Európa-bajnokság 2019

U19-es nemzetközi torna, Sopron, 2016. 02. 23-28.

Vasárnap lezárult a soproni U19-es nemzetközi torna. Az alábbiakban a rendezők összefoglalója olvasható az ötödik játéknapról.
Vasárnap lezárult Sopronban az U19-es nemzetközi torna. Az utolsó játéknapon a Soproni Darazsak Akadémia csapata 91-47-re legyőzte az Anconát.
Szombaton immár a negyedik játéknapjához érkezett a Sopronban zajló U19-es nemzetközi torna. A Soproni Darazsak Akadémia csapatának mérkőzéséről már beszámoltunk, most következetten a játéknap teljes összefoglalója a rendezőktől.
Nagy csatában a Riga 64-59-re legyőzte a Soproni Darazsak Akadémia csapatát a Sopronban zajló U19-es nemzetközi torna szombati játéknapján. A soproni együttesből a felnőtt válogatottból visszatérő Weninger Virág 21, Dubei Debóra 15 pontot szerzett.
Csütörtökön immár a harmadik játéknapra került sor a Sopronban zajló U19-es nemzetközi tornán. A Soproni Darazsak Akadémia mérkőzéséről már beszámoltunk. Most következzen a rendezők összefoglalója a játéknapról.
Csütörtökön immár a harmadik játéknapjához érkezett a Sopronban zajló U19-es nemzetközi torna. A magyar résztvevő a Soproni Darazsak Akadémia csapata 93-57-es vereséget szenvedett a jó erőkből álló Athlete Celje gárdájától.
Szerdán immár a második játéknapjára került sor a soproni U19-es nemzetközi tornának. A Soproni Darazsak Akadémia csapatának mérkőzéséről már beszámoltunk. Most következzen a rendezők teljes összefoglalója.
Szerdán délután lejátszotta első mérkőzését a Sopronban zajló U19-es nemzetközi tornán a Soproni Darazsak Akadémia csapata. Szoros végjátékban 63-56 arányban a BKM Nitra bizonyult jobbnak.
Kedden kezdetét vette Sopron az U19-es nemzetközi torna. Az első napon a Soproni Darazsak Akadémia csapata volt szünnapos, az Athlete Celje és a BKM Nitra ünnepelhetett győzelmeket. Az alábbiakban a szervezők beszámolója olvasható.
Kedden Sopronban a Soproni Darazsak Akadémia és az MKOSZ szervezésében U19-es nemzetközi torna veszi kezdetét. Az alábbiakban a hivatalos program mellett elérhetőek a mérkőzések élő statisztikáinak linkjei.
Február 23-tól nemzetközi U19-es tornára kerül sor Sopronban - olvasható a Soproni Darazsak Akadémia hivatalos honlapján. Az eseményen a Soproni Darazsak Akadémia junior együttese mellett négy nemzet csapatai vesznek részt.
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: