U18-as Európa-bajnokság 2017, Sopron

WNBA

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
Az előzetes sajtóhíreknek megfelelően a WNBA döntéshozó szervezete jóváhagyta a tranzakciót, így az MGM Resorts International vásárolja meg a San Antonio Stars csapatát.
Egy újabb egykori klasszis játékos kap kispadot a WNBA-ben. A Las Vegasba távozó távozó Bill Laimbeer helyett Katie Smith lesz a New York Liberty vezetőedzője.
Szinte biztosnak látszik, hogy hamarosan székhelyet vált a WNBA egyik alapító klubja. A San Antonio Stars tulajdonosai tárgyalásban állnak egy potenciális vevővel.
Csütörtök hajnalban a Minnesota Lynx győzelmével ért véget a WNBA 2017-es döntő párharca. A Minnesota Lynx és a Los Angeles Sparks egymást követő második vívott emlékezetes finálét.
A Minnesota Lynx 85-76 arányban legyőzte a Los Angeles Sparks gárdáját a finálé sorsdöntő ötödik meccsén. Ezzel hét éven belül a negyedik bajnoki címét ünnepelhette.
A Minnesota Lynx győzelmét hozó ötödik mérkőzést követő eredményhirdetésnél a WNBA 2017-es fináléjának MVP-jét is kihirdették. A rangos egyéni elismerést Sylvia Fowles kapta.
Szerdáról csütörtökre virradóra rendezik a WNBA fináléjának sorsdöntő ötödik mérkőzését, melyen a Minnesota Lynx fogadja a Los Angeles Sparks gárdáját.
A Minnesota Lynx 80-69-es győzelmet aratott a döntő negyedik mérkőzésén Los Angelesben és ezzel 2-2-re módosította a párharcot.
Vasárnapról hétfőre virradóra rendezik a WNBA döntőjének negyedik mérkőzését. Az egyik fél harmadik győzelméig tartó párharcban 2-1-re vezet a Los Angeles Sparks.
A WNBA elkészítette az eddigi zseniális találkozókról a kisfilmeket, melyek az alábbiakban megtekinthetőek.
A Los Angeles Sparks 75-64-re legyőzte a Minnesota Lynx gárdáját a WNBA döntőjének harmadik mérkőzésén. Ezzel 2-1-es előnyre tett szert.
Péntekről szombatra virradóra kerül sor a WNBA döntőjének harmadik mérkőzésére. A finálé 1-1-es állásról folytatódik Los Angelesben.
A Minnesota Lynx 70-68-ra legyőzte a Los Angeles Sparks gárdáját a WNBA döntőjének második mérkőzésén. Az egyik fél harmadik győzelméig tartó párharc 1-1-ről folytatódik Los Angelesben.
Megkezdődött a WNBA 2017-es döntője. A párharc első mérkőzésén a címvédő Los Angeles Sparks 85-84-re verte a Minnesota Lynx gárdáját. 
A Los Angeles Sparks és a Minnesota Lynx párharcában a WNBA két legerősebb gárdáját láthatjuk. Tavaly a sorsdöntő ötödik meccsen utolsó másodperces találattal dőlt el a bajnoki cím sorsa.
Vasárnap lezárult a WNBA szezon a Phoenix Mercury számára. Áttekintettük a Sopron Basket magyar állampolgársággal is rendelkező játékosának fontosabb statisztikáit.  
A WNBA hivatalos honlapján bejelentette, hogy Allisha Gray-t a Dallas Wings játékosát választották 2017-ben az év újoncának.
Vasárnapról hétfőre virradóra eldőlt, hogy a Minnesota Lynx és a Los Angeles Sparks vívja 2017-ben a WNBA fináléját. A liga véglegesítette a párharc menetrendjét.
A Los Angeles Sparks 89-87-re legyőzte a Phoenix Mercury gárdáját a WNBA elődöntőjének harmadik mérkőzésén. Ezzel 3-0-ra nyerték a párharcot.
A Minnesota Lynx 81-70-es győzelmet aratott a Washington Mystics otthonában és ezzel 3-0-ra nyerte a WNBA elődöntő párharcát.
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »


Partnereink: