U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2017

Törökország

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
Szombaton rendezték a török alapszakasz utolsó fordulóját. Az első hely sorsáról döntő rangadón a YDÜ 68-65-re legyőzte a Hatay-t.
A Galatasaray Petronyte 29 és Quigley 26 pontjával legyőzte az Ormansport, így bejutott a török rájátszásba.
A Sopron Euroliga elődöntős riválisa a Yakin Dogu Universitesi a Hatay ellen vív csúcsrangadót, melynek tétje az alapszakasz első helye.
Szombaton rendezik a török alapszakasz utolsó fordulóját. A Sopron Basket Euroliga elődöntős ellenfele a Yakin Dogu Universitesi a Hatay gárdájával vív csúcsrangadót.  
Vasárnap került sor a Fenerbahce és a Galatasaray rangadójára Törökországban. A Fenerbahce 75-68-ra legyőzte nagy riválisát.
Vasárnap magyar idő szerint délután 13 órától rendezik Isztambulban a Fenerbahce – Galatasaray török örökrangadót.
A Sopron Basket Euroliga elődöntős ellenfele a Yakin Dogu Universitesi szombaton hosszabbításos meccset vívott a török élvonal 25. fordulójában.
A Sopron Basket Euroliga elődöntős ellenfele a Yakin Dogu Universitesi az Adana Aski vendége lesz szombaton. Vasárnap pedig jön a Fener - Galata ütközet.
Szerdán már a 24. forduló mérkőzéseit rendezték Törökországban. Az élcsapatok kivétel nélkül nyerni tudtak.
Vasárnapra két mérkőzés maradt a török élvonal 23. fordulójából. A legnagyobb várakozás a Fenerbahce találkozóját előzte meg.
Kayla McBride nélkül is magabiztos, 98-42-es sikert arattak a sereghajtó Istanbul Universitesi otthonában.
Szombaton négy találkozót rendeztek a török élvonalban. Rövid összefoglaló.
A Sopron Basket Euroliga elődöntős riválisa a Yakin Dogu Universitesi egy kisebb szünet után szombaton ismét pályára lép.
A francia szövetségi kapitányként is dolgozó elismert edzőnő először vállalt munkát hazáján kívül, de mint elmondta: nem sokat gondolkozott, hogy belevágjon a nagy kalandba.
A Fenerbahce a hivatalos honlapján egy rövid közleményben bejelentette, hogy Valerie Garnier lett a női kosárlabda csapatuk új vezetőedzője.
Komoly személyi változásokat jelentettek be a török óriásklubnál.
A hétvégén a 22. fordulót rendezték a török élvonalban. A Fenerbahce váratlan vereséget szenvedett, a Hatay és a Galatasaray fontos meccset nyert.
A hétvégén a török élvonal 21. fordulóját rendezték. A rangadón a YDÜ nagy csatában nyert a Mersin otthonában. A Fenerbahce és a Hatay nem botlott.
A 21. forduló mérkőzéseit rendezik Törökországban. A hétvége rangadóján a Sopron Basket Euroliga elődöntős ellenfele a Yakin Dogu Universitesi a Mersin vendége lesz. Az alábbiakban az élőképes közvetítéshez ajánlunk linket.
A hétvége országos televíziós közvetítés mellett megrendezésre kerülő rangadóján az Euroligában a Sopronnal elődöntőző Yakin Dogu Universitesi a Mersin otthonában lép pályára.
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: