U20-as Európa-bajnokság 2018, Sopron

Törökország

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
Csütörtökön bemutatta a 2018/2019-es csapatát a török Botas. Az adanai gárdában szerepel a következő évadban válogatottunk centere.  
Az elmúlt napokban három új igazolást is megismerhettünk Cecilia Zandalasini, Bria Hartley és Kiah Stokes személyében. Ezúttal pedig szerződés-hosszabbításokat kommunikált a klub.
Cecilia Zandalasini és Bria Hartley után egy újabb igazolást jelentett be a légiós-különítményét szinten teljesen lecserélő Fenerbahce. A török bajnoknál folytatja Kiah Stokes.
Cecilia Zandalasini szerződtetése után egy másik korábban már kiszivárgott átigazolást jelentett be hivatalosan a Fenerbahce.
Nem érkezett váratlan bejelentés Törökországból, de a Fenerbahce minap kommunikálta hivatalos felületein Cecilia Zandalasini szerződtetését.
A Török Kosárlabda Szövetség (TBF) hétfőn véglegesítette a FIBA nemzetközi kupasorozataiban induló csapataik listáját.
Az ismert edzőnő török bajnoki címet nyert a Fenerbahce-val. A tapasztalatairól az egyik francia női kosaras portálnak beszélt.
A Yakin Dogu Universitesi a hivatalos honlapján jelentette be, hogy az egyetem felszámolja a női kosárlabdával kapcsolatos tevékenységét.
A Fenerbahce 62-53-ra legyőzte a YDÜ gárdáját a finálé negyedik meccsén, ezzel 3-1 arányban lezárta a párharcot.
A török bajnoki címért játszik hazai pályán a Fenerbahce, miután 2-1-re vezet az egyik fél harmadik győzelméig tartó párharcban a YDÜ ellen.
Az egyik fél harmadik győzelméig tartó párharcban a Fenerbahce 2-1-es előnnyel rendelkezik és hazai pályán egy újabb sikerrel bajnok lehet.
A Fenerbahce hazai pályán 81-68-ra legyőzte a YDÜ és ezzel 2-1-es előnyre tett szert. Hétfőn bajnokavatás jöhet.
Magyar idő szerint 13 órától rendezik az 1-1-re álló török bajnoki döntő párharc harmadik felvonását, melyen a Fenerbahce fogadja a YDÜ gárdáját. 
Két találkozó után 1-1-re áll az egyik fél harmadik győzelméig tartó párharc. A következő két meccs házigazdája a Fener.
A török finálé második meccsén a YDÜ 68-61-es győzelmet aratotott. A párharc harmadik és negyedik találkozóját a Fener otthonában rendezik.  
Szerdán magyar idő szerint 17 órától rendezik a Yakin Dogu Universitesi és a Fenerbahce között zajló török bajnoki döntő párharc második felvonását.
Az első meccsen a Fenerbahce végig vezetve 83-76-os győzelmet aratott a YDÜ otthonában. Szerdán már jön a folytatás.
Hétfőn megkezdődött a YDÜ és a Fenerbahce csatája. Az első mecscen a Fener 83-76-os győzelmet aratott riválisa otthonában.
Hétfőn magyar idő szerint 17 órától kezdetét veszi az egyik fél harmadik győzelméig tartó bajnoki döntő párharc Törökországban.
A tavalyi klasszikus csatára nem számíthatunk, de jó meccsekre van kilátás és nehéz jósolni a végső győztes kilétét illetően.
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: