U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2018

WNBA

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
Hivatalossá vált, amit már január végén kiszivárgott, hogy április 10-én kerül sor a WNBA 2019 Draftjára.
A Women's History Month keretében a WNBA hivatalos felületein Tina Thompson pályafutásáról közöltek összeállítást.
A Women's History Month keretében a Chicago Sky Allie Quigley tripláiról közölt összeállítást. Videó ajánló rovatunkban ezt az összeállítást mutatjuk.
Március az Egyesült Államokban a Women's History Month, mely során a saját területükön kiemelkedő eredményeket elérő nők előtt tisztelegnek.
Március az Egyesült Államokban a Women's History Month, mely során a saját területükön kiemelkedő eredményeket elérő nők előtt tisztelegnek.
A Nike Hyper Court szolgáltatását az érintett piacokon a 2.0-s változatra frissítették. Ehhez kapcsolódóan több programot tartottak.
Hétfőn ünnepli 42. születésnapját Becky Hammon. A WNBA hivatalos felületein remek videós összeállításokkal köszöntötték az egykori klasszist.
Kedden adták át a Washingtoni Polgármesteri Hivatal által alapított Washington Women of Excellence - díjakat. Kristi Toliver is elismerésben részesült.
A tavasz egyik nagy képregény-adaptációs, szuperhősös dobásának ígérkező Marvel Kapitány című filmnek női kosara kapcsolata is van. A hétfői premieren a WNBA sztárjai is tiszteletüket tették.
A WNBA-ben szereplő Indiana Fever tulajdonosa a Pacers Sports & Entertainment vezetősége hétfőn sajtótájékoztatót tartott.
A Passalacqua Ragusa az Allianz Geas S.S.Giovanni gárdáját végig vezetve 77-61-ra múlta felül. Az MVP Dearica Hamby lett.
Az Oaklands Wolves egyre jobb formába lendül és immár 6. győzelmüket ünnepelhették.
Az Egyesült Államokban február a Black History Month, azaz a Fekete Történelmi Hónap. Minden évben ilyenkor azokat az afroamerikai közéleti személyiségeket ünneplik, akik saját területükön sokat tettek a társadalmi igazságosság erősítéséért, az esélyegyenlőségért.
A WNBA Twitter oldalán Candace Parker volt a főszereplő keddről szerdára virradóra. Rövid bejelentkezésekben követhettük egy napját.
Egy újabb európai klasszis mutathatja meg magát az Egyesült Államokban. A Los Angeles Sparks bejelentette, hogy szerződtette az ukrán Alina Iagupovát.
Az Egyesült Államokban az elmúlt napokban az NBA All-Star hétvégéje betöltötte a kosárlabdával foglalkozó szaklapok címlapjait, de a WNBA átigazolásait tekintve így is érkeztek bejelentések.
Március elején mutatják be a Marvel Kapitány című filmet, ami a tavasz egyik nagy képregény-adaptációs, szuperhősös dobásának ígérkezik. A filmnek a női kosárlabdával is van kapcsolata.
Videó ajánló rovatunkban ezúttal a High Post Hoops portál összeállítását mutatjuk. A szaklap munkatársai Charlotte-ban a 2019-es NBA All-Star hétvége hivatalos médianapján forgattak.
Ahogy arról nagy terjedelemben hírt adtunk, a WNBA sztárjai is érintettek a programokban. Az alábbiakban az eddig napvilágot látott sajtófotókat gyűjtöttük egy csokorba.
Február 15. és 17. között az Észak-Karolinai Charlotte városa ad otthont az NBA 2019-es All-Star hétvégéjének.
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: