U20-as Európa-bajnokság 2018, Sopron

Szlovákia

« 1 2 3 4 5 6 7 »
Szerdán este lezárult Szlovákiában a bajnoki döntő párharc. A Good Angels Kosice harmadik alkalommal is magabiztosan győzte le az MBK Ruzomberok gárdáját.
Vasárnap este került sor a szlovák bajnoki finálé második összecsapására, melyen a Kassa Rózsahegyen is nyerni tudott.
Kassán jövőre profi csapat helyett már csak Young Angels Academy néven a helyi fiatalokat versenyeztetik.
A Good Angels Kosice 82-58-ra legyőzte az MBK Ruzomberok gárdáját a szlovák bajnoki döntő első meccsén.  
Az esélyes a kassai csapat, a rózsahegyiek azonban már az elődöntőben is megmutatták, hogy képesek bravúrra.
Szerdán este lezárultak az elődöntő párharcok Szlovákiában. A Good Angels Kosice és az MBK Ruzomberok is 3-0-val lépett a fináléba.
Szombaton rendezték Szlovákiában az elődöntő párharcok második felvonásait. A Good Angels Kosice és az MBK Ruzomberok is 2-0-s előnybe került. 
Szerdán megkezdődtek Szlovákiában az egyik fél harmadik győzelméig tartó bajnoki elődöntő párharcok. A Kassa és a Rózsahegy került előnybe.
Szerdán Szlovákiában kezdetét veszik az egyik fél harmadik győzelméig tartó elődöntő párharcok. A Kassa a Somorjával, míg a Pöstyén a Rózsaheggyel mérkőzik.
Kedden és szerdán rendezték Szlovákiában a bajnoki negyeddöntők második mérkőzéseit. Minden párharc lezárult két meccsen.  
Pénteken és szombaton a szlovák élvonalban immár a negyeddöntőkre került sor. A párharcok az egyik fél második győzelméig tartanak.
Szerdán két mérkőzést rendeztek a szlovák középszakaszban. A Rózsahegy Bozóki Bettinával a soraiban kisebb meglepetésre 19 ponttal verte a Pöstyént.
Szombaton újabb három mérkőzést rendeztek a szlovák középszakaszban. Bozóki Bettina csapata a Rózsahegy Kassára látogatott és 81-61-es vereséget szenvedett.
Szombaton több mérkőzést rendeztek a szlovák élvonalban. Az MBK Ruzomberok Bozóki Bettinával a soraiban 59-57-re múlta felül a BAM Poprad alakulatát.
A válogatott szünet után egy nagy presztízsrangadóval folytatódtak az élvonalbeli küzdelmek Szlovákiában. A Kassa Rózsahegyen aratott 78-54-es győzelmet.
A pozsonyi Holiday Inn nagytermében tartották hétfőn este a Szlovák Kosárlabda Szövetség hagyományos gáláját. Natalia Hejkova rangos elismerésben részesült.  
Szombaton a válogatott szünet előtti utolsó játéknapra került sor Szlovákiában. Az MBK Ruzomberok Bozóki Bettinával a soraiban magabiztos győzelmet aratott.
Megkezdődött a szlovák élvonal küzdelmeinek középső szakasza, amikor a nyolc csapat két csoportban folytatja.
Drámai mérkőzésen a Good Angels Kosice 62-61-re legyőzte a Pieą»anské Čajky együttesét a Szlovák Kupa vasárnapi fináléjában.
Szombaton került sor a Pöstyénben zajló Szlovák Kupa hatos döntő elődöntőire. A fináléban a Pieą»anské Čajky és a Good Angels Kosice csap össze.
« 1 2 3 4 5 6 7 »
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: