U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2018

Törökország

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
Hétfőn magyar idő szerint 17 órától Krivacevic Tijana csapata a Botas a Mersin gárdáját fogadja a török bajnoki negyeddöntő párharc sorsdöntő harmadik felvonása alkalmával.
Szombaton a másik két párharcban is lejátszották a török bajnoki negyeddöntők második meccseit. A legjobb négy között a Cukurova mellé csatlakozott a Galatasaray és a címvédő Fenerbahce.
A Cukurova 2-0-val lezárta párharcát és bejutott az elődöntőbe. Krivacevic Tijana csapata a Botas idegenben egyenlített a török negyeddöntők pénteki játéknapján.
Újabb két párharc elrajtolt a török negyeddöntők során. A Fenerbahce hazai pályán, a Galatasaray idegenben nyert.
Kedden két párharc kezdetét vette a török negyeddöntők alkalmával. A Cukurova és a Mersin került előnybe.
Kedden és szerdán elrajtolnak a negyeddöntő párharcok a török élvonalban. Három párharc is kifejezetten érdekesnek ígérkezik.
A Botas Krivacevic Tijanával a soraiban a 4. helyre futott be. Az ellenfelük a Mersin lesz.
Az európai topligák közül utolsóként a török élvonal alapszakasza is lezárult. Krivacevic Tijanáék megőrizték a negyedik helyüket.
Szombaton lezárul a török élvonal alapszakasza. Az első három hely sorsa és sorrendje már eldőlt, utána viszont bármi lehet.
Szombaton a 25. forduló mérkőzéseit rendezték a török élvonalban.
Instagramon jelentette be Giorgia Sottana, hogy elhagyta a török sztárcsapatot.
Szombaton teljes fordulót rendeztek a török élvonalban. Krivacevic Tijanáék találkozójáról már beszámoltunk. Most nézzük a többi összecsapást.
A török élvonal 24. fordulójában a Botas Krivacevic Tijanával a soraiban 83-56-ra múlta felül az Adanát.
A török élvonal 23. fordulóját tekintve egy mérkőzés maradt vasárnapra. Méghozzá egy komoly rangadó, melyen a Fenerbahce legyőzte a Besiktas-t.
A török élvonal 23. fordulójának szombati játéknapján a Botas Krivacevic Tijanával a soraiban 68-64-es sikert aratott az Ormanspor otthonában.
Szombaton hat mérkőzést rendeztek a török élvonal 23. fordulójában. Következzen a játéknap teljes áttekintése.
A hétvégén immár a 23. fordulót rendezik a török élvonalban. Egy sikerrel újabb lépést tehetnének az alapszakasz negyedik helye felé.
Szombaton és vasárnap a 22. fordulót rendezték a török élvonalban. Krivacevic Tijanáék egylabdás végjátékot játszottak a Cukurovával.
Kedden rendezték a török élvonal 21. fordulójának rangadóját, melyen az Euroligától búcsúzó Fenerbahce 83-70-re verte a Botas-t.
Kedden török bajnoki rangadót rendeznek. Ezen az Euroligától búcsúzó Fenerbahce fogadja a Krivacevic Tijanával felálló Botas-t.
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: