U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2017

Szlovákia

« 1 2 3 4 5 6 7 »
Kedden és szerdán rendezték Szlovákiában a bajnoki negyeddöntők második mérkőzéseit. Minden párharc lezárult két meccsen.  
Pénteken és szombaton a szlovák élvonalban immár a negyeddöntőkre került sor. A párharcok az egyik fél második győzelméig tartanak.
Szerdán két mérkőzést rendeztek a szlovák középszakaszban. A Rózsahegy Bozóki Bettinával a soraiban kisebb meglepetésre 19 ponttal verte a Pöstyént.
Szombaton újabb három mérkőzést rendeztek a szlovák középszakaszban. Bozóki Bettina csapata a Rózsahegy Kassára látogatott és 81-61-es vereséget szenvedett.
Szombaton több mérkőzést rendeztek a szlovák élvonalban. Az MBK Ruzomberok Bozóki Bettinával a soraiban 59-57-re múlta felül a BAM Poprad alakulatát.
A válogatott szünet után egy nagy presztízsrangadóval folytatódtak az élvonalbeli küzdelmek Szlovákiában. A Kassa Rózsahegyen aratott 78-54-es győzelmet.
A pozsonyi Holiday Inn nagytermében tartották hétfőn este a Szlovák Kosárlabda Szövetség hagyományos gáláját. Natalia Hejkova rangos elismerésben részesült.  
Szombaton a válogatott szünet előtti utolsó játéknapra került sor Szlovákiában. Az MBK Ruzomberok Bozóki Bettinával a soraiban magabiztos győzelmet aratott.
Megkezdődött a szlovák élvonal küzdelmeinek középső szakasza, amikor a nyolc csapat két csoportban folytatja.
Drámai mérkőzésen a Good Angels Kosice 62-61-re legyőzte a Pieą»anské Čajky együttesét a Szlovák Kupa vasárnapi fináléjában.
Szombaton került sor a Pöstyénben zajló Szlovák Kupa hatos döntő elődöntőire. A fináléban a Pieą»anské Čajky és a Good Angels Kosice csap össze.
Pöstyénben péntektől vasárnapig rendezik a Szlovák Kupa 2018-as hatos döntőjét. Hosszú idő után háromesélyes a trófea sorsa.
Szerdán este játszották le a jelenlegi szlovák csúcsrangadót. Ezen a Pieą»anské Čajky hazai pályán 72-66-ra verte a Good Angels Kosice együttesét.  
Szombaton este a hosszú téli szünet után első mérkőzését vívta az MBK Ruzomberok. A Slovan Bratislava ellen ponterős teljesítménnyel 95-30-as győzelmet arattak.
A Piestanske Cajky a napokban rakta fel Instagram oldalára a naptárjukhoz készült képeket, melyeket az alábbiakban gyűjtöttünk össze.
Az MBK Ruzomberok Bozóki Bettinával a soraiban hazai pályán 59-53-ra alulmaradt a Pöstyén gárdájával szemben.
A hétvégén négy találkozóval folytatódtak a szlovák élvonal küzdelmei.
A hétvégén újabb négy mérkőzéssel folytatódtak a szlovák élvonal küzdelmei. Az MBK Ruzomberok Bozóki Bettinával a soraiban magabiztos győzelmet aratott.
Már szombaton folytatódtak a bajnoki küzdelmek Szlovákiában. Az MBK Ruzomberok Bozóki Bettinával a soraiban könnyed győzelmet aratott Poprádon.
A válogatott szünet előtti utolsó fordulót rendezik a hétvégén Szlovákiában. A csúcsrangadón a Kassa legyőzte a Pöstyént. Eközben a Rózsahegy a Slovan Bratislavát verte.
« 1 2 3 4 5 6 7 »
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: