U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2018

Utánpótlás hírek

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
Hétfőn Székesfehérváron az MKOSZ Edzőközpontjában munkába állt az U18-as 3x3-as válogatott.
Az Atomerőmű KSC Szekszárd közzétette videós összeállítását a közelmúltban a Nemzeti Leány Kadett Bajnokságban aranyérmet szerző csapat köszöntéséről.  
Vasárnap rendezik a 2019-es Hepp Kupa Final Four helyosztóit az MTK Kosárlabda Csarnokban.
A Soproni Darazsak Akadémia és a Soproni Sportiskola Kosárlabda Akadémia közös ovis kosárlabda évzárót tartott.
Május 23. és 26. között a Ludovika Arénában kerül megrendezésre a Nemzeti Leány Serdülő Bajnokság "A" döntője.
A DVTK női kosárlabdacsapatának utánpótlását működtető sportszervezet nyári tábort szervez minden korosztály részére. Részletek a klub közleményében.
Vasárnap lezárult a Nemzeti Leány Kadett Bajnokság "A" döntője, mely során a Vasas Akadémia a harmadik helyen zárt. A klub közzétette visszatekintő összeállítását.
Korábban beszámoltunk a Nemzeti Leány Kadett Bajnokság "A" döntőjének egyéni díjazottjairól. Képeket viszont nem mutattunk, a szervezők segítségével ezt a hiánypótlást tesszük meg. Az alábbiakban galéria látható a vasárnapi finálét követő díjátadóról.  
A hétvégén rázta meg a kosaras társadalmat a hír, hogy a Szekszárd és a magyar női felnőtt válogatott kiválósága, Gereben Lívia leukémiával küzd.
Vasárnap lezárult a Nemzeti Leány Kadett Bajnokság "A" és a "B" döntője. Tekintsük át röviden, hogy miként alakul a 16-os országos rangsor.
Vasárnap lezárult a Nemzeti Leány Kadett Bajnokság "A" döntője. Nézzük a nyolcas döntő egyéni díjazottjait.
Az Atomerőmű KSC Szekszárd szerezte meg a bajnoki címet a Nemzeti Leány Kadett Bajnokságban 2019-ben. A szekszárdiak a döntőben 52-51-re győzték le a Csata DSE-t.
Vasárnap lezárult a Nemzeti Leány Kadett Bajnokság "B" döntője, ahol az országos rangsor 9-16. helyéért küzdöttek a felek.
2019-ben a Vasas Akadémia szerezte meg a bronzérmet a Nemzeti Leány Kadett Bajnokságban. A 3. helyért lejátszott találkozón 66-32-re múlta felül a DVTK Akadémiát a Vasas.
A Nemzeti Leány Kadett Bajnokságban 2019-ben a Kosárlabda Akadémia Pécs csapata zárt az 5. pozícióban.
A Nemzeti Leány Kadett Bajnokság helyosztóján a Bajai NKK 78-69-re legyőzte a győri Széchenyi KA-t és ezzel megszerezte a 7. helyet.
Vasárnap lezárul a Nemzeti Leány Kadett Bajnokság "A" döntője. A helyosztó mérkőzések élő eseménykövetéséhez ajánlunk linkeket.
Szombaton került sor a Nemzeti Kadett Bajnokság "A" döntője alkalmával az elődöntőkre és az 5-8. helyért zajló csatározásokra.
Szombaton újabb négy mérkőzéssel folytatódott a Nemzeti Leány Kadett Bajnokság "B" döntője, ahol a tét az országos rangsor 9-16. pozíciója. Kialakult a vasárnapi helyosztó mérkőzések párosítása.
A Nemzeti Leány Kadett Bajnokság második elődöntője alkalmával a Csata DSE 69-37-re legyőzte a Vasas Akadémiát
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: