Európa-bajnokság 2019

U20-as Európa-bajnokság 2018, Sopron

« 1 2 3 4 5 6 »
A szövetségi kapitányt kértük arra, hogy foglalja össze lapunknak az Európa-bajnokság eseményeit.
A FIBA munkatársai összeállították a soproni U20-as A-divíziós Európa-bajnokság egyéni teljesítményekre visszatekintő videóit.
A magyar válogatott hat győzelemmel és egy vereséggel az 5. helyet szerezte meg. Az alábbiakban a statisztikai mutatók segítségével tekintünk vissza.  
Vasárnap lezárult Sopronban az U20-as A-divíziós Európa-bajnokság. Spanyolország megvédte címét és továbbra is egyeduralkodó.  
Vasárnap este lezárult az olaszországi Porto San Giorgio városában a nemzetközi U17-es felkészülési torna. A magyar válogatott 69-64-re verte a házigazdát.
Vasárnap este rendezték Sopronban az U20-as A-divíziós Európa-bajnokság döntőjét. Spanyolország 69-50-re legyőzte Szerbiát és ezzel megvédte címét.
Vasárnap este lezárult Sopronban az U20-as A-divíziós Európa-bajnokság. Az eredményhirdetés során az egyéni díjazottakat is megismerhettük.    
Vasárnap este Sopronban lezárult az U20-as A-divíziós Európa-bajnokság. A helyosztók rövid összefoglalója.
A soproni U20-as A-divíziós Európa-bajnokságon a 3. helyért lejátszott találkozón Hollandia 65-60-ra legyőzte Olaszországot.
Vasárnap 20 óra 15 perctől rendezik Sopronban az U20-as Európa-bajnokság döntőjét. A legutóbbi hét kiírásból hatot megnyerő Spanyolország Szerbiával mérkőzik. Az alábbiakban a finálé élőképes közvetítése látható.
A magyar csapat hatalmasat küzdött, 14 pontos hátrányból állt talpra Franciaország ellen és 61-58-as sikert aratott. 
A magyar válogatott 5. helyen zárt az U20-as A-divíziós Európa-bajnokságon Sopronban. Fantasztikus csapatunk van! A magyar lányok a harmadik negyed 14 pontos hátrányából álltak talpra és 61-58-ra legyőzték Franciaországot.
Vasárnap lezárul Sopronban az U20-as A-divíziós Európa-bajnokság. A magyar válogatott 13 óra 30 perctől Franciaországgal mérkőzik az 5. helyért. Az alábbiakban az élőképes közvetítés látható.
Vasárnap lezárul Sopronban az U20-as A-divíziós Európa-bajnokság. A magyar válogatott Franciaországgal mérkőzik az 5. helyért. A döntőben pedig Spanyolország és Szerbia csap össze. Az alábbiakban linkeket ajánlunk az élő eseménykövetéshez.
Vasárnap lezárul Sopronnban az U20-as Európa-bajnokság. A soproni Novomatic Arénában a magyar válogatott az 5. helyért lép pályára. 
Vasárnap lezárul Sopronban az U20-as A-divíziós Európa-bajnokság. Az alábbiakban a 20 óra 15 perckor kezdődő finálét vezetjük fel.
Az elődöntőben a spanyolok 64-52-re legyőzték Hollandiát. A vasárnap 20 óra 15 perctől megrendezésre kerülő fináléban Szerbia és Spanyolország csap össze.  
Az U20-as A-divíziós Európa-bajnokság első elődöntője alkalmával Szerbia hosszabbítás után 64-58-ra legyőzte Olaszországot.
A magyar lányok 72-55-re verték Portugáliát. A helyosztón a mieink ellenfele Franciaország lesz.
Az 5. helyért játszhat a magyar válogatott a soproni U20-as Európa-bajnokságon. A magyar lányok remek második félidővel 72-55-re legyőzték Portugáliát. A vasárnapi helyosztón Franciaország lesz az ellenfél.  
« 1 2 3 4 5 6 »
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: