U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2017

Törökország

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
Két Euroliga csapat is erősítést jelentett be hétfőn. A Fenerbahce Giorgia Sottana, míg a Bourges Ruth Hamblin személyében igazolt új légióst.  
A hétvégén a 14. forduló mérkőzéseit rendezték Törökországban. Két élcsapatnak is akadtak nehéz pillanatai, a Galatasaray pedig újabb vereségbe szaladt bele.
A török Hatay lesz a szekszárdiak ellenfele a folytatásban, miután a Krasznojarszk ellen a vártnál nagyobb csatában, de tovább tudtak lépni.
A hétvégén a 13. fordulót rendezték a török élvonalban. A YDÜ legyőzte a Hatay-t, a Galatasaray viszont újabb váratlan vereségbe szaladt bele.
Szombaton teljes fordulót rendeztek a török élvonalban. A Fenerbahce végig vezetve verte a Galatasaray-t.
Az év utolsó hétvégéjén két nagy európai bajnokságban is teljes fordulót rendeznek. Spanyolországban és Törökországban pattog a labda.
Szerdán este került sor Törökországban a 2017-es Elnöki Kupára, melyen a Yakin Dogu Universitesi 75-59-re legyőzte a Fenerbahce-t.
Szokatlan időpontban, december 27-én szerdán kerül sor a 2017-es Elnöki Kupára Törökországban. A Yakin Dogu Universitesi és a Fenerbahce csap össze.
Szombaton és vasárnap a török élvonal 11. fordulójára került sor. Az élcsapatok nem botlottak, így a YDÜ, Fener, Hatay hármas versenyfutásában nincs változás.
Szombaton és vasárnap a török élvonal 10. fordulóját rendezték. Nagy meglepetések nem születtek.
A hétvégén a 9. fordulóra került sor Törökországban. A három élcsapat simán nyert, a Galatasaray-t kellemetlen meglepetés érte.
A játékos visszatéréséről több információ is napvilágot látott. Ezeket tisztázta Marina Maljkovic vezetőedző a török óriásklub hivatalos honlapján.
A Yakin Dogu Universitesi a hivatalos honlapján jelentette be, hogy a szezon végéig szerződtették Sandrine Grudát.
A 8. fordulót bonyolították le Törökországban. Nincs már veretlen csapat a mezőnyben, miután a Fenerbahce a Botas otthonában alulmaradt.
A Fenernahce magazinjának decemberi számában főszerepet kapott a női kosárlabda, ezúttal Ana Dabovic-ról készült egy hosszú riport.
A hétvégén a 7. forduló küzdelmeit rendezték Törökországban. A Fenerbahce nyerte a veretlenek csatáját.
A török élvonal 6. fordulójában egy mérkőzés maradt vasárnapra, melyen a Hatay 84-82-re legyőzte a Galatasaray-t.
Az elmúlt évad bajnoki döntőjének párosítása ismétlődött meg, de ezúttal a Fener 78-65-re nyerni tudott a YDÜ otthonában.
A hétvégén az 5. forduló mérkőzéseire került sor Törökországban. A forduló rangadóján a Yakin Dogu Universitesi 77-71-re verte a Galatasaray-t.
Törökországban a 4. forduló mérkőzéseit rendezték a hétvégén. Izgalmas játéknapokra került sor.
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »


Partnereink: