U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2018

Törökország

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
Az Ormanspor - Mersin találkozó sportpályára nem való jeleneteket hozott két önmagáról megfeledkezett játékos között.
A hétvégén a 9. forduló mérkőzéseit rendezték Törökországban. Következzen a teljes összefoglaló.
A Cukorova végig vezetve 22 ponttal győzte le a Botas-t és őrzi veretlenségét. Krivacevic Tijana a vereség ellenére csapata egyik legjobbja volt.
A hétvégén a török élvonalban a 8. forduló küzdelmei zajlottak. Most következzen a teljes összefoglaló.  
Vasárnap délután rendezték a Botas és a Fenerbahce rangadóját Törökországban. A címvédő Fener 62-46-os győzelmet aratott.
A hétvégén a török élvonal 7. fordulóját rendezték. Krivacevic Tijanáék fontos győzelméről már hírt adtunk, most következzen a teljes összefoglaló.
A Botas az Izmit otthonában aratott 84-71-es sikert. Krivacevic Tijana 13 ponttal, 7 lepattanóval vette ki a részét a győzelemből.  
A hétvégén a 6. fordulóval folytatódtak a török élvonal küzdelmei. Következzen a forduló összefoglalója.
A válogatott szünet után a 6. forduló mérkőzéseivel folytatódtak a bajnoki küzdelmek Törökországban. A Botas 70-69-re győzte le a Besitkas-t.
Az 5. fordulóval folytatódtak a török élvonal küzdelmei. Az élcsapatok nem hibáztak és Krivacevic Tijana klubja a Botas is hozta a kötelezőt.
Krivacevic Tijana meccséről és a Sopront fogadó Fenerbahce fellépéséről már hírt adtunk, most nézzük a forduló teljes összefoglalóját.
Harmadik sikerét ért el a török élvonalban Krivacevic Tijana csapata a Botas. Nagy csatában a Kayseri gárdáját 78-60-ra múlták felül.
A Fenerbahce és a Bodrum összecsapását olyan szemmel figyelhettük, hogy az isztambuli gárda vendége lesz szerdán a Sopron Basket az EL harmadik fordulójában.
Törökországban vasárnap került sor a női kosárlabdázás egyik nagy klasszikusára, a Fenerbahce – Galatasaray isztambuli derbire.  
Szombaton négy találkozót rendeztek a török élvonalban. A Botas Krivacevic Tijana nélkül közvetlen riválist győzött le.  
A 2. forduló mérkőzéseire került sor Törökországban. Krivacevic Tijana tétmeccsen is bemutatkozott a Botas színeiben. A Fenerbahce-t kellemetlen meglepetés érte Adanában.  
Chelsea Gray és Pelin Bilgic megszerzésével a két Euroliga csapat, a Fenerbahce, illetve a Hatay legnagyobb kihívói lehetnek.
Szombat délutántól hétfő estig rendezték a török élvonal első fordulóját. Nem született meglepetés egyik pályán sem. Összefoglaló.
Kezdetét vette az új évad Törökországban. Rövid összefoglaló: a Hatay rangadót nyert, a Botas Krivacevic Tijana nélkül is magabiztos győzelmet aratott.
Indulnak a bajnoki küzdelmek Törökországban. A Fener és a Hatay rivalizálását hozhatja az évad, de Krivacevic Tijanának is szurkolhatunk.
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: