U18-as Európa-bajnokság 2017, Sopron

Utánpótlás hírek

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
Az elmúlt héten a juniorok Kiemelt Bajnokságában öt mérkőzésre került sor. Rövid összefoglaló.
Újabb öt mérkőzéssel folytatódott a juniorok Kiemelt Bajnoksága. Összefoglaló.
A hétvégén elrajtolt junior korcsoport Kiemelt Bajnoksága, ahol két csoportban 12 csapat verseng. Minden gárda bemutatkozott a sorozatban, így elérkezett az első összefoglaló ideje.
A Soproni Darazsak Akadémia rendezésében nemzetközi serdülő tornára került sor Sopronban. Nézzük a torna eredménylistáját és az egyéni díjazottait.
A hétvégén bemutatkozott az Amatőr Bajnokságban a Csata DSE. A szezon kezdetéről Tursics Kriszián vezetőedző és Pálinkás Enikő nyilatkozott a Digi Sport reggeli műsorában.
A Soproni Darazsak Akadémia és a Soproni Sportiskola Egyesület az idén szeptemberben is tartott kosaras toborzókat a soproni általános iskolák alsós tagozatainál.
A hétvégén a Soproni Darazsak Akadémia rendezésében nemzetközi serdülő tornára kerül sor.
Vasárnap lezárult az Uljana Semjonova torna Rigában. A Soproni Darazsak Akadémia csapata az 5. helyen zárt.
Csütörtökön kezdetét vette Rigában a hagyományos Uljana Semjonova torna. Magyarországot a Soproni Darazsak Akadémia U15-ös csapata képviseli.
A torna után Földi Attila szövetségi kapitánnyal készítettünk egy hosszabb beszélgetést, melyben az Európa-bajnokság történésein túl röviden a jövőről is beszéltünk.
Elkezdte az idei toborzót a Soproni Darazsak Akadémia. Beszámoló és hangulatvideó az első hétről.
A FIBA a debreceni 3x3-as U18-as Eb-ről kiadta a szerkesztőik által az öt legszebbnek tartott megmozdulást tartalmazó videót. Az Európa-bajnok magyar csapatból Révész Boróka remek megmozdulása szerepel ebben.
A magyar válogatott 12-9-re legyőzte Oroszországot Debrecenben a 3x3-as U18-as Európa-bajnokság döntőjében. A fináléról a FIBA elkészítette a videós összeállítását.
A ózdi Vasvár Úti Általános Iskola megújult tornatermének átadásán többek között Székely Norbert, az MKOSZ utánpótlás koordinátora és a DVTK ügyvezetője, Szabó Tamás mondott köszöntöt.
Vasárnap késő este lezárult Debrecenben a 3x3-as U18-as Európa-bajnokság. Az alábbiakban a FIBA sajtófotóival tekintünk vissza a fináléra és a lefújás utáni örömteli pillanatokra.
A Mercedes-Benz Gyár Kosárlabda Akadémia és a Pécsi VSK Kosárlabda Akadémia együttműködési megállapodást jelentette be, volt, melyet a női szakág két meghatározó egyénisége Ivkovicné Béres Tímea és Iványi Dalma írt alá.
A sokáig emlékezetes finálét követően kiosztották a Debrecenben rendezett U18-as 3x3-as Európa-bajnokság egyéni elismeréseit.
Az U18-as 3x3-as válogatott a debreceni Európa-bajnokság döntőjében 12-9-re legyőzte Oroszországot. Gratulálunk!
Vasárnap este 21 óra 50 perctől Oroszországgal vív döntőt a Debrecenben zajló U18-as 3x3-as Európa-bajnokságon a magyar válogatott. Beharangozó és élő videó.
A magyar válogatott 14-9-re legyőzte Hollandiát az elődöntőben. A magyar lányok ellenfele a 21 óra 50 perckor kezdődő fináléban Oroszország lesz.
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: