U18-as Európa-bajnokság 2017, Sopron

Szlovákia

« 1 2 3 4 5 »
Bár minden évben a megszűnés veszélye fenyegeti a kassai csapatot, de még egy évet biztosan bevállalnak – ezt Daniel Jendrichovský klubigazgató jelentette be sajtótájékoztatón.
Pénteken és szombaton az Európa-bajnokság házigazdája és egyben csoportriválisunk Csehország Szlovákiát látta vendégül felkészülési mérkőzéseken. A szlovák csapat pénteken magabiztos győzelmet aratott.
Fennállása 14. bajnoki címét ünnepelhette Szlovákiában a Good Angels Kosice. A kassai együttes a fináléban 3-0-ra verte a Pöstyént.
Hatalmas csatában 59-53-ra legyőzte a Szlovák Kupa döntőjében a Pöstyén a Kassát. Az alábbiakban a döntő összefoglalója látható.
Kisebb meglepetésre a Pöstyén nyerte a Szlovák Kupát, miután a saját csarnokában rendezett fináléban 59-53-ra verte a Kassát.
Péntektől vasárnapig rendezik Pöstyénben a Szlovák Kupa hatos döntőjét. A papírforma a Kassa és a Pöstyén fináléját vetíti előre.
Az Európa-bajnokság selejtezőjében közvetlen riválisunknak számító szlovák válogatott szakmai stábja kihirdette 15 fős keretét a novemberi mérkőzésekre. Nagy meglepetések nincsenek.
Szlovákiában szombat délután rendezték a bajnokság csúcsrangadóját, melyen a két Európa Kupás csapat a Pöstyén és a Kassa csapott össze.
A héten két magyar csapat a PEAC-Pécs és a VBW CEKK Cegléd megkezdi szereplését az Európa Kupa oda-visszavágós selejtezőjében. Mindkét magyar együttes riválisa megkezdte a szereplését hazája bajnokságában. Nézzük milyen eredmények születtek.
Az Aluinvent DVTK Európa Kupa csoportjában szereplő szlovák bajnok Good Angels Kosice együttese sajtótájékoztatót tartott, melyen bemutatásra került két új igazolás is.
Korábban már hírt adtunk arról, hogy a legjobb szlovák csapat a Good Angels Kosice nem indul az Euroligában. Akkor a kassai klub vezetője Daniel Jendrichovský későbbre ígért sajtótájékoztatót, melyet pénteken este Zuzana Zirkova társaságában meg is tartott. A legfontosabb, hogy lesz csapat Kassán, de lényegesen kisebb célokkal.
Lezárult a bajnoki döntő párharc Szlovákiában. A Kassa a harmadik mérkőzésen 84-74-re legyőzte a Pöstyént és ezzel fennállása során 13. alkalommal hódította el a szlovák bajnoki címet.
Szerdán este Szlovákiában is folytatódott a bajnoki döntő párharc. A Kassa 71-55-re nyert a Pöstyén otthonában és ezzel 2-0-ra vezet az egyik fél harmadik győzelméig tartó párharcban.
Szombaton este megkezdődött Szlovákiában az egyik fél harmadik győzelméig tartó bajnoki döntő párharc. Az első mérkőzésen a Kassa 69-61-re legyőzte a Pöstyént.
Szombaton megkezdődik a Kassa és a Pöstyén bajnoki döntője Szlovákiában. Az egyik fél harmadik győzelméig tartó párharc esélyese a 13. bajnoki címére hajtó kassai csapat. Már egy meccs megnyerése is óriási bravúr lenne a Pöstyéntől.
Meglepetések nélkül zárultak a Szlovák Bajnokság negyeddöntő párharcai.
A hétvégén Szlovákiában lezárult a bajnoki alapszakasz. A papírformának megfelelően a Kassa veretlenül végzett az élen.
Vasárnap délután a Szlovák Kupa döntőjében a Kassa 55-45-re legyőzte a Pöstyént és ezzel sorozatban 12. kupasikerét ünnepelhette.
A hétvégén Somorja ad otthont a Szlovák Kupa hatos döntőjének. A fináléban vasárnap délután a papírformának megfelelően a Kassa és a Pöstyén találkozik.  
« 1 2 3 4 5 »


Partnereink: