U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2018

Törökország

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
Vasárnap a Botas a Besiktas vendége volt a török élvonal 19. fordulójának rangadóján. Krivacevic Tijanáék remek meccsen nyertek.
Szombaton és vasárnap a 19. forduló mérkőzései zajlottak a török élvonalban. Krivacevic Tijanáék fontos győzelméről nagy terjedelemben hírt adtunk. Most nézzük a teljes összefoglalót.  
Csütörtökön a női kosárlabda Euroliga 13. fordulójában Sopronba látogat a Hatay. A török élvonal vasárnapi játéknapján a Hatay végig vezetve verte az Izmit alakulatát.
Összefoglaló a szombati török bajnoki meccsekről.
A hétvégén a török élvonal 19. fordulójának küzdelmei zajlanak. Krivacevic Tijana csapata a Botas 91-58-ra verte a Canik-ot.
Vasárnapra három mérkőzés maradt a török élvonal 17. fordulójában. A játéknap rangadóin a Besiktas és a Cukorova ünnepelhetett győzelmet. Összefoglaló.
Szombaton négy mérkőzést rendeztek a török élvonalban. Krivacevic Tijana csapata a Botas a Kayseri otthonában aratott 14 pontos győzelmet.
A török élvonal 16. fordulójában két meccs maradt vasárnapra, közte az isztambuli örökrangadó.
Szombaton öt mérkőzést rendeztek a török élvonalban. A Botas Krivacevic Tijanával a soraiban a Mersin otthonában ünnepelhetett győzelmet.
A török Euroliga résztvevő együttes rövid közleményben Twitteren jelentette be, hogy két légiósa nélkül folytatja. Pénzügyi gondok vannak a háttérben.
Vasárnapra három mérkőzés maradt a török élvonalban. A forduló rangadóján a Botas, Krivacevic Tijanával a soraiban 72-71-es vereséget szenvedett a Hatay-tól. A
A jövő héten két török élcsapat is magyar együttessel vív nemzetközi kupameccset. Mindketten nyerték szombati bajnokijukat.  
A hétvégén megkezdődött a török alapszakasz második köre. Teljes összefoglaló.
Az Európa Kupa búcsú után az  Istanbul Üniversitesi legyőzése nem okozott gondot a Botas-nak.
Lezárult az alapszakasz első köre a török élvonalban. A 13. fordulót követően véglegesítették a nyolcas döntőjének mezőnyét.
Vasárnap öt mérkőzést rendeztek a török élvonal 13. fordulójában. Összefoglaló a játéknapról, melyen nem születettek meglepetések.
A török élvonal 13. fordulójában vasárnap délután a Botas 89-45-ös győzelmet aratott a Kırçiçeği Bodrum otthonában.
Szombaton két mérkőzést rendeztek a török élvonalban. A Cukorova 16 ponttal kiütötte a Fenerbahce-t. A Hatay-t eközben majdnem kellemetlen meglepetés érte.
A hivatalos felületein rövid közleményben jelentette be a Hatay együttese, hogy megerősítette keretét. A török klub a szezon végéig szerződtette Riquna Williams-t.
A Botas együttese közzétette szilveszteri videóját, melyben a jókívánságokat a légiósaik részéről Krivacevic Tijana tolmácsolja.    
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: