Nemzeti Leány Kadett Bajnokság "A" döntő 2018

WNBA

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
Szombatról vasárnapra virradó két mérkőzést rendeztek a WNBA küzdelmei alkalmával. Rövid összefoglaló.
Péntekről szombatra virradóra két mérkőzést rendeztek a WNBA küzdelmei alkalmával. Rövid összefoglaló a játéknapról.
Csütörtökről péntekre virradóra két találkozót rendeztek a WNBA-ben. Nézzük a rövid összefoglalót.  
Csütörtök hajnalban két mérkőzést rendeztek a WNBA-ben. A Seattle Storm és a Minnesota Lynx ünnepelhetett győzelmet.
Szerdán este egy mérkőzést rendeztek a WNBA küzdelmei alkalmával, mely során az Atlanta Dream 81-63-ra legyőzte a Chicago Sky-t.
Két mérkőzéssel folytatódtak a WNBA küzdelmei. A Sparks és a Mystics ünnepelhetett győzelmet.
Mind a 12 csapat pályára lépett, a Sparks és a Sky mellett a Mercury, a Sun, a Mystics és a Wings ünnepelhetett győzelmet.
A WNBA legnagyobb rangadóján a Los Angeles Sparks Chelsea Gray utolsó másodperces találatával 77-76-re verte a Minnesota Lynx-t.
Alaina Coates mind a négy mezőnykísérlete sikeres lett, Allie Quigley pedig 22 ponttal ismét csapata legeredményesebbjének bizonyult.
A WNBA szezonnyitó hétvégéjének fénypontja jön vasárnap. A #WNBAAllDay alkalmával hat meccset rendeznek.
A Sky színeiben Alaina Coates tétmérkőzésen is bemutatkozott, Allie Quigley 19 ponttal remekelt. A Fever-nél Erica McCall lehetőséget kapott.
Szombaton megkezdte szereplését a WNBA 2018-as szezonjában a legtöbb magyar kötődéssel rendelkező klub a Chicago Sky. Az alábbiakban két videót emeltünk ki az Indiana Fever otthonában megnyert összecsapásról.
Az első mérkőzésen a Phoenix Mercury 86-78-ra legyőzte a Dallas Wings csapatát.
Szombaton magyar idő szerint hajnali négy órától a Phoenix Mercury és a Dallas Wings összecsapásával elrajtol a WNBA 2018-as szezonja.
Csütörtökön a késő esti órákban megtörténtek az utolsó keretszűkítések a WNBA-ben.
Szerdán került sor a Seattle Storm hagyományos közösségi programjára, mely során a Nisqually Youth Center fiataljainak tartottak edzést.
Négyrészes sorozatban vezetjük fel az új évadot. A beharangozó negyedik részében újabb három nyugati csapattal ismerkedhetünk meg.
Négyrészes sorozatban vezetjük fel az új évadot. A beharangozó harmadik részében három nyugati csapattal ismerkedhetünk meg.
Ahogy arra számítani lehetett, az elmúlt évadot hazánkban a PINKK-Pécsi 424-nél töltő Ivey Slaughter az utolsó keretszűkítések egyikénél kikerült a Las Vegas Aces keretéből.
Négyrészes sorozatban vezetjük fel az új évadot. A beharangozó második részében újabb három keleti csapattal ismerkedhetünk meg.
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: