U18-as Európa-bajnokság 2017, Sopron

Törökország

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
Szombaton négy mérkőzést rendeztek a török élvonalban. Ezek közül kiemelkedett a Galatasaray és az Istanbul Universitesi találkozója, melyen Allie Quigley volt a főszereplő.
A hétvégén teljes fordulót rendeztek Törökországban. Mindkét honosított játékosunk eredményes játékkal vezette győzelemre csapatát.
A hétvégén megkezdődtek a török élvonal küzdelmei. Az Euroliga csapatok hozták a győzelmeket.
Szombaton megkezdődött a török élvonal 2017/2018-as szezonja. Az első játéknapon a Galatasaray színeiben ponterős játékkal debütált Allie Quigley.
A hétvégén világsztárok egész sorával elrajtol a török élvonal 2017/2018-as szezonja. A három Euroliga csapat kiemelkedni látszik a mezőnyből.
A Galatasaray együttese a hivatalos honlapján jelentette be, hogy teljes lett a kerete, hiszen Allie Quigley is megérkezett Isztambulba.
A szerb játékos vasárnap érkezett meg a Fenerbahce együtteséhez, ahol a kötelező orvosi vizsgálatok után csatlakozott az új társaihoz.
Az előttünk álló európai klubszezon egyik érdekes kérdése Kelsey Plum bemutatkozása lesz a Fenerbahce együttesében.
A Fenerbahce a hivatalos honlapján bejelentette, hogy szerződtették az előttünk álló Ana Dabovic-ot.
A Fenerbahce a hivatalos honlapján jelentette be, hogy Aerial Powers személyében egy újabb légióssal erősítette meg a keretét.
Kedden Isztambulban megtartotta hagyományos prezentációját az új évad előtt a Galatasaray együttese. Az Euroligába visszatérő sztárcsapatnál nagyok a célok.
A Galatasaray a hivatalos honlapján jelentette be, hogy Allie Quigley-vel erősítették meg a keretüket.
Formálódik a Fenerbahce kerete. Az isztambuli sztárcsapat a hónap elején bemutatott játékosok után egy újabb igazolás nevét tette közzé a hivatalos honlapján.
A sztárcsapatok közül a Fenerbahce is információkat tett közzé a következő évad keretével kapcsolatban. A hazai mag kialakult és megszerezték a WNBA Draftján első helyen elkelt Kelsey Plum-ot.
A török bajnok Yakin Dogu Üniversitesi bemutatta az idei nyár első igazolásait. Két belga játékost szerződtettek Kim Mestdagh és Ann Wauters személyében.
A finálé sorsdöntő ötödik meccsén a a Yakin Doğu Üniversitesi 76-75-re győzte le a Fenerbahce-t. A drámai összecsapás teljes felvétele az alábbiakban látható.
Szerdán este olyan tettet hajtott végre a Yakin Doğu Üniversitesi, melyre a női kosárlabdában nagyon kevés példát találni. Néhány mondat erejéig érdemes szubjektívebb hangvételben visszatekinteni az elmúlt szezonra.
Az emlékezetes ötödik mérkőzést követő eredményhirdetés alkalmával megnevezték a bajnoki döntő MVP-jét Törökországban. A bajnok Yakin Doğu Üniversitesi irányítója Courtney Vandersloot a döntő párharc legjobbja.
A török bajnoki finálé sorsdöntő ötödik mérkőzésén a Yakin Doğu Üniversitesi 76-75-re legyőzte a Fenerbahce-t és ezzel 3-2-re nyerte a párharcot. A YDÜ idei harmadik trófeáját szerezte.
A Fenerbahce 79-72-re legyőzte a Yakin Dogu Universitesi gárdáját a török döntő negyedik mérkőzésén. Ezzel 2-2-re módosult az állás és így szerdán következik a sorsdöntő ötödik találkozó, immár a Yakin Dogu Universitesi otthonában.
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »


Partnereink: