Világbajnokság 2018

Törökország

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
A 2. forduló mérkőzéseire került sor Törökországban. Krivacevic Tijana tétmeccsen is bemutatkozott a Botas színeiben. A Fenerbahce-t kellemetlen meglepetés érte Adanában.  
Chelsea Gray és Pelin Bilgic megszerzésével a két Euroliga csapat, a Fenerbahce, illetve a Hatay legnagyobb kihívói lehetnek.
Szombat délutántól hétfő estig rendezték a török élvonal első fordulóját. Nem született meglepetés egyik pályán sem. Összefoglaló.
Kezdetét vette az új évad Törökországban. Rövid összefoglaló: a Hatay rangadót nyert, a Botas Krivacevic Tijana nélkül is magabiztos győzelmet aratott.
Indulnak a bajnoki küzdelmek Törökországban. A Fener és a Hatay rivalizálását hozhatja az évad, de Krivacevic Tijanának is szurkolhatunk.
Hétvégén rajtolnak a bajnoki küzdelmek Törökországban. A Botas megtartotta a médianapját.
A szezon első török trófeáját a Hatay hódította el, miután szinte végig vezetve 61-47-re verték a Fenerbahce-t.
Szerdán gazdára talál az évad első trófeája Törökországban. Adanában az Elnöki Kupáért két Euroliga csapat, a Fenerbahce és a Hatay harcol.
A török Euroliga újonc Cukorova együtteséhez szerződött a belga válogatottban kiemelkedő Világbajnokságot teljesítő Kim Mestdagh.  
A török előszezon egyik nagy presztízsű erőfelmérőjén a házigazda Botas alakulatában Krivacevic Tijana szereplését követhettük.
Szombaton megkezdődött Törökországban a Botas Kupa. A házigazda csapatban Krivacevic Tijana szereplését figyelhettük.
A Fenerbahce a hivatalos honlapján bejelentette, hogy Kia Vaughn visszatér klubhoz.
Törökországban is javában zajlik az előszezon. Krivacevic Tijana csapata a napokban két találkozón is pályára lépett.
Egy újabb válogatott kerete lett végleges a szombaton kezdődő Világbajnokságra. A török szakmai stáb kihirdette a 12 fős utazó csapatot.
Javában zajlik a válogatottak felkészülése a Világbajnokságra. Vasárnap este Törökország és Nigéria mérkőzött. A törökök 89-51-es győzelmet arattak.
A Világbajnokságra történő felkészülés jegyében csütörtökön Isztambulban összecsapott a török és az ausztrál válogatott.
Megérkezett Törökországba Krivacevic Tijana. Válogatottunk centerére Ankarában az ilyenkor kötelező orvosi vizsgálat várt.
A Sopron Basket Euroliga riválisait bemutató körképünkben még csak nagyvonalakban tudtuk vázolni a Hatay keretét. Immár teljes a névsor.
Csütörtökön bemutatta a 2018/2019-es csapatát a török Botas. Az adanai gárdában szerepel a következő évadban válogatottunk centere.  
Az elmúlt napokban három új igazolást is megismerhettünk Cecilia Zandalasini, Bria Hartley és Kiah Stokes személyében. Ezúttal pedig szerződés-hosszabbításokat kommunikált a klub.
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: