U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2018

Utánpótlás hírek

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
A szervezők a sorozat hivatalos felületein adtak tájékoztatást arról, hogy véglegessé váltak a DECATHLON B33 Diákolimpia Régiós Döntők helyszínei és időpontjai.
A juniorok rangos tornájával párhuzamosan a Soproni Darazsak Akadémia serdülői is Barcelonában jártak. A túra tapasztalatait a klub honlapja foglalta össze.
Január elején a Nemzeti Leány Junior Bajnokságban elrajtol a rájátszás. Most nézzük meg, hogy miként folytatódik a küzdelem.
A tallini Balti-tenger Kupán U16-os és U18-as korosztályban is összemérik az erejüket a válogatottak. Mindkét korosztályban lett siker született.
Szombaton lezárult a rangos barcelonai junior torna, melyen hazánkat a Soproni Darazsak Akadémia képviselte. A magyar csapat a 7. helyen zárt. Gratulálunk!  
Az ESPN hozta nyilvánosságra, hogy az USA Basketball és az alabamai hatóságok rugalmatlansága miatt igen kellemetlen helyzetbe került egy magasan jegyzett korosztályos válogatott játékos.
A BEAC Újbuda Nemzeti Akkreditált Kosárlabda Akadémia a hivatalos YouTube csatornáján elkezdte közzétenni csapatainak bemutatkozó kisfilmjeit.
Óriási megtiszteltetés érte a Soproni Darazsak Akadémia U14-es csapatát Barcelonában. A lehető legnagyobb közönség előtt adhattak ízelítőt a tudásukból.  
Pénteken két mérkőzésen lépett pályára a Soproni Darazsak Akadémia csapata a rangos barcelonai tornán. A soproni fiatalok két kiélezett találkozót vívtak.
Lezárult a rangos barcelonai junior torna csoportköre. A Soproni Darazsak Akadémia korosztályos együttese megnyerte négyesét és ezzel bejutott a pénteki negyeddöntőbe.  
Szerdától szombatig a Barcelonához közeli Cornellà de Llobregat városában rangos junior tornát rendeznek.
Megtartották a Székesfehérváron rendezett 2018-as ORV eredményhirdetését. Kiosztották az egyéni elismeréseket is.
Veretlenül nyerte válogatottunk a 2018-as Olimpiai Reménységek Versenyét. Visszatekintés a székesfehérvári torna záró napjára.
Vasárnap délután lezárult az ORV. A magyar válogatott 72-48-ra legyőzte Csehországot és ezzel veretlenül nyerte a tornát.
Vasárnap Székesfehérváron az utolsó játéknapjához érkezik a 2018-as Olimpiai Reménységek Versenye.
A székesfehérvári ORV második napján az U16-os válogatottunk 73-44-re legyőzte Lengyelországot. Rövid visszatekintés.
Szombaton Lengyelország ellen folytatta szereplését Székesfehérváron a 2018-as Olimpiai Reménységek Versenyén a magyar válogatott.
A Budapesti Kosárlabda Szövetség idén is megrendezte a fővárosi akadémiák és a kiemelt klubok leány karácsonyi tornáját.
Pénteken megkezdődött a 2018-as Olimpiai Reménységek Versenye. A magyar válogatott 100-47-re legyőzte Szlovákiát
Pénteken délután megkezdődött Székesfehérváron a 2018-as Olimpiai Reménységek Versenye. A magyar U16-os válogatott 100-47-re legyőzte Szlovákiát.
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: