U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2017

Utánpótlás hírek

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
Szerdán a Tüskecsarnokban került sor a B33 U18 Országos Bajnokság első fordulójára.
A DigiSport "A Nap Hőse" sorozatában Gyöngyösi Jankával készült a közelmúltban egy hosszabb összeállítás.
Vasárnap került sor a Nemzeti Leány Junior Bajnokság döntőjére. A finálé remek színvonalú összecsapást hozott, mely során a Vasas Akadémia 62-54-re legyőzte a Csata DSE-t és ezzel elhódította a trófeát.
Vasárnap lezárult az MTK városmajori kosárlabda csarnokában a Nemzeti Leány Junior Bajnokság „B” döntője. A Szolnok nyerte a tornát, amivel az országos rangsor 9. helyét szerezte meg.
A trófeát a Vasas Akadémia hódította el, miután a fináléban 62-54-re legyőzte a Csata DSE együttesét. Az eredményhirdetés során az egyéni díjazottakat is megismerhettük.  
Vasárnap délután lezárult Miskolcon a Nemzeti Leány Junior Bajnokság országos döntője. A fináléban a Vasas Akadémia 62-54-re legyőzte a Csata DSE-t és ezzel megszerezte a bajnoki címet.
A Miskolcon rendezett Nemzeti Leány Junior Bajnokság bronzcsatáján a PEAC-KA Pécs 74-66-ra legyőzte a DVTK Akadémiát és ezzel a 3. helyen zárt.
Vasárnap 15 órától rendezik Miskolcon a Nemzeti Leány Junior Bajnokság döntőjét, mely során a Vasas Akadémia és a Csata DSE méri össze az erejét. Az alábbiakban az élőképes közvetítés látható.
A győri Széchenyi KA 58-51-re legyőzte a BEAC-Újbuda KA csapatát és ezzel az 5. helyet szerezte meg a Nemzeti Leány Junior Bajnokságban.
A Kecskeméti KC 60-55-re legyőzte a Soproni Darazsak Akadémiát és ezzel a 7. helyet szerezte meg a Nemzeti Leány Junior Bajnokságban.
Vasárnap a helyosztókkal zárul a Nemzeti Leány Junior Bajnokság Miskolcon zajló "A" döntője. A fináléban a Vasas Akadémia és a Csata DSE csap össze. Az alábbiakban linket közlünk az élőképes közvetítéshez.
A junior döntő előtt áttekintettük a Vasas és a Csata idei egymás elleni meccseit.
Szombaton négy mérkőzéssel folytatódott a Nemzeti Leány Junior Bajnokság „B” döntője, melynek küzdelmei a Városmajorban zajlanak. Kialakultak a vasárnapi helyosztó mérkőzések párosításai.  
A Nemzeti Leány Junior Bajnokság második elődöntőjében a Csata DSE 66-62-re legyőzte a PEAC együttesét.
A Nemzeti Leány Junior Bajnokság első elődöntőjében a Vasas Akadémia 84-56-ra legyőzte a DVTK Akadémia együttesét.
Eldőlt, hogy az 5. helyért a BEAC-Újbuda KA és a Széchenyi KA, míg a 7. pozícióért a Kecskeméti KC és a Soproni Darazsak Akadémia mérkőzik.
A keresztjáték kezdetén röviden visszatekintünk az elmúlt két napra és egy kicsit esélyt latolgatunk a folytatásra nézve.
Szombaton a keresztjáékkal folytatódik a Nemzeti Leány Junior Bajnokság Miskolcon zajló "A" döntője. Az alábbiakban linket közlünk az élőképes közvetítéshez.
Pénteken lezárultak a csoportküzdelmek juniorok miskolci nyolcas döntőjében. Kialakultak az elődöntők, illetve az 5-8. helyért zajló csatározások párosításai.
Pénteken elrajtolt a Nemzeti Leány Junior Bajnokság „B” döntője a Városmajorban. Eldőlt, hogy mely gárdák játszhatnak az országos rangsor 9-12., illetve a 13-16. helyezéseiért.
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: