U18-as Európa-bajnokság 2017, Sopron

WNBA

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
Bár csapata vasárnapról hétfőre virradóra nagy vereséget szenvedett a címvédő Los Angeles Sparks otthonában, Diana Taurasi történelmet írt.
Vasárnapról hétfőre virradóra négy mérkőzést rendeztek a WNBA-ben. A középpontba a Phoenix Mercury és a Los Angeles Sparks összecsapása, illetve Diana Taurasi rekorddöntése került.
Szombatról vasárnapra virradóra egy mérkőzést rendeztek a WNBA-ben, melyen a Connecticut Sun 98-93-ra legyőzte a Minnesota Lynx gárdáját. Ezzel az idei évadban az első vereségét szenvedte el a Lynx.
Péntekről szombatra virradóra két mérkőzést rendeztek a WNBA-ben. A Phoenix Mercury és a New York Liberty ünnepelhetett győzelmet.
Csütörtökről péntekre virradóra két mérkőzést rendeztek a WNBA-ben. Az Indiana Fever és a Los Angeles Sparks ünnepelhetett győzelmet.
Szerdáról csütörtökre virradóra egy mérkőzést rendeztek a WNBA-ben, mely során a Connecticut Sun 96-76-ra legyőzte a New York Liberty-t.
Keddről szerdára virradóra két mérkőzést rendeztek a WNBA-ban. Az Atlanta Dream és a Los Angeles Sparks ünnepelhetett győzelmeket.
Vasárnapról hétfőre virradóra három mérkőzést rendeztek a WNBA-ben. A Minnesota Lynx és a Washington Mystics könnyed győzelmet aratott, a New York Liberty rangadót nyert.
Szombatról vasárnapra virradóra három mérkőzést rendeztek a WNBA-ben. A Chicago Sky Allie Quigley ponterős játékával hosszabbítás után verte a San Antonio Stars-t.
Péntekről szombatra virradóra három mérkőzést rendeztek a WNBA-ben. A Minnesota Lynx megszakította a Washington Mystics ötmeccses győzelmi sorozatát és ezzel továbbra is őrzi veretlenségét.
Szerdáról csütörtökre virradóra két mérkőzést rendeztek a WNBA-ben. Következzen a játéknap összefoglalója.
Keddről szerdára virradóra három mérkőzést rendeztek a WNBA-ben. Következzen a játéknap összefoglalója, középpontban a Chicago Sky Los Angeles-i vendégjátékával.
Vasárnap este két mérkőzést rendeztek a WNBA-ben. A Washington Mystics és a New York Liberty ünnepelhetett győzelmet. Összefoglaló.
Őrzi veretlenségét a WNBA-ben a Minnesota Lynx. Az idei hetedik mérkőzésüket is megnyerték a szombatról vasárnapra virradóra rendezett játéknapon.
Péntekről szombatra virradóra egy mérkőzést rendeztek a WNBA-ben, mely során a New York Liberty 93-89-re győzte le a Dallas Wings gárdáját.
A WNBA csütörtöki játéknapján ismét történelmet írt Diana Taurasi. A csapatát nyolc triplát értékesítve vezette győzelemre Chicagóban és ezzel két fontos mutatóban is előre tudott lépni.
A Phoenix Mercury 99-91-es győzelmet aratott a Chicago Sky otthonában. Diana Taurasi rekordja, Allie Quigley 18 pontja és Courtney Vandersloot villanásai is kiemelést érdemelnek.
Szerdán este két mérkőzést rendeztek a WNBA-ben. A Washington Mystics fordításáról szólt a játéknap.
Az Omaha World-Herald közölt egy összeállítást az UNIQA Sopron légiósáról, a magyar állampolgársággal is rendelkező Yvonne Turner-ről.
Keddről szerdára virradóra két mérkőzést rendeztek a WNBA-ben. A Los Angeles Sparks és a Dallas Wings is magabiztos győzelmet ünnepelhetett.
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »


Partnereink: