Európa-bajnokság 2019

U18-as Európa-bajnokság 2016, Sopron

« 1 2 3 »
A Soproni Darazsak Akadémia közzétette hivatalos szervezői kisfilmjét a közelmúltban véget ért rangos esemény kapcsán.
Az M4 Sport utánpótlás-magazinja a Jövünk! legutóbbi adásában az U18-as válogatott meghatározó játékosával, a soproni Európa-bajnokságon az All-Star csapatba is beválasztott Lelik Rékával készült riport. A Csata DSE tehetségét bemutató összeállítás az alábbi videón 19 perc 8 másodperctől tekinthető meg.
A FIBA videósai publikálták a soproni U18-as A-divíziós Európa-bajnokság 10 legszebb megmozdulását tartalmazó összeállításukat. A legszebb jelentek közé bekerült a magyar-orosz negyeddöntő emlékezetes pillanata, amikor Lelik Réka, Pusztai Petra és Gereben Lívia összjátékából született találat. Ez került a szubjektív lista második helyére. Érdemes megnézni a teljes összeállítást.
Vasárnap ért véget Sopronban az U18-as A-divíziós Európa-bajnokság, mely során a magyar válogatott az 5. helyet szerezte meg és ezzel kivívta a 2017-es U19-es Világbajnokságon való részvétel jogát. A magyar csapat vezetőedzőjével Balogh Judittal beszélgettünk a torna tapasztalatairól.
A Sopron TV készített összeállítást az U18-as A-divíziós Európa-bajnokság záró napjáról. Ebben Balogh Judit vezetőedző és Székely Norbert az MKOSZ utánpótlás szakmai koordinátora is nyilatkozik.
Vasárnap lezárult a soproni U18-as A-divíziós Európa-bajnokság. Az alábbiakban a magyar válogatott összes mérkőzése visszanézhető. Mint ismeretes, a magyar válogatott az 5. helyen zárt a tornán és ezzel kivívta az U19-es Világbajnokságon való részvétel jogát.
Vasárnap este a soproni A-divíziós Európa-bajokság mellett Szarajevóban a B-divízió küzdelmei is lezárultak az U18-as korosztályban. A kiesők és a feljutók között sem számolhatunk be igazán nagy meglepetésről.
Vasárnap délután Sopronban a magyar U18-as válogatott megszerezte az 5. helyet az A-divíziós Európa-bajnokságon. Ezzel a magyar lányok kivívták a részvételi jogot a 2017-es U19-es Világbajnokságra, melyet Olaszországban rendeznek.
Ahogy arról már beszámoltunk, Franciaország győzelmével ért véget a soproni U18-as A-divíziós Európa-bajnokság. Az eredményhirdetésről már korábban hírt adtunk, Facebook oldalunkra pedig valós időben töltöttük fel a díjazottakról készült képeket. Az alábbiakban a hivatalos sajtófotók segítségével tekintünk vissza a záróünnepségre.
A soproni U18-as A-divíziós Európa-bajnokság döntőjét követően kiosztották az egyéni elismeréseket is. A torna All-Star csapatába Lelik Réka is bekerült.
Vasárnap este lezárult a soproni U18-as A-divíziós Európa-bajnokság. A döntőben Franciaország végig vezetve 74-44-re győzte le Spanyolországot. A bronzcsatát pedig az oroszok nyerték nagy hajrával.
A magyar válogatott nagy csatában 64-54-re legyőzte Belgiumot a soproni U18-as Európa-bajnokság záró napján. A magyar csapat ezzel megszerezte az 5. helyet a tornán és kivívta a 2017-es U19-es Világbajnokságon való részvétel jogát.
A magyar válogatott 64-54-es győzelmet aratott Sopronban az U18-as A-divíziós Európa-bajnokság helyosztóján Belgium ellen. Válogatottunk ezzel a sikerrel megszerezte az 5. helyet és kivívta a részvételi jogot a 2017-es U19-es Világbajnokságon.
Vasárnap 15 óra 45 perctől Belgium ellen játszik a magyar U18-as válogatott Sopronban az U18-as Európa-bajnokságon. A mérkőzés tétje az 5. hely és ezzel együtt az U19-es Világbajnokságon való részvétel joga. Az alábbiakban az élőképes közvetítés látható.
Vasárnap 15 óra 45 perctől Belgium ellen lép pályára Sopronban az U18-as válogatott. A tét az Európa-bajnokság ötödik helye és ezzel együtt a 2017-es U19-es Világbajnokságon való részvételi jog.
Szombaton este került Sopronban az U18-as A-divíziós Európa-bajnokság elődöntőire. A torna fináléját vasárnap este 20 óra 15 perctől Spanyolország és Franciaország vívja.
A magyar válogatott remek játékkal, végig vezetve 77-60-ra legyőzte Törökországot Sopronban az U18-as Európa-bajnokságon. Ezzel a lányok az 5. helyért játszhatnak vasárnap, ahol az ellenfél a belga-olasz párharc győztese lesz.
Törökország ellen folytatja az 5-8. helyért a szereplését a magyar válogatott Sopronban az U18-as Európa-bajnokságon. A mérkőzés komoly téttel bír, hiszen torna első öt helyezettje kvalifikálja magát az U19-es Világbajnokságra. Amennyiben a jövő évi torna házigazdája Olaszország az 5. helyen zár, akkor a hatodik is résztvevője lesz a VB-nek.  
Pénteken került sor a soproni U18-as A-divíziós Európa-bajnokságon a negyeddöntőkre. A magyar válogatott vereségéről már beszámoltunk, most nézzük a többi találkozó rövid összefoglalóját.
A magyar U18-as válogatott nagy csatában 64-61-es vereséget szenvedett Oroszországtól a soproni U18-as Európa-bajnokság negyeddöntőjében. Hősies küzdelemben maradt alul a csapatunk. Az utolsó percig sikerült nyílttá tenni a mérkőzést.
« 1 2 3 »


Partnereink: