U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2017

Szlovákia

« 1 2 3 4 5 6 »
A hétvégén négy találkozóval folytatódtak a szlovák élvonal küzdelmei.
A hétvégén újabb négy mérkőzéssel folytatódtak a szlovák élvonal küzdelmei. Az MBK Ruzomberok Bozóki Bettinával a soraiban magabiztos győzelmet aratott.
Már szombaton folytatódtak a bajnoki küzdelmek Szlovákiában. Az MBK Ruzomberok Bozóki Bettinával a soraiban könnyed győzelmet aratott Poprádon.
A válogatott szünet előtti utolsó fordulót rendezik a hétvégén Szlovákiában. A csúcsrangadón a Kassa legyőzte a Pöstyént. Eközben a Rózsahegy a Slovan Bratislavát verte.
Szombaton az MBK Ruzomberok az SBK Samorin együttesét 95-53-ra legyőzte a szlovák élvonal 6. fordulójában.
Szombaton este rangadóval folytatódtak a szlovák élvonal küzdelmei. Ezen a Pöstyén 56-50-re verte a Rózsahegyet.
A hétközi Európa Kupa debütálás után szombaton már bajnoki mérkőzésen lépett pályára az MBK Ruzomberok. Bozóki Bettináék 99-44-re verték a Nyitrát.
Szombaton este került sor Szlovákiában az egyik nagy rangadóra, melyen a Rózsahegy a Kassát látta vendégül. A Good Angels Kosice nagy csatában 61-52-es győzelmet aratott.
Hétközi fordulót rendeztek Szlovákiában, mely során az MBK Ruzomberok 70-58-as győzelmet aratott a BK ©KP 08 Banská Bystrica otthonában.
Szombaton megkezdődtek a szlovák élvonal küzdelmei. A nyitó napon a Kassa és a Rózsahegy is magabiztos győzelmet aratott. 
Megkezdődnek a bajnoki küzdelmek a szomszédos Szlovákiában. Az esélyes idén is a Good Angels Kosice, míg az MBK Ruzoemberok színeiben Bozóki Bettinának szurkolhatunk.
Pénteken és szombaton rendezik a hagyományos kassai felkészülési tornát. Az immár 10. alkalommal sorra kerülő Grand Prix Koąice mezőnyében két magyar csapat is szerepel.
Darxie Morris és az egykoron Sopronban is megforduló Devereaux Peters személyében megtalálta amerikai légiósait az előttünk álló évadra a Good Angels Kosice.
Bár minden évben a megszűnés veszélye fenyegeti a kassai csapatot, de még egy évet biztosan bevállalnak – ezt Daniel Jendrichovský klubigazgató jelentette be sajtótájékoztatón.
Pénteken és szombaton az Európa-bajnokság házigazdája és egyben csoportriválisunk Csehország Szlovákiát látta vendégül felkészülési mérkőzéseken. A szlovák csapat pénteken magabiztos győzelmet aratott.
Fennállása 14. bajnoki címét ünnepelhette Szlovákiában a Good Angels Kosice. A kassai együttes a fináléban 3-0-ra verte a Pöstyént.
Hatalmas csatában 59-53-ra legyőzte a Szlovák Kupa döntőjében a Pöstyén a Kassát. Az alábbiakban a döntő összefoglalója látható.
Kisebb meglepetésre a Pöstyén nyerte a Szlovák Kupát, miután a saját csarnokában rendezett fináléban 59-53-ra verte a Kassát.
Péntektől vasárnapig rendezik Pöstyénben a Szlovák Kupa hatos döntőjét. A papírforma a Kassa és a Pöstyén fináléját vetíti előre.
« 1 2 3 4 5 6 »


Partnereink: