U18-as Európa-bajnokság 2017, Sopron

Törökország

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
Formálódik a Fenerbahce kerete. Az isztambuli sztárcsapat a hónap elején bemutatott játékosok után egy újabb igazolás nevét tette közzé a hivatalos honlapján.
A sztárcsapatok közül a Fenerbahce is információkat tett közzé a következő évad keretével kapcsolatban. A hazai mag kialakult és megszerezték a WNBA Draftján első helyen elkelt Kelsey Plum-ot.
A török bajnok Yakin Dogu Üniversitesi bemutatta az idei nyár első igazolásait. Két belga játékost szerződtettek Kim Mestdagh és Ann Wauters személyében.
A finálé sorsdöntő ötödik meccsén a a Yakin Doğu Üniversitesi 76-75-re győzte le a Fenerbahce-t. A drámai összecsapás teljes felvétele az alábbiakban látható.
Szerdán este olyan tettet hajtott végre a Yakin Doğu Üniversitesi, melyre a női kosárlabdában nagyon kevés példát találni. Néhány mondat erejéig érdemes szubjektívebb hangvételben visszatekinteni az elmúlt szezonra.
Az emlékezetes ötödik mérkőzést követő eredményhirdetés alkalmával megnevezték a bajnoki döntő MVP-jét Törökországban. A bajnok Yakin Doğu Üniversitesi irányítója Courtney Vandersloot a döntő párharc legjobbja.
A török bajnoki finálé sorsdöntő ötödik mérkőzésén a Yakin Doğu Üniversitesi 76-75-re legyőzte a Fenerbahce-t és ezzel 3-2-re nyerte a párharcot. A YDÜ idei harmadik trófeáját szerezte.
A Fenerbahce 79-72-re legyőzte a Yakin Dogu Universitesi gárdáját a török döntő negyedik mérkőzésén. Ezzel 2-2-re módosult az állás és így szerdán következik a sorsdöntő ötödik találkozó, immár a Yakin Dogu Universitesi otthonában.
A Fenerbahce 71-70-re legyőzte a YDÜ gárdáját a török finálé harmadik mérkőzésén és ezzel 2-1-re módosította az egyik fél harmadik győzelméig tartó párharc állását.
A YDÜ 73-67-re legyőzte a Fenerbahce együttesét és ezzel 2-0-ra vezet az egyik fél harmadik győzelméig tartó párharcban.
A Yakin Dogu Universitesi egy fordulatos mérkőzésen 78-70-ra legyőzte a Fenerhabce együttesét és ezzel 1-0-ra vezet a török fináléban. 
Vasárnap magyar idő szerint a kora délutáni órákban megkezdődik a bajnoki döntő párharc Törökországban a Yakin Dogu Universitesi és a Fenerbahce között.
Csütörtök este lezárultak az elődöntő párharcok Törökországban, miután a harmadik találkozókon a Yakin Dogu Üniversitesi és a Fenerbahce is nyerni tudott idegenben.
A második mérkőzésekkel folytatódtak az elődöntők Törökországban. A magasabban rangsorolt csapatok 2-0-ra vezetnek az egyik fél harmadik győzelméig tartó párharcokban.
Szombaton este rendezték a török élvonal elődöntőinek első felvonását. Az egyik fél harmadik győzelméig tartó párharcokban a magasabban rangsorolt csapatok, azaz a YDÜ és a Fenerbahce vezetnek.
Szombaton megkezdődnek az elődöntő párharcok Törökországban. A fináléba kerülésért a YDÜ és a Besiktas, illetve a Fenerbehce és a Galatasaray küzd. A párharcok az egyik fél harmadik győzelméig tartanak.
Egyetlen nyitott párharc maradt a török élvonal negyeddöntői alkalmával. Az AGÜ hazai pályán a sorsdöntő harmadik meccsen 64-57-es vereséget szenvedett a Besiktas-tól. Ez azt jelenti, hogy a Török Kupa és az Európa Kupa döntőse nem lesz ott a bajnoki elődöntőben.
Hétfőn este rendezték Törökországban az elődöntők második felvonását, a YDÜ, a Fenerbahce és a Galatasaray biztosította helyét az elődöntőben. Az AGÜ és a Besiktas között szerdán este harmadik meccs dönt.
Megkezdődtek Törökországban az egyik fél második győzelméig tartó negyeddöntő párharcok. Minden pályán a magasabban rangsorolt csapat aratott győzelmet.
Szombaton elrajtol a rájátszás a török élvonalban. A negyeddöntők rangadójának a Galatasaray – Hatay csata ígérkezik.
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »


Partnereink: