Európa-bajnokság 2019

U13-as Nemzetközi Torna, Sopron

Az elmúlt héten nagy terjedelemben számoltunk be a Soproni Darazsak Akadémia által rendezett U13-as tornáról. A rangos eseményről Gazsovics Krisztián készített egy hangulatos videós összeállítást, mely az alábbiakban látható.
Sopronban vasárnap délután lezárult a nyolccsapatos U13-as nemzetközi torna. A helyosztók alkalmával a Soproni Darazsak Akadémia csapata az 5., míg a Pécsi VSK együttese a 6. helyen zárt.
Vasárnap a helyosztókkal zárul a Sopronban zajló rangos U13-as torna. A magyar csapatok az 5. helyért lépnek pályára. A döntőben pedig a Zágráb válogatott és az UNI Girona mérkőzik
Szombaton a keresztjátékkal folytatódott a Sopronban zajló nemzetközi U13-as torna. A magyar csapatok az 5. helyért játszhatnak, míg a döntőben a Zágráb válogatott és az UNI Girona mérkőzik.
Szombaton a negyedik játéknapjához érkezik a Sopronban zajló rangos U13-as torna. A magyar csapatok az 5-8. helyért lépnek pályára. Az alábbiakban a játéknap programja és az élő statisztikák linkjei láthatóak.
Csütörtökön lezárult a csoportkör a Sopronban zajló rangos U13-as tornán. Következzen összefoglalónk a harmadik játéknapról.
Csütörtökön immár a harmadik játéknapjához érkezik a Sopron zajló rangos U13-as torna. Az alábbiakban az második játéknap programja és az élő statisztikák linkjei láthatóak.
Szerdán újabb négy mérkőzéssel folytatódott a Sopronban zajló rangos U13-as torna. Következzen a játéknap összefoglalója.
Szerdán immár a második játéknapjához érkezik a Sopron zajló rangos U13-as torna. Az alábbiakban az második játéknap programja és az élő statisztikák linkjei láthatóak.
Kedden négy mérkőzéssel megkezdődött a soproni U13-as nemzetközi torna. Következzen rövid összefoglalónk az első játéknapról.
Kedden Sopron rangos U13-as torna veszi kezdetét. Az alábbiakban az első játéknap programja és az élő statisztikák linkjei láthatóak.
Két magyar együttest láthatunk, de neves spanyol résztvevő is érkezik a nyolccsapatos megmérettetésre.
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: