U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2017

WNBA

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
A WNBA Facebook és Twitter oldala olyan múltidéző összeállítást közölt csütörtökön, melyben a liga által hivatalosan is regisztrált zsákolásokat láthatjuk.
A WNBA a hivatalos honlapján jelentette be, hogy április 12-én New Yorkban kerül sor a 2018-as Draft-ra.
A CMB Cargo UNI Győrt erősítő Danielle Robinson egy csereüzlet keretében a Phoenix Mercury-tól a címvédő Minnesota Lynx-hez került.
Egy újabb hazánkban szereplő légiós kapott szerződést WNBA csapattól. A PINKK Pécsi 424 együttesét erősítő Ivey Slaughter a Las Vegas Aces alakulatánál bizonyíthat.
Ahogy az minden évben lenni szokott, természetesen a WNBA sztárjaira is számítanak a rendezvénysorozat alkalmával. A liga hivatalos Instagram oldalára felkerültek a portréfotók.
Bár az elmúlt napokban már csendesedtek az átigazolási hírek a tengerentúlról, még javában formálódnak a WNBA csapatok keretei. Rövid áttekintés a hét eleji bejelentésekről.
A WNBA a hivatalos honlapján közzétette a 2018-as évad menetrendjét.
Február 1. óta tart az átigazolási időszak a WNBA-ben. Az első hétvége tapasztalatait már korábban összefoglaltuk, most nézzük, hogy a héten milyen bejelentések történtek a tengerentúlon.  
Az alábbiakban röviden megpróbáljuk bemutatni a feltörekvő centert, aki egy bokasérülés után igyekszik beindítani profi karrierjét.
A napokban több információ is napvilágot látott a klub jövőjével kapcsolatban.
A Chicago Sky a hivatalos honlapján jelentette be, hogy Allie Quigley szerződést hosszabbított a klubbal.  
A Seattle Storm a hivatalos honlapján adta hírül, hogy a Sopron Basket játékosa Aleksandra Crvendakic is lehetőséget kap a klub edzőtáborában.
Nézzük, hogy az első napok milyen mozgásokat hoztak a WNBA mezőnyében.
A Phoenix Mercury a hivatalos honlapján tette közzé, hogy Yvonne Turner a következő évadban is a csapatot erősíti.
Magyar idő szerint hétfőn hajnali fél 1-től rendezik Minneapolisban az NFL nagydöntőjét, az Egyesült Államok legnézettebb sporteseményét.
Február 1. fontos dátum a tengerentúli női kosárlabdázás híveinek. A csapatok innentől kezdve szerződtethetnek játékosokat.
A jelenleg a WNBL fináléjában brillírozó Liz Cambage egy interjúban bejelentette, hogy ismét megpróbálkozik felépíteni karrierjét az Egyesült Államokban.
A Minnesota Lynx a hivatalos honlapján jelentette be, hogy Cheryl Reeve vezetőedzővel szerződést hosszabbított a klub. A kiváló edző a General Manager pozícióját is betölti.  
Az esztendő végéhez közeledve a WNBA videósai az elmúlt évad legszebb jeleneteiből csapatokra lebontva készítenek összeállításokat.
Nagyszabású sajtótájékoztatón került bejelentésre, hogy a San Antonióból Las Vegasba költöztetett WNBA klub hivatalos neve Las Vegas Aces lesz.
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: