Európa-bajnokság 2019

U18-as Európa-bajnokság 2017, Sopron

« 1 2 »
Az U19-es Vb-re és az U18-as Eb-re történő visszatekintés jegyében Balogh Judit szövetségi kapitánnyal beszélgettünk.
A soproni U18-as Európa-bajnokság negyeddöntőjében szenvedett súlyos térdsérülést Juhász Dorka. A PEAC-Pécs hivatalos honlapja a hétvégén adott hírt a játékos állapotáról.
A belga győzelemmel véget érő finálét követően kihirdették a soproni U18-as Európa-bajnokság All-Star ötösét.
Belgium végzett az élen a 2017-es soproni U18-as Európa-bajnokságon. A belga válogatott 19 pontos előnyt adott le, de végül 55-53-ra megnyerte a finálét.
Vasárnap este a fináléjához érkezik a soproni U18-as Európa-bajnokság. A Szerbia - Belgium döntőt 20 óra 15 perctől rendezik. Az összecsapás élőképes közvetítése az alábbiakban látható.
A magyar válogatott végig vezetve 74-55-re legyőzte Spanyolországot a soproni U18-as A-divíziós Európa-bajnokság helyosztóján. Ezzel Balogh Judit együttese az 5. helyet szerezte meg a tornán.
Vasárnap 20 óra 15 perctől a soproni U18-as Európa-bajnokságon Szerbia és Belgium vívja a döntőt. Beharangozónk a találkozóhoz.
A magyar válogatott vasárnap 15 óra 45 perctől Spanyolországgal mérkőzik Sopronban az U18-as Európa-bajnokság 5. helyéért. Az alábbiakban az élőképes közvetítés látható.
Vasárnap lezárul Sopronban az U18-as Európa-bajnokság. A magyar válogatott a tavalyi évhez hasonlóan az előkelő 5. helyért küzdhet a záró napon, az ellenfél Spanyolország lesz.
Szombaton került sor a soproni U18-as Európa-bajnokság elődöntőire. A vasárnap esti fináléban Szerbia és Belgium csap össze.
Szombaton 15 óra 45 perctől Svédország ellen lép pályára a soproni U18-as Európa-bajnokságon a magyar válogatott. Az alábbiakban az élőképes közvetítés látható.
A magyar válogatott a soproni U18-as Európa-bajnokságon az 5-8. helyért játszik a hétvégén. Balogh Judit együttesének első ellenfele Svédország lesz.
A magyar válogatott vereségéről már nagy terjedelemben hírt adtunk, most következzen a másik három negyeddöntő párharc összefoglalója a soproni U18-as Európa-bajnokságról.
A magyar válogatott 59-56-ra alulmaradt Belgiummal szemben a soproni U18-as Európa-bajnokság negyeddöntőjében. Ezzel válogatottunk az 5-8. helyért játszhat a hétvégén.
A magyar válogatott Belgiummal vív negyeddöntőt a soproni U18-as Európa-bajnokságon. A mérkőzés élőképes közvetítése csütörtökön 18 órától az alábbiakban látható.
A magyar válogatott csütörtökön 18 órától Belgium ellen vív negyeddöntőt Sopronban az U18-as Európa-bajnokságon. Rövid beharangozó a találkozóhoz.
Szerdán este lezárultak a nyolcaddöntő párharcok Sopronban az U18-as Európa-bajnokságon.
Az esti órákban lezárultak a nyolcaddöntő párharcok Sopronban és ezeken eldőlt, hogy a magyar válogatott ellenfele a négy közé jutásért Belgium lesz.
A magyar válogatott 67-41-re legyőzte Horvátországot a soproni U18-as Európa-bajnokságon. A magyar lányok ezzel bejutottak a negyeddöntőbe, ahol Belgium lesz az ellenfél.
Szerdán 18 órától Horvátországgal vív nyolcaddöntőt a magyar válogatott a soproni U18-as Európa-bajnokságon. Az alábbiakban az élőképes közvetítés látható.
« 1 2 »


Partnereink: