Európa-bajnokság 2019

WNBA

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
A WNBA legutóbbi játéknapján az Indiana Fever 76-63-as vereséget szenvedett hazai pályán a Connecticut Sun alakulatától. Az elmúlt európai évadot Sopronban töltő Candice Dupree viszont történelmet írt.
A WNBA legutóbbi játéknapján a Seattle Storm a Dallas Wings-t fogadta és győzte le magabiztosan. A találkozón a női labdarúgó Világbajnokság egyik legjobbját és aranylabdását Megan Rapinoe-t, illetve párját a Seattle Storm és az amerikai válogatott jelenleg sérült irányítóját Sue Bird-öt köszöntötték.A WNBA legutóbbi játéknapján a Seattle Storm a Dallas Wings-t fogadta és győzte le magabiztosan. A találkozón a női labdarúgó Világbajnokság egyik legjobbját és aranylabdását Megan Rapinoe-t, illetve párját a Seattle Storm és az amerikai válogatott jelenleg sérült irányítóját Sue Bird-öt köszöntötték.
Péntekről szombatra virradóra öt mérkőzést rendeztek a WNBA-ben. Rövid összefoglaló.
Csütörtökön a WNBA nyilvánosságra hozta, hogy július 27-én megrendezésre kerülő gálán Elena Delle Donne és A'ja Wilson lesznek a csapatkapitányok.
Yvonne Turner visszatérését is hozó Washingtion Mystics – Phoenix Mercury találkozó mellett még három összecsapásra került sor a WNBA-ben. Összefoglaló.
Keddről szerdára virradóra egy mérkőzést rendeztek a WNBA-ben. Ezen a Dallas Wings 74-62-re legyőzte a Los Angeles Sparks gárdáját.
Az Európa-bajnokságot követően Yvonne Turner hazatért az Egyesült Államokba és rögtön az események sűrűjében találta magát. Kedden Washingtonban volt jelentése.
A női kosárlabdával foglalkozó sajtótermékek, így mi is, gyakran használjuk a Her Hoop Stats nevű szolgáltatást. Talán a legjobb statisztikai összegző portál a szakág számára és a minap egy magyar szempontból is érdekes adatot emeltek ki.
Vasárnapról hétfőre virradóra négy mérkőzést rendeztek a WNBA-ben. Összefoglaló.
A Chicago Sky értékes győzelmet aratott hazai pályán a Dallas Wings felett. Courtney Vandersloot remeklése pedig tovább tartott.
Szombaton este egy mérkőzést rendeztek a WNBA-ben. Ezen a Minnesota Lynx 74-71-es győzelmet aratott a Connecticut Sun otthonában.
Péntekről szombatra virradóra négy mérkőzést rendeztek a WNBA-ben. Volt itt minden, földrengés miatt félbeszakadt rangadó, meglepetések, nagy fordítások. Összefoglaló.
Szerdán matiné mérkőzésen csapott össze a Seattle Storm és a New York Liberty. A helyi idő szerint kora délután rendezett összecsapásból a csapatok kihozták a maximumot.
A magyar idő szerint 21 órakor kezdődő találkozón két hiányos felállású, de összességében jó formában lévő csapat méri össze az erejét.
Keddről szerdára virradóra egy mérkőzést rendeztek a WNBA-ben. Ezen a Minnesota Lynx 85-68-ra verte az Atlanta Dream gárdáját.  
Kedden élő Twitteres közvetítés mellett matiné mérkőzést vívott a Chicago Sky és a Las Vegas Aces. Hazai pályán az Aces nagy csatában 90-82-es győzelmet aratott.
A Chicago Sky ugyan 90-82-es vereséget szenvedett Las Vegasban, de Courtney Vandersloot pályafutásában így is fontos este volt a keddi.  
A WNBA keddi játéknapján két mérkőzést rendeznek. Rövid beharangozó.
A WNBA hivatalos felületein kihirdették június hónap legjobbjait. Elena Delle Donne és Natasha Howard kapta az elismerést.
Vasárnapról hétfőre virradóra pár óra leforgása alatt gyakorlatilag négy rangadót rendeztek a WNBA-ben. Rövid összefoglaló.
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: