U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2018

Utánpótlás hírek

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
Szombaton lezárul a Sopronban zajló U16-os Bajnokok Tornáján a csoportkör. Az alábbiakban a harmadik játéknap élő eseménykövetéséhez ajánlunk linkeket.
Nyolcadszor rendeznek konferenciát az utánpótlás-nevelésről, az ideire november 27-én, a Testnevelési Egyetem nagyelőadójában kerül sor.
Az M4 Sporton jelentkező kisBAJNOK utánpótlás-magazin október végén adásba került epizódjában Gereben Líviáról láthatunk egy részletes portrét.
Az U18-as Ázsia-bajnokság lezárultával kialakult a jövő évi seregszemle mezőnye, ahol a magyar válogatottnak is szurkolhatunk.  
Szombaton lezárult a FIBA korosztályos eseményei közül egy újabb rangos kontinenstorna. Kína szerezte meg az aranyérmet Japán és Ausztrália előtt.    
A FIBA sajtóközleményben jelentette be, hogy 2019. júniusában Mongólia fővárosa Ulánbátor ad otthont az U18-as 3x3-as Világbajnokságnak.
Az Atomerőmű KSC Szekszárd hivatalos honlapja adta hírül, hogy Harsányi Mária a szekszárdi utánpótlás meghatározó nevelője Prima Primissima díjban részesült. Gratulálunk!
A klubszezon mellett a szerkesztők által „tao-bébiknek” is nevezett új generációról kérdezték a feltörekvő játékost.
A múlt héten zárult az Ifjúsági Olimpia, ahol a Budácsik Dorottya, Révész Boróka, Tóth Orsolya, Varga Alíz összeállítású válogatottunk az 5. helyen zárt.
A Pécsi Nemzeti Kosárlabda Akadémia tehetségkutató nyílt napot hirdet 2002. január 1. és 2006. december 31. között született leány és fiú kosárlabdázóknak.
Javában zajlanak az Egyesült Államokban a 2018/2019-es egyetemi kosárlabda évad előkészületei.
Szerdán lezárult az Ifjúsági Olimpia 3x3-as kosárlabda tornája. Az aranyérmet az Egyesült Államok válogatottja hódította el.
A magyar lányok 4 győzelemmel és 1 vereséggel a legjobb nyolc csapat között fejezték be az Ifjúségi Olimpia 3x3-as tornáját.
Kedden a negyeddöntőkre kerül sor az Ifjúsági Olimpia 3x3-as kosárlabda tornáján. A magyar válogatott Franciaországgal mérkőzik a legjobb négy közé jutásért. Az alábbiakban az élőképes közvetítéshez ajánlunk linkeket.
Kedden 17 órától Franciaországgal vív negyeddöntőt a magyar válogatott az Ifjúsági Olimpia 3x3-as kosárlabda tornáján. Beharangozó.
Hétfőn az egyéni számoké volt a főszerep a Buenos Airesben zajló Ifjúsági Olimpia 3x3-as kosárlabda tornáján.
Az egyéni statisztikákat tekintve Tóth Orsolya a csoportkör legeredményesebb játékosa holtversenyben egy indonéz tehetséggel.  
Vasárnap lezárultak a csoportküzdelmek az Ifjúsági Olimpia 3x3-as tornáján. Végleges a keddi negyeddöntők párosítása.
Az Ifjúsági Olimpia 3x3-as kosárlabda tornáján kedden 17 órától Franciaországgal mérkőzik a négy közé jutásért a magyar válogatott.
Válogatottunk Németországot és Romániát is nagy különbséggel legyőzte, így veretlenül végzett csoportja élén és bejutott a legjobb nyolc közé.
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: