Világbajnokság 2018

Utánpótlás hírek

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
Vasárnap lezárult Sopronban a Soproni Darazsak Akadémia által rendezett nemzetközi U15-ös torna. Részletek a klub összefoglalójában.
Szombaton megkezdődött Sopronban a Soproni Darazsak Akadémia szervezésében zajló nemzetközi U15-ös torna.
A második tornán a negyedik helyen zárt válogatottunk, amivel az összetettben megőrizték 3. helyüket a magyar lányok.
Szombaton a második tornájához érkezik a 3x3-as U23-as Nemzetek Ligájának Interkontinentális Döntője. Az alábbiakban a játéknap élőképes közvetítése látható.
Szombaton lezárul az U23-as Nemzetek Ligájában az Interkontinentális Szuperdöntő. Haidarábád városában a második tornára kerül sor.
Az első nap értékes második helyet hozott. Az alábbiakban a nemzetközi szövetség sajtófotóin keresztül idézzük fel a torna történéseit.
Az U23-as 3x3-as Nemzetek Ligájában az Interkontinentális Szuperdöntő pénteki csoportmeccsein válogatottunk Kínát és Hollandiát is legyőzte.
Pénteken megkezdődik az indiai Haidarábád városában a 3x3-as U23-as Nemzetek Ligájának Interkontinentális Szuperdöntője. Az alábbiakban a torna élőképes közvetítése látható.
Megkezdődik az indiai Haidarábád városában a 3x3-as U23-as Nemzetek Ligájának Interkontinentális Szuperdöntője.
Hétvégén a Soproni Darazsak Akadémia rendezésében egy kétnapos tornán négy csapat méri össze az erejét.
Október 6. és 18. között Buenos Aires ad otthont az Ifjúsági Olimpiának. A 18 év alatti sportolók ötkarikás játékán a 3x3-as válogatottunknak is szurkolhatunk.  
A napokban került adásba az M4 Sport csatornán a DVTK Napos oldal című magazinműsorának legutóbbi epizódja. Ebben a női kosárlabda ismét előkelő helyen szerepelt.
Idén szeptemberben is toborzókat tartott a Soproni Darazsak Akadémia és a Soproni Sportiskola Akadémia.
Szerdán Svájcban ülésezett a FIBA végrehajtó bizottsága, melyen döntés született a jövő évi U19-es leány kosárlabda Világbajnokság helyszínéről.
Szeptember 20-án, csütörtökön 2007-2010 között született leányok számára kosárlabda toborzót tart a DVTK. Részletek a klub felhívásában.
Szombaton megtartotta évnyitóját a Mercedes-Benz Gyár Nemzeti Kosárlabda Akadémia. Az alábbiakba a klub beszámolója és galériája látható az eseményről.
A PVSK Nemzeti Kosárlabda Akadémia bejelentette, hogy a korábbi klasszis irányító sportvezetőként segíti a klub munkáját.
A Vasas Akadémia a hivatalos honlapján jelentette be, hogy Ambrus Szandra, Farkas Fanni és Kiss Máté személyében három új edző csatlakozott a szakmai stábhoz.
A FIBA közzétette a hivatalos 3x3-as YouTube csatornáján a debreceni U18-as 3x3-as Európa-bajnokság legszebb megmozdulásait tartalmazó videóját.
Vasárnap lezárult Debrecenben az U18-as 3x3-as Európa-bajnokság. A kontinenstornán a magyar válogatott a negyeddöntőben búcsúzott.
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: