U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2018

WNBA

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
A TNT műsorában Kevin Garnett-nek immár 2016 óta fut egy beszélgetős szegmense KG's Area 21 címmel. Ebben legutóbb Sue Bird volt a vendég.
Maya Moore jelezte nem hivatalos formában a Minneosta Lynx vezetőinek: bizonytalan a 2019-es szerepvállalásával kapcsolatban.
Csütörtökön este NBA alapszakasz mérkőzést rendeznek Londonban. Az esemény felvezetésében WNBA játékosok is főszerepet kapnak.
Január 15-én nyit az átigazolási piac a WNBA-ben, a csapatok megkezdhetik a tárgyalásokat a szabadon igazolható státuszú játékosokkal.
November végén indította a WNBA kommunikációs csapata azt az akciót a közösségi felületeken, mely során a szurkolók szavazhattak arról, hogy mely játékos viselte 2018-ban a legszebb egyedi festésű cipőt.
A kezdődő jegyértékesítését a Chicago Sky egy nagyon ötleges sorozattal vezeti fel.
Az Alibaba webes piactér egyik alapítója, a tajvani-kanadai milliárdos, Joseph Tsai vásárolhatja meg a WNBA egyik ikonikus klubját.
A 42 éves szakember menyasszonyával viselkedett erőszakosan. Az arizonai hatóságok hivatalosan december végén vádolták meg erőszakkal.
A szigorúan szabályozott átigazolási piacon a csapatok elkezdhetik a tárgyalásokat a szabadon igazolható státuszú játékosokkal.
A Los Angeles Sparks a hivatalos honlapján jelentette be, hogy megtalálta a távozó Christine Simmons utódát. A klub új elnök, ügyvezetője Danita Johnson lett.
Novemberben érkezett a hír, Sue Bird a Denver Nuggets együttesénél lehetőséget kapott, hogy belekóstoljon egy NBA klub működésébe
Nagy erőkkel zajlik a 2019-es WNBA évad előkészítése az Egyesült Államokban. Az új esztendőben komoly kihívásokkal néznek szembe a liga képviselői.
Kedden tartottál az LA Clippers Pride Night elnevezésű rendezvényt, melynek keretében díjazták azokat a közéleti szereplőket, akik saját közösségükben sokat tettek az LGBTQ mozgalom elfogadtatásáért.  
A Washington Mystics elkezdte közzétenni a hivatalos honlapján a játékosai 2018-as egyéni teljesítményeit áttekintő összeállításait.
A High Post Hoops portál szerkesztőjének kérdésére a WNBA sajtófőnöke megerősítette a 2019-es Draft mindhárom körének választási sorrendjét.
Folytatjuk visszatekintésünket a 2018-as évre. Ezúttal a WNBA szezon legszebb, legfontosabb pillanataiból láthatunk egy négyperces összeállítást.
A WNBA hivatalos felületein az elmúlt két hét a 2018-as esztendőre történő visszatekintésről szólt. Minden klub életéből kiemeltek öt fontos pillanatot.
A WNBA hivatalos felületein az elmúlt két hét a 2018-as esztendőre történő visszatekintésről szólt. Minden klub életéből kiemeltek öt fontos pillanatot.
A WNBA az esztendő utolsó két hetében a hivatalos felületein rendszeresen közül visszatekintő összeállításokat a 2018-as évadra.
A WNBA csapatok is elkezdték közzétenni ünnepi videóikat. Az Indiana Fever összeállításában a Sopron Basket légiósát, Candice Dupree-t is láthatjuk.
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: