Európa-bajnokság 2019

Szlovákia

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 »
Nem túl kedvezőek az előjelek Szlovákiában az új bajnoki évad rajtja előtt.
Bár nem tudta kvalifikálni magát a 2019-es Európa-bajnokságra Szlovákia, de természetesen nyárra összeállított a szakmai stábjuk egy hosszabb programot.
Az MBK Ruzomberok 16 év után ismét elhódította a bajnoki címet Szlovákiában. A döntő harmadik mérkőzésén 62-54-re legyőzték a Piestanske Cajky-t és ezzel 3-0-val lezárták a párharcot.
Az MBK Ruzomberok az egyik fél harmadik sikeréig tartó párharcban 2-0-s előnyben hazai pályán lép pályára szombaton 17 órától.
Az MBK Ruzomberok 2-0-s előnybe került a szlovák bajnoki döntő alkalmával. Az egyik fél harmadik sikeréig tartó párharc második meccsén 67-56-os győzelmet arattak a Piestanske Cajky otthonában.
Szombaton elrajtolt az egyik fél harmadik sikeréig tartó bajnoki döntő párharc Szlovákiában. Az MBK Ruzomberok Janeesa Jeffery ponterős játékával 80-68-ra verte a Piestanske Cajky gárdáját.
Szombaton kezdetét veszi Szlovákiában az MBK Ruzomberok és a Pieą»anské Čajky döntő párharca.
A Piestanske Cajky lesz az MBK Ruzomberok ellenfele a szlovák bajnoki döntőben. A pöstyéniek szerdán este 33 pontos győzelmet arattak Kassán és így 3-1-er lezárták a párharcot.
Szombaton rendezték a szlovák elődöntők alkalmával a harmadik mérkőzéseket.
Az egyik fél harmadik sikeréig tartó csatározások alkalmával az MBK Ruzomberok már 2-0-ra vezet, míg a kassaiak egyenlítettek a Pöstyén ellen.
Szombaton megkezdődtek a szlovák élvonalban az egyik fél harmadik sikeréig tartó elődöntő párharcok.
A fináléba kerülésért MBK Ruzomberok - SBK Samorin és Pieą»anské Čajky - YOUNG ANGELS Koąice csaták jönnek.
Szlovákiában már a bajnoki negyeddöntőknél tartanak az élvonal küzdelmei. A papírformának megfelelően az egyik fél második sikeréig tartó párharcok szerdán lezárultak.
Minden negyeddöntő párosítás első meccsén magabiztosan nyert a magasabban jegyzett csapat. Az egyik fél második sikeréig tartó csatározások március 13-án folytatódnak.
A hétvégén a szlovák élvonalban elrajtol a rájátszás. Kezdődnek az egyik fél második győzelméig tartó negyeddöntő párharcok.
A hétvégén a szlovák élvonalban lezárultak a középszakasz küzdelmei és ezzel kialakult a negyedöntők párosítása.
A szlovák élmezőnyből a Piestanske Cajky és a Young Angels Kosice a CEWL-ben szerepelt, de a 4. és az 5. fordulóból így is lejátszottak két összecsapást. Eredménylista és a bajnokság állása.
Vasárnap délután került sor Pozsonyban a Szlovák Kupa 2019-es döntőjére. Az MBK Ruzomberok 78-61-re verte a Piestanske Cajky gárdáját.
Nem született meglepetés a Szlovák Kupa pozsonyi négyes döntőjének első napján. Az MBK Ruľomberok és a Pieą»anské Čajky vívta ki a fináléba kerülést.
Nagy esélyes az MBK Ruzomberok, de a fináléban a Pöstyén vagy a kassai fiatalok is megszorongathatják.
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 »


Partnereink: