U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2018

WNBA

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
Az Egyesült Államokban a női kosárlabda terén a gazdasági helyzet és a profi játékosok életpálya-modellje, szakmai lehetőségei határozzák meg a közbeszédet.
„Basketball Operation Associate” pozícióban fog dolgozni a denveri klubnál a négyszeres Olimpiai – és Világbajnok irányító.
A Washingtonian Magazin minden évben kiosztja a "Washingtonian of the Year" elismeréseket.
Érdemes megnézni, hogy a klubnál zajló változások mennyiben érinthetik két korábbi magyar válogatott honosított játékosunkat.
Kedden mutatta be új vezetőedzőjét a WNBA-ben szereplő Chicago Sky. A szakmai munka irányítását James Wade vette át a klubnál.
A WNBA-ben szereplő Chicago Sky a hivatalos honlapján jelentette be, hogy a 2019-es évadra felfrissítette grafikai elemeit.
Hivatalossá vált, hogy a WNBA játékosok érdekeit képviselői WNBA’s Players Association elutasította a hatályban lévő kollektív szerződést.
Az NFL vasárnapi játéknapján egy rövid időre a női kosárlabda is reflektorfénybe került
A WNBA holtszezonjában az Indiana Fever hivatalos honlapján rövid összeállításokban visszatekintenek a játékosaik nyári teljesítményére.
Az InStyle Magazine exkluzív fotósorozattal jelentkezik a WNBA sztárjairól. A liga hivatalos felületein csütörtökön váltak elérhetővé a felvételek.
Péntekről szombatra virradóra a tengentúli kosaras közvélemény Seattle városára figyelt.
A WNBA hivatalos honlapján került bejelentésre, hogy közel három év után távozik a liga éléről Lisa Borders.
A Seattle Storm lett 2018-ban a WNBA bajnoka A csapat hivatalos városi köszöntésére vasárnap került sor.
Szerdáról csütörtökre virradóra lezárult a WNBA 2018-as szezonja. Kihirdették az évad első és második ötösét. A legjobbak közé Courtney Vandersloot is bekerült.
A Seattle Storm 98-82-es győzelmet aratott a Washington Mystics otthonában és ezzel 3-0-val lezárta a finálét. Az alábbiakban a találkozó teljes felvétele visszanézhető.  
A Seattle Storm 98-82-es győzelmet aratott a Washington Mystics otthonában és ezzel 3-0-val lezárta a párharcot.
A Seattle Storm 3-0-val lezárta a WNBA döntőjét a Washington Mystics ellen. A finálé MVP-je Breanna Stewart lett.
Három napot töltött Siklóson a Hotel Castello Siklós vendégeként az Atomerőmű KSC Szekszárd. A klub erről állított össze egy hangulatvideót, mely az alábbiakban megtekinthető.
A párharc azonban Washingtonban folytatódik, ahol a Mystics saját közönsége előtt biztosan mindent megtesz a döntő meghosszabbításáért.  
Remek mérkőzést láthattunk, mely során a Seattle Storm 75-73-as sikert aratott. Ezzel a Storm 2-0-ra vezet az egyik fél harmadik sikeréig tartó párharcban.
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: