csúcsrangadóját, melyen a két Európa Kupás csapat a Pöstyén és a Kassa csapott össze.
A héten két magyar csapat a PEAC-Pécs és a VBW CEKK Cegléd megkezdi szereplését az Európa Kupa oda-visszavágós selejtezőjében. Mindkét magyar együttes riválisa megkezdte a szereplését hazája bajnokságában. Nézzük milyen eredmények születtek.
Az Aluinvent DVTK Európa Kupa csoportjában szereplő szlovák bajnok Good Angels Kosice együttese sajtótájékoztatót tartott, melyen bemutatásra került két új igazolás is.
Korábban már hírt adtunk arról, hogy a legjobb szlovák csapat a Good Angels Kosice nem indul az Euroligában. Akkor a kassai klub vezetője Daniel Jendrichovský későbbre ígért sajtótájékoztatót, melyet pénteken este Zuzana Zirkova társaságában meg is tartott. A legfontosabb, hogy lesz csapat Kassán, de lényegesen kisebb célokkal.
Lezárult a bajnoki döntő párharc Szlovákiában. A Kassa a harmadik mérkőzésen 84-74-re legyőzte a Pöstyént és ezzel fennállása során 13. alkalommal hódította el a szlovák bajnoki címet.
« 1 2 3 4 5 »
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: